reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
blond trzymam kciuki za spokojna rozprawe. Mi wlasnie sie skojarzylo ze dzis zaczelam 23 tydzien ciazy. Weszllam na nasza liste czerwcowek i znalazlam pare bledow u mnie. Po pierwsze termin mam na 1 nie na 4, po drugie lat mam33 po trzecie moja weronika ma 23 miesiace(mozna wpisac dwalata) a imie dziecka w brzuszku to Rafał :) spokoknie nie koniecznie to trzeba zmieniac ale tak pisze dla scislosci

blond trzymam kciuki za spokojna rozprawe. Mi wlasnie sie skojarzylo ze dzis zaczelam 23 tydzien ciazy. Weszllam na nasza liste czerwcowek i znalazlam pare bledow u mnie. Po pierwsze termin mam na 1 nie na 4, po drugie lat mam33 po trzecie moja weronika ma 23 miesiace(mozna wpisac dwalata) a imie dziecka w brzuszku to Rafał :) spokoknie nie koniecznie to trzeba zmieniac ale tak pisze dla scislosci

Gdzie twój suwaczek ??:-) Miłego dzionka i dobrych wieści

blond, kciuki zaciśnięte, wierzę, że jest jeszcze sprawiedliwość na tym świecie!
a buziak dobrze gada, dać jej wódki :p

wodki to nie chce bo nałoga urodze:-D ale jak z karamija znajdziemy jakas wporzo knajpe to na piwo sie spotkamy:cool::cool: ///karamija - oczywiscie po porodzie!!! :laugh2:

to Ty chyba zgarnęłas wszystkie "czerwcowe" błedy ;-):-):-)

Gwoli ścisłości - jesteś teraz wpisana na 5 ;-)
Jeśli chodzi o Twój wiek to Lena z nowym rokiem "postarzyła" nas o rok :tak: więc tego nie będę ruszać, a resztę dopisałam.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry