reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kamila pasma sluzu i nablonki ma wiekszosc z nas w ciazy... a bakterie masz z pochwy bo jakby byly z pecherza to bys miala podniesione leukocyty bo wytworzylo by sie zakazenie.. tak mi lekarz tlumaczyl :))

słuchajcie czy macie czasem wrażenie, ze ktoś Wam ciężarek do dołu brzucha(macicy ) przywiązał na sznureczku i tak Was dziwnie ciągnie po środku?Nie wiem czy to dobrze opisałam...

Dorota, ale leukocyty w moczu?Leukocyty we krwi ma podwyższone większość ciężarnych bez infekcji.

witam i zycze milego dzionka....u nas dzis -15 wiec jestesmy uziemieni w domu...no chyba ze do jakiejs galerii samochode sie przejedziemy

słuchajcie czy macie czasem wrażenie, ze ktoś Wam ciężarek do dołu brzucha(macicy ) przywiązał na sznureczku i tak Was dziwnie ciągnie po środku?Nie wiem czy to dobrze opisałam...

chyba wiem, co masz na myśli, przed ciążą też miałam podobne uczucie zbyt mocno się przeciągając do tyłu, w ciąży zdarzyło mi się to uczucie już kilka razy,ale ostatnio jakoś zanikło, wydaje mi się, że to rozciągająca się macica, bo pytałam koleżanek, które niedawno rodziły, to potwierdziły, że też tak miały

A ja wlasnie siedze u fryzjera i mszcze sie ;)
Wzielam karte meza by to odczul i sobie robie full option ;)
nastepnym razem przez sen bedzie spiewal nie tylko jaki tydzien ale tez co sie tam dzieje w srodku ;)

Dzień dobry! :-)
Ależ dzisiaj zaszalałam ze spaniem. :tak: Supcio!
ja tez juz ide spac bo mi sie komp wieszac zaczal jak wlazlam w monster worlda co mnie buziak zaprosila :D:D:D nie kumam o co tam chodzi wogole jeszcze. jakies rabatki mam i cos sieje ale dojde do tego :D
Jak coś to pytaj! Jestem już niemal ekspertem ;-)
Buziak teraz to eko to taaakie modne ze mozliwe ze pod publike bo to sie kupy nie trzyma , gadaja ze tylko w lumpkach sie ubieraja a w galerii zakupy robia normalnie.ja im nie wytykam, wiadomo mozna prezenty kupowac przeciez itd no lae oni to przesadzaja z lekka. a dzici zamiast bajek beda pewnie o 19 rybkom swiatlo w awarium na 15 minut zapalac...ja tam za tv dla dzieci moze nie jestem no ale nie zdziwilabym sie jakby zrobili cos w tym stylu:)
:-D
Oj nie sądzę. Akwarium wydaje mi się też mało ekologiczne... ;-)

A z praniem szkoda gadać oczywiscie bez żadnych środków itp, pieluchy wielorazowe- kiedyś mnie do łazienki zawołała dziewczyna która tam sprzątała, bo mało się nie :baffled:jak wyciągała pranie z pralki, a tak kawałki gówna jeszcze były :/
:eek:
No a jak nasze mamy prały pieluchy tetrowe to co robiły najpierw z kupą?
Jade :D na 8dni (340km) i pewnie większość z nim czasu spędze :) ponoć teraz cały czas wsadza sobie różne rzeczy pod bluzke i udaje, ze ma dzidziusia :D
To gdzie będziesz mieszkać w Polsce? We Wrocławiu?

A ja wlasnie siedze u fryzjera i mszcze sie ;)
Wzielam karte meza by to odczul i sobie robie full option ;)
nastepnym razem przez sen bedzie spiewal nie tylko jaki tydzien ale tez co sie tam dzieje w srodku ;)
:laugh2:

reklama
Do góry