Może admina?macku - cholera męczy mnie to a moze by sie kogos przypytac???![]()
Zawsze zostaje bezalkoholoweech o tej wódce to może nie marzę, ale zimno piwko mi się już czasami śni po nocach![]()

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Może admina?macku - cholera męczy mnie to a moze by sie kogos przypytac???![]()
Zawsze zostaje bezalkoholoweech o tej wódce to może nie marzę, ale zimno piwko mi się już czasami śni po nocach![]()
Gratuluję!!!Dziewczyny kochaaane jestescie. Wasze kciuki pomoglu i wygralam!!!!!!!!juz nie ma zadnych praw i wiecej sie odwolac nie moze
ale przesluchiwali jeszcze mnie i pytali po co wogole chce mu te prawa odebrac
troche mnie zatkalo no ale powiedzialam ze na wszystko musze miec jego zgode a jego po prosrtu nie ma, rafal widzial go raz i nawet na wakacje nie mamy jak wyjechac. no i powolalam sie na ciaze, ze rodze niedlugo, zakladam rodzine, biore slub i rafal bedzie mial tate ktory bedzie go wychowywal normalnie a nie co 2 miechy przez telefon powie czesc tu tata...no i to przewazylo i powiedzialy ze mam racje, ze jesli moje zycie ma polegac na tym ze zeby zalatwic jakakolwiek sprawe bede go po swiecie szukac to to bez sensu, a kontakty jak bedzie chcial miec to bedzie mial bo mu nikt nie zabrania. ale wiadomo jak jest i ma to gdzies.uffffff.... no i jego i jego adwokat oczywiscie na tej sprawie nie bylo
![]()
Gratuluję!!! Musisz to koniecznie uczcić przy pomocy Picccolo ;-)Dziewczyny kochaaane jestescie. Wasze kciuki pomoglu i wygralam!!!!!!!!juz nie ma zadnych praw i wiecej sie odwolac nie moze
troche mnie zatkalo no ale powiedzialam ze na wszystko musze miec jego zgode a jego po prosrtu nie ma, rafal widzial go raz i nawet na wakacje nie mamy jak wyjechac. no i powolalam sie na ciaze, ze rodze niedlugo, zakladam rodzine, biore slub i rafal bedzie mial tate ktory bedzie go wychowywal normalnie a nie co 2 miechy przez telefon powie czesc tu tata...no i to przewazylo i powiedzialy ze mam racje, ze jesli moje zycie ma polegac na tym ze zeby zalatwic jakakolwiek sprawe bede go po swiecie szukac to to bez sensu, a kontakty jak bedzie chcial miec to bedzie mial bo mu nikt nie zabrania. ale wiadomo jak jest i ma to gdzies.uffffff.... no i jego i jego adwokat oczywiscie na tej sprawie nie bylo
![]()
jakie pół roku, ja się nastawiam na pół roku karmienia piersią, więc za niecały rok się tego piwa napiję...wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie myslejeszcze tylko pol roku...
calkiem niedlugo nie?
w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku
Gratuluję!!!
Dziewczyny kochaaane jestescie. Wasze kciuki pomoglu i wygralam!!!!!!!!juz nie ma zadnych praw i wiecej sie odwolac nie moze
Buziak pisz do Maminy bo ona czasmi robi takie cuda z tymi cytatami w cytatachmi to tylko na privie wychodzi
taka choinka
za godzinke lece na zebranie w przedszkolu. dzien pelen wrazen.
ale jak mnie brzuch zaczal ciagnac na tej rozprawieto sie wystraszylam, bo stalam na przesluchaniu i tak sie balam tych kobiet ze szok:/
wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie myslejeszcze tylko pol roku...
calkiem niedlugo nie?
w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku
blond - no to jak nic dzis ta wódka byłaby wskazanai chyba stawiasz
![]()
pytałam ogólnie Was i nikt nie odpisał... a ja tez raz zrobiłam takie drzewoale musiałam uzyc edycji i pootwierac wiecej okien niz to warto
wiec rezygnuje;-)