A tak a propo - wolicie pić drinki, czy czyściochy?blond - no to jak nic dzis ta wódka byłaby wskazana i chyba stawiasz
Cwaniara! ;-)Dziewczyny, cos takiego?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A tak a propo - wolicie pić drinki, czy czyściochy?blond - no to jak nic dzis ta wódka byłaby wskazana i chyba stawiasz
Cwaniara! ;-)Dziewczyny, cos takiego?
A tak a propo - wolicie pić drinki, czy czyściochy?
Blond super!!!!Ogromnie się cieszę!!!!
wy o piwie i wódce, a ja bym się białego wina napiła, najlepiej w toskańskiej winnicy, przy dobrej paście
A tak a propo - wolicie pić drinki, czy czyściochy?
lisek pisze:to co napisal
niedzwiedz pisze:to co napisal niedzwiedz
i zamykasz na sam koniec obydwa czyli
lisek pisze:to co napisal
niedzwiedz pisze:to co napisal niedzwiedz
i zamykasz na sam koniec obydwa czyli
Buziak ja zestaw podobny poprosze tylko do tego smalczyku i ogoreczka poprosze lecha zamiast zywca
Macku to zalezy jak daleko jest wc i w jakim jest stanie bo jak blisko i jest ok to drinki a jak nie to czysta no chyba ze chce sie zresetowac na szybko to juz wiadomo
zdecydowanie drinki, nie wiem nawet czy bym przełknęła czystą... dwa moje ulubione to whisky+cola, oraz orgazm w wersji własnej, ulepszonej, czyli sok pomarańczowy, porzeczkowy, wódka i malibu
Ja to stawiam na czystą co duszy nie plami, bo po niej nie mam kacaCzysta to tylko na weselach/balach itp takie imperki co wiesz człowiek chce byc ciepły. Drinki odpadaja bo połowa czasu była by spedzona w wc.. A tak na posiedzeniu to drinolki Albo zimne piwko
A jak właśnie zacytowałaś dwie osoby w jednym poście?a czym sie rózni "cytuj" od tego plusika po prawej stronie ????
A ja poproszę tyskaczaBuziak ja zestaw podobny poprosze tylko do tego smalczyku i ogoreczka poprosze lecha zamiast zywca
sicil - ale ile to pieprzenia w deycji??? na innych forach wystarczy kliknąc myszka;-) i dlatego dziwne ze tu nie ma