reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Blond super!!!!Ogromnie się cieszę:)!!!!:-D

wy o piwie i wódce, a ja bym się białego wina napiła, najlepiej w toskańskiej winnicy, przy dobrej paście :)

:eek: nie przesadzaj!
mi wystarczy żywiec, smalec i kwaszony w łapę:-D

A tak a propo - wolicie pić drinki, czy czyściochy? :cool2:

Czysta to tylko na weselach/balach itp takie imperki co wiesz człowiek chce byc ciepły. Drinki odpadaja bo połowa czasu była by spedzona w wc.. A tak na posiedzeniu to drinolki:-D Albo zimne piwko:-D:-D

malibbbbuuuuuuuuuu z mleczkiem hmmmmm pycha!!!

sicil - o to własnie chodzi:happy:

a czym sie rózni "cytuj" od tego plusika po prawej stronie ????

to nic trudnego, opiera sie na html :)

zauwazcie, ze kazdy cytat to [.quote] opatrzony oczywiscie identyfikatorem (imieniem np lisek)

musisicie skopiowac to quote ale go nie zamykac
zamkniecie quote to to: [/quote]

wiec robisz
[q.uote=lisek] to co napisal lisek
[q.uote=niedzwiedz] to co napisal niedzwiedz
i zamykasz na sam koniec obydwa czyli
[/q.uote]
[/q.uote]

sorki za te kropki, ale musialam, bo inaczej mi nie pozwoli napisac ja kto wyglada, tylko od razu pokaze hihihi

bedzie wygladac to tak:

lisek pisze:
to co napisal
niedzwiedz pisze:
to co napisal niedzwiedz

bo jesli napiszesz jakies quote i go od razu zamkniesz, po czym otworzysz noe quote i takze zamkniesz, to bedziesz miec dwa cytawy jeden pod drugim, a nie jestem w drugim, czyli kod:

[q.uote=lisek] to co napisal
[/q.uote]
[q.uote=niedzwiedz] to co napisal niedzwiedz
[/q.uote]

da ci:
lisek pisze:
niedzwiedz pisze:
to co napisal niedzwiedz

Ostatnia edycja:
sicil - ale ile to pieprzenia w deycji???:eek: na innych forach wystarczy kliknąc myszka;-) i dlatego dziwne ze tu nie ma:eek::crazy:

Buziak ja zestaw podobny poprosze tylko do tego smalczyku i ogoreczka poprosze lecha zamiast zywca:D

:eek::eek: to ja dzis wkoncu stawiam czy TY???!!!!!!!!! :cool:
Ty wygrałas sprawe wiec to ja "poprosze" :-D

ja wiem ze tak mozna te drzewka robic ale trzeba sie bawic:shocked2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Macku to zalezy jak daleko jest wc i w jakim jest stanie:p bo jak blisko i jest ok to drinki a jak nie to czysta:p no chyba ze chce sie zresetowac na szybko to juz wiadomo:p

zdecydowanie drinki, nie wiem nawet czy bym przełknęła czystą... dwa moje ulubione to whisky+cola, oraz orgazm w wersji własnej, ulepszonej, czyli sok pomarańczowy, porzeczkowy, wódka i malibu

Czysta to tylko na weselach/balach itp takie imperki co wiesz człowiek chce byc ciepły. Drinki odpadaja bo połowa czasu była by spedzona w wc.. A tak na posiedzeniu to drinolki:-D Albo zimne piwko:-D:-D
Ja to stawiam na czystą co duszy nie plami, bo po niej nie mam kaca :tak:
Choć wiadomo, że jak są np nasiadówki z dziewczętami to wtedy coś lżejszego. ;-)

a czym sie rózni "cytuj" od tego plusika po prawej stronie ????
A jak właśnie zacytowałaś dwie osoby w jednym poście? :sorry:

Buziak ja zestaw podobny poprosze tylko do tego smalczyku i ogoreczka poprosze lecha zamiast zywca:D
A ja poproszę tyskacza :tak:

reklama
Buziak racja to ja stawiam tylko Ty do mnie dojedz najpierw...bo za ta kase co Ty dojedziesz to juz bysmy sie niezle poskladaly po tych zestawach :D:D:D:D

a plusik od cytuj rozni sie tym ze jak robisz cytuj to od razu wlacza Ci sie odpowiedz i cytukjesz jedno a plusikami zaznaczasz wiele i dopiero klikasz na odpowiedz no ale przeciez Ty tak robisz :p

ok MAcku a dla Ciebie Tyskie :Dkazda ma swoje :D przynajmniej sie nie pomysla:D ktos jeszcze???;)

Do góry