reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Hello
Kobiety czy wy tez macie szaleńcze ataki swędzących sutków ?? ;>

Dorotka niestety tak, moje nie dość że swędzą to i na samym środku brodawki co jakiś czas schodzi mi naskórek.
Wlasnie szykuje sie na wizyte do ginki. Pozdrawiam:-)

Powodzenia i daj znać jak tam, co tam.

słuchajcie czy macie czasem wrażenie, ze ktoś Wam ciężarek do dołu brzucha(macicy ) przywiązał na sznureczku i tak Was dziwnie ciągnie po środku?Nie wiem czy to dobrze opisałam...

Dorota, ale leukocyty w moczu?Leukocyty we krwi ma podwyższone większość ciężarnych bez infekcji.
AVO moim zdaniem powinnaś zmienić nick na Dr Quinn :-D - ty to wiesz wszystko - podziwiam

A ja wlasnie siedze u fryzjera i mszcze sie ;)
Wzielam karte meza by to odczul i sobie robie full option ;)
nastepnym razem przez sen bedzie spiewal nie tylko jaki tydzien ale tez co sie tam dzieje w srodku ;)
To wykorzystaj to na maksa i idź po fryzku jeszcze na jakiś shoping ;-)

A mój mąz wczoraj wyskoczył z kinem, byliśmy na "W ciemności" - ogólnie myślałam że będzie straszniejszy ale bardzo wrażliwym w ciąży nie polecam.

reklama
kuuuuuuuuuuur... napisałam długiego posta i mi go ... k@##@ zjadło nooooooooooooo ;(((((((((((((((((((

ja tez juz ide spac bo mi sie komp wieszac zaczal jak wlazlam w monster worlda co mnie buziak zaprosila :D:D:D nie kumam o co tam chodzi wogole jeszcze. jakies rabatki mam i cos sieje ale dojde do tego :D

Buziak teraz to eko to taaakie modne ze mozliwe ze pod publike bo to sie kupy nie trzyma , gadaja ze tylko w lumpkach sie ubieraja a w galerii zakupy robia normalnie.ja im nie wytykam, wiadomo mozna prezenty kupowac przeciez itd no lae oni to przesadzaja z lekka. a dzici zamiast bajek beda pewnie o 19 rybkom swiatlo w awarium na 15 minut zapalac...ja tam za tv dla dzieci moze nie jestem no ale nie zdziwilabym sie jakby zrobili cos w tym stylu:)

dobranoc

monster to najbardziej eko gra jaka znalazłam:-D

Z mojego rodzinnego miasta pochodzi nasza polska rockowa gwiazda DODA i normalnie smiac sie chciało jak bedac z nergalem pieprzyła te satanistyczne szarpane gadki a potem wychodzi z naszego koscioła z koszyczkiem wielkanocnym:cool:

tu jest kawałek tego art w gazetach było wiecej zdjec i szczegółów

Doda z Ciechanowa!

Co do eko mam to tutaj jest to bardzo popularne a szczególnie na jednej z dzielnic której pilnowałam dziecka (aktorow) zupke sie gotuje na wage- wszystko co do grama, każde warzywko. A z praniem szkoda gadać oczywiscie bez żadnych środków itp, pieluchy wielorazowe- kiedyś mnie do łazienki zawołała dziewczyna która tam sprzątała, bo mało się nie :baffled:jak wyciągała pranie z pralki, a tak kawałki gówna jeszcze były :/

prali w pralce???? :szok:

Poza tym wczoraj maz mi sie narazil, spytalam go w ktorym tygodniu ciazy jestesmy, a on wielkie oczy i mowi... 20 albo 21 :wściekła/y:
No nie zebym se czepiala aleeeeeeee grrrrrr

Kiedys zadzwoniła do mnie jakas przeurocza pani z banku, miała mi do przedstawienia jakas oferte, a ze mieszałam akurat w jakims mięchu tak tel odebral P. Ze głos zdecydowanie nie moj tak zaczęla sie weryfikacja danych i dalej jakas gadka szmatka... Nagle P zaczął sie dziwnie kręcic jak kot z pełnym pęcherzem, widac ze najchetniej by sie gdzies schował:eek: Az mnie to zdenerwowało, nic bowiem nie przychodziło mi do głowy czego ona ode mnie moze chciec??? Rzuca jej jakąs date ktorys tam kwiecien :eek: Otóz! Okazało sie ze moj najukochnszy mąż rypnął sie na mojej dacie urodzenia:cool::cool: Kwiecien mu sie pomylił z marcem, jedyne co kojarzył to ze na poczatku roku jakos:happy:

od tego czasu robie mu czasem kartkówki z dat:-D

​ Ja tam się mojego nie czepiam, bo w tygodniu to wiem w którym jestem, ale ostatnio w pracy się mnie parę osób pytało, który to miesiąc, to im odpowiedziałam, że 4 i pół, a to był już 5 i pół :-D:rofl2:

kazdy kalendarz inaczej liczy miesiace wiec mogłas byc i w 4:-D:cool:

Ja jak przed snem długo siedzę na bb to mi się potem całą noc śnicie
Jeden sen był śmieszny bo pół nocy z buziakiem chodziłyśmy po jakimś mieście szukałyśmy fajnej knajpy, żeby napić się piwa i w końcu jak znalazłyśmy, to przypomniało nam się, że przecież jesteśmy w ciąży i nie możemy pić:-D

patrz a nie mogłysmy tego maratonu zrobic przed zajsciem w ciążę??? :-D:cool: Tak na lepsze zapoznanie:-)
Ale to cos musi byc w powietrzu bo ja juz od rana dzis z kims o bro rozmawiałam hehe:cool:

Lena01 mi się zdarza zgaga w nocy, podobno kwasy wylewają się z żołądka, jak napije się wieczorem mleka to nie ma problemu ale jak zapomnę to chrupię w nocy migdały, pomagają
Hej, dzięki za dobrą radę. O mleku wiedziałam i faktycznie pomaga, ale po jakimś czasie zgaga znowu wraca. Muszę spróbować z migdałami. A może macie jeszcze inne sposoby? Leków już biorę tak dużo, że nie chciałabym jeszcze faszerować się środkami na zgagę. Chyba wolę domowe sposoby ;-).

Kiedys zadzwoniła do mnie jakas przeurocza pani z banku, miała mi do przedstawienia jakas oferte, a ze mieszałam akurat w jakims mięchu tak tel odebral P. Ze głos zdecydowanie nie moj tak zaczęla sie weryfikacja danych i dalej jakas gadka szmatka... Nagle P zaczął sie dziwnie kręcic jak kot z pełnym pęcherzem, widac ze najchetniej by sie gdzies schował:eek: Az mnie to zdenerwowało, nic bowiem nie przychodziło mi do głowy czego ona ode mnie moze chciec??? Rzuca jej jakąs date ktorys tam kwiecien :eek: Otóz! Okazało sie ze moj najukochnszy mąż rypnął sie na mojej dacie urodzenia:cool::cool: Kwiecien mu sie pomylił z marcem, jedyne co kojarzył to ze na poczatku roku jakos:happy:

od tego czasu robie mu czasem kartkówki z dat:-D

Mnie to już nie rusza. :no: Mój M też nie zna dat... Już się przyzwyczaiłam ;-)
Aż dziwne, że swoją datę urodzenia zna. :sorry:

A ja wlasnie siedze u fryzjera i mszcze sie ;)
Wzielam karte meza by to odczul i sobie robie full option ;)
nastepnym razem przez sen bedzie spiewal nie tylko jaki tydzien ale tez co sie tam dzieje w srodku ;)

a ja mam nadzieję, ze to zobaczymy:-D
bo jakos do tej pory sie nie wgramoliłas na tą góre do warsztatu :-p:cool:

macku - wstawaj bo Ci rosliny uschną:-D

kurcze czytam Was i nic do mnie nie dociera. stresa mam. za godzine mam ostatnia rozprawe o pozbawienie praw tego skur*****. trzymajcie mocno kciyuki!!! boje sie ze znowu beda mnie przesluchiwac i meczyc o to samo, bo to kolejny sad...wrrr

kurcze czytam Was i nic do mnie nie dociera. stresa mam. za godzine mam ostatnia rozprawe o pozbawienie praw tego skur*****. trzymajcie mocno kciyuki!!! boje sie ze znowu beda mnie przesluchiwac i meczyc o to samo, bo to kolejny sad...wrrr

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&
&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Mnie to już nie rusza. :no: Mój M też nie zna dat... Już się przyzwyczaiłam ;-)
Aż dziwne, że swoją datę urodzenia zna. :sorry:

Aj, dziewczyny. Ja też nie pamiętam. Jak ktoś mnie się pyta o datę slubu to musze obrączkę ściągnąć :-D

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Hej dziewczyny :happy:

Melduję się po przerwie, w pracy kocioł, w domu odreakcja, więc mam z tydzień zaległości, ale myślałam o Was.

No ale, ale.. dajcie znać, kto w międzyczasie poznał płeć? :-)

Do góry