reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
to muszę to pokazac karamiji :-D:-D bo my całą dzisiejsza noc szukałysmy knajpy i dopiero pod koniec przypomniałysmy sobie ze w ciąży jestesmy.. a taka wódka jakby nie patrzył sie nadaje:-D
i jakby jeszcze była eko to jeszcze i Przema bym przekwalifikowała na taką bezalkoholowa, bo on nieraz bidny zdycha z rana:cool:

słuchajcie czy macie czasem wrażenie, ze ktoś Wam ciężarek do dołu brzucha(macicy ) przywiązał na sznureczku i tak Was dziwnie ciągnie po środku?Nie wiem czy to dobrze opisałam...

Dorota, ale leukocyty w moczu?Leukocyty we krwi ma podwyższone większość ciężarnych bez infekcji.

Nie no o leukocytach w krwi to wiem, ale mowie o tych w moczu;) bankowo ;pp
Hello

Dorotka niestety tak, moje nie dość że swędzą to i na samym środku brodawki co jakiś czas schodzi mi naskórek.

Też mi czasem sie luszcza sutki ze tak sie wyraze;p

Blond &&&&&&&!!!

Ostatnia edycja:
Nie wiem czy zgaga zaraźliwa, ale też właśnie dostałam hmm pierwsza moja w ciązy:crazy:
wybacz, że Cię zaraziłam :zawstydzona/y:

Wlasnie szykuje sie na wizyte do ginki. Pozdrawiam:-)
&&&&&&&&&&&&&

A ja wlasnie siedze u fryzjera i mszcze sie ;)
Wzielam karte meza by to odczul i sobie robie full option ;)
nastepnym razem przez sen bedzie spiewal nie tylko jaki tydzien ale tez co sie tam dzieje w srodku ;)
ohh pozazdrościć ;P mnie fryzjer od sierpnia nie widział w sensie farbowania wlosów itp ;P czekac aż mi kolorek ciemny zejdzie i moze jakies pasemka ;D hmmm

jjm86 współczuje przygód z tym zębem ale teraz już będziesz mieć znim spokój i mam nadzieję że jużlepiej się czujesz.
Co powiedział gin a wizycie?

xdorotaa ja mam czasem ochotę wsadzić cycki do lodówki tak mnie swędzą i pieką, na szczęście zdarza się to raz na kilka dni ale mąż i tak się śmieje że mnie kiedyś zaskoczy w lodówce

polaa bardzo mi przykro z powodu tego co przytrafiło się twojej kuzynce

katrina115 ja też gdybym miała chłopca to chciałbym Kubusia a mój powiedział kategorycznie nie, a to takie fajne imię

Lena01 mi się zdarza zgaga w nocy, podobno kwasy wylewają się z żołądka, jak napije się wieczorem mleka to nie ma problemu ale jak zapomnę to chrupię w nocy migdały, pomagają

MsMickey powodzenia na wizycie, daj znać co słychać u maluszka

Dobrego dnia kobitki
Dziękuję za radę, napewno skorzystam.

blond trzymam kciuki za spokojna rozprawe. Mi wlasnie sie skojarzylo ze dzis zaczelam 23 tydzien ciazy. Weszllam na nasza liste czerwcowek i znalazlam pare bledow u mnie. Po pierwsze termin mam na 1 nie na 4, po drugie lat mam33 po trzecie moja weronika ma 23 miesiace(mozna wpisac dwalata) a imie dziecka w brzuszku to Rafał :) spokoknie nie koniecznie to trzeba zmieniac ale tak pisze dla scislosci
PRZEPRASZAM, no gapa jestem, może troszkęęę się zakręciłam jak zmieniałam ten wygląd. ehhh :-(

a tak ogólnie to się Witam ;D

kurcze czytam Was i nic do mnie nie dociera. stresa mam. za godzine mam ostatnia rozprawe o pozbawienie praw tego skur*****. trzymajcie mocno kciyuki!!! boje sie ze znowu beda mnie przesluchiwac i meczyc o to samo, bo to kolejny sad...wrrr
kciuki mocno zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

ech o tej wódce to może nie marzę, ale zimno piwko mi się już czasami śni po nocach :-D

reklama
Do góry