reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

macku - cholera męczy mnie to a moze by sie kogos przypytac???:confused2:
Może admina?

ech o tej wódce to może nie marzę, ale zimno piwko mi się już czasami śni po nocach :-D
Zawsze zostaje bezalkoholowe :tak: Ja sobie jedno małe wypiłam, choć generalnie za piwem nie przepadam. Ale przecież zakazany owoc smakuje najlepiej ;-)

reklama
Dziewczyny kochaaane jestescie. Wasze kciuki pomoglu i wygralam :):):):):)!!!!!!!!juz nie ma zadnych praw i wiecej sie odwolac nie moze:) ale przesluchiwali jeszcze mnie i pytali po co wogole chce mu te prawa odebrac:eek: troche mnie zatkalo no ale powiedzialam ze na wszystko musze miec jego zgode a jego po prosrtu nie ma, rafal widzial go raz i nawet na wakacje nie mamy jak wyjechac. no i powolalam sie na ciaze, ze rodze niedlugo, zakladam rodzine, biore slub i rafal bedzie mial tate ktory bedzie go wychowywal normalnie a nie co 2 miechy przez telefon powie czesc tu tata...no i to przewazylo i powiedzialy ze mam racje, ze jesli moje zycie ma polegac na tym ze zeby zalatwic jakakolwiek sprawe bede go po swiecie szukac to to bez sensu, a kontakty jak bedzie chcial miec to bedzie mial bo mu nikt nie zabrania. ale wiadomo jak jest i ma to gdzies.uffffff.... no i jego i jego adwokat oczywiscie na tej sprawie nie bylo:)

Buziak pisz do Maminy bo ona czasmi robi takie cuda z tymi cytatami w cytatach :) mi to tylko na privie wychodzi :p:p:p:p taka choinka :D

za godzinke lece na zebranie w przedszkolu. dzien pelen wrazen.
ale jak mnie brzuch zaczal ciagnac na tej rozprawieto sie wystraszylam, bo stalam na przesluchaniu i tak sie balam tych kobiet ze szok:/

wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie mysle:p jeszcze tylko pol roku...:eek::confused2: calkiem niedlugo nie?:) w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku

Ostatnia edycja:
Dziewczyny kochaaane jestescie. Wasze kciuki pomoglu i wygralam :):):):):)!!!!!!!!juz nie ma zadnych praw i wiecej sie odwolac nie moze:) ale przesluchiwali jeszcze mnie i pytali po co wogole chce mu te prawa odebrac:eek: troche mnie zatkalo no ale powiedzialam ze na wszystko musze miec jego zgode a jego po prosrtu nie ma, rafal widzial go raz i nawet na wakacje nie mamy jak wyjechac. no i powolalam sie na ciaze, ze rodze niedlugo, zakladam rodzine, biore slub i rafal bedzie mial tate ktory bedzie go wychowywal normalnie a nie co 2 miechy przez telefon powie czesc tu tata...no i to przewazylo i powiedzialy ze mam racje, ze jesli moje zycie ma polegac na tym ze zeby zalatwic jakakolwiek sprawe bede go po swiecie szukac to to bez sensu, a kontakty jak bedzie chcial miec to bedzie mial bo mu nikt nie zabrania. ale wiadomo jak jest i ma to gdzies.uffffff.... no i jego i jego adwokat oczywiscie na tej sprawie nie bylo:)
Gratuluję!!!:tak:

blond - no to jak nic dzis ta wódka byłaby wskazana :cool::cool: i chyba stawiasz:-D
pytałam ogólnie Was i nikt nie odpisał... a ja tez raz zrobiłam takie drzewo:cool2: ale musiałam uzyc edycji i pootwierac wiecej okien niz to warto:eek: wiec rezygnuje;-)

Blond to super że wszystko poszło po twojej myśli, teraz odetchnij bo masz już to wszystko za sobą teraz wystarczy życzyć ci powodzenia na nowej drodze życia :-D
Buziak pytałaś o te choinki cytatowe ale ja nie mam pojęcia, więc nie pomogę
Idę się wyszykować bo dziś mamy sponsorowany obiad - u teściowej - zobaczymy czy to coś zjedliwego, życzcie mi smacznego bo różne u niej bywa
Do póżnej

Gratuluję!!! Musisz to koniecznie uczcić przy pomocy Picccolo ;-)

wiecie co latem to my sie chyba na jakies forum AA przeniesiemy... bo ja tez od rana o piwie mysle:p jeszcze tylko pol roku...:eek::confused2: calkiem niedlugo nie?:) w sumie lech free tez nie jest zly ...tak z braku laku
jakie pół roku, ja się nastawiam na pół roku karmienia piersią, więc za niecały rok się tego piwa napiję...
w sumie to teraz nabrałam ochoty na Karmi:happy:

Dziewczyny, cos takiego? :)

Gratuluję!!!:tak:

Buziak pisz do Maminy bo ona czasmi robi takie cuda z tymi cytatami w cytatach :) mi to tylko na privie wychodzi :p:p:p:p taka choinka :D

za godzinke lece na zebranie w przedszkolu. dzien pelen wrazen.
ale jak mnie brzuch zaczal ciagnac na tej rozprawieto sie wystraszylam, bo stalam na przesluchaniu i tak sie balam tych kobiet ze szok:/

blond - no to jak nic dzis ta wódka byłaby wskazana :cool::cool: i chyba stawiasz:-D
pytałam ogólnie Was i nikt nie odpisał... a ja tez raz zrobiłam takie drzewo:cool2: ale musiałam uzyc edycji i pootwierac wiecej okien niz to warto:eek: wiec rezygnuje;-)

Blond super!!!!Ogromnie się cieszę:)!!!!:-D

wy o piwie i wódce, a ja bym się białego wina napiła, najlepiej w toskańskiej winnicy, przy dobrej paście :)

reklama
Dziekuje dziekuje:)
No to co jakas imprezka?:p
Zaza oj tam raz sciagniesz i sie z nami napijesz a dziecko bedzie pilo Twoje "trzezwe" mleko:p hihi
ja to karmi nie lubie, chociaz ostatnio kupialm sobie ale lyka wzielam i wylalam:/za slodkie to dla mnie jednak.
Sicil wlasnie to...jak Ty to zrobilas...?

Do góry