reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

hej moj wynik po obciążeniiu glukozą 75g po 2 godzinach wyszło 130 - wiecie jaka jest norma? bo nie napisali i niewiem czy wyszlo zle czy dobrze

reklama
hejka z rana
Ja wczoraj wybrałam się z moim synkiem oglądać wozki i tak mi dał popalić że teraz padam na kregosłup bo mi uciekał cały czas ziegałam sie za nim i normalnie czuje sie jakby mi macica zaraz sie miala oderwac
Ale w odpowiednim watku wstawie focie wozka jaki zakupilam :)

Ja od 8 dziś lepiłam bałwana, aż mnie głowa rozbolała z nadmiaru porannego tlenu

sicilpol
mój mąż chyba też by się pogubił, aż go spytam jak wstanie, który to tydzień;-)

carla
ja w 1 ciąży raz byłam w kinie, około 21 tygodnia na bondzie i już więcej nie poszłam bo zostałam tak skopana, że stwierdziłam, że to robaczkowi nie pasuje

MsMickey
powodzenia i czekamy na wiadomości

Ja jak przed snem długo siedzę na bb to mi się potem całą noc śnicie
Jeden sen był śmieszny bo pół nocy z buziakiem chodziłyśmy po jakimś mieście szukałyśmy fajnej knajpy, żeby napić się piwa i w końcu jak znalazłyśmy, to przypomniało nam się, że przecież jesteśmy w ciąży i nie możemy pić:-D

Moja macica górna część przekroczyła wysokość pępka bo mi właśnie ten pępek lekko wypchało
Małe jest dzięki bogu i wszystkim świętym coraz bardziej odczuwalne, uff
Cycki swędzą strasznie

zaza
współczuję z tą pracą!!! też bym ryczała

ogolnie wyniki analizy moczu i krwi wyszly do d. z tego co widze ide w poniedzialek do gin zobaczymy co ona powie

a ja dzidziusia czuje juz ok 4 cm pod zebrami wiec jest bardzo wysoko

Cześć, dobre kobiety, widzę że wczoraj wieczorem rozpętała się dyskusja o ekologii na całego. Pokazywałam kiedyś mężowi podpaski wielokrotnego użytku i razem zbieraliśmy szczęki z podłogi. Trzeba mieć naprawdę coś nie halo z głową, żeby tego używać - i jeszcze można dokupić saszetki na zużyte, pakować w podróży, a po powrocie z urlopu uprać i używać... przepraszam, że przy śniadaniu, ale ja nawet jak opróżniam śmietnik w łazience po okresie, to mi się niejednokrotnie robi słabo. Wyobrażacie sobie prać coś, co się kisiło np. tydzień??
Widzę, że któraś z Was wrzuciła też linka z kubeczkami menstruacyjnymi. Dżizas!!!! Może w ogóle najlepiej by było sobie porcelanową miskę w majtki włożyć w czasie okresu, a potem jak się uzbiera, kaszankę z tego zrobić? To dopiero eko!

Serdecznie Wam polecam lekturę tego tekstu w temacie:
Bachor mag. Eko nazi bachorBachor mag.
W ogóle cały magazyn jest bardzo specyficznie humorystyczny, ale jeśli umiecie się wczuć w to poczucie humoru, powinien Wam się spodobać :)

Ostatnia edycja:
Moja siostra właśnie mi napisała jak to Kubuś codziennie odlicza dni do przyjazdu cioci "codziennie z nim odliczam dni i on mowi zawsze i juz wtedy zobacze moja ciociunie z berlina i bedziemy sie dlugo przytulac bo my sie kochamy" , ale tez napisała, ze od 2 dni ma wysoką gorączke ponoć 3 dniówka- kurcze musi mu przejść ja już mam plany na weekend.

reklama
Witam
Ja też tylko się przywitam i uciekam do lumpka,ale tym razem po spodnie dla mnie. Dzwoniła do mnie koleżanka przed chwilą,i powiedziała ,że wczoraj przed zamknięciem tam była i są fajne ogrodniczki ciążowe, a dziś wszystko po 3zł:szok:. Oby były dobre.

Do góry