reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Hejka!!

Ale ja dziś pospałam, nawet się na jedzenie po 5.00 nie obudziłam:-)

Dziś w Dzień Dobry TVN dwa tematy: dlaczego kobiety powinny karmić piersią i jak zmienia się ciało podczas ciąży.

Dorota - gratuluję synusia. Nie martw się tym ułożeniem,bo to się jeszcze może zmienić a łożysko to normalka, że na przedniej ścianie - ważne, żeby nie było stwierdzone jego przodowanie.

Teraz jak sie z nudów wziełam za porzadki to Wy powyłaziłyscie z norek??????? :-p pranie nastawione, teraz musze troche ogarnąc i chyba sniadanie by wypadało a potem spowrotem do łóżka bo nic wczoraj nie mówiłam, ale czasem jak mnie ścisnie z prawej strony bok to az wytrzeszczu dostaje:baffled: nie wiem co to bo jeszcze tak nie miałam, to nie skurcze ani te wiezadła ale chyba musze poodpoczywac:confused:
I jak wróce to wszystkie macie tu byc:-p

Witam spałam prawie 5h :) z przerwą godzinną na czytanie, a głowe mi dziś rozsadza :/

Carla Najlepszego!!!!

A poza ciązą co sie da z tym srobic??? I od czego to sie bierze??
Brałam leki od ortopedy mocne, ale przed ciążą miałam z tym dwa lata spokoju, a w przyszłości lekarz kiedyś mi powiedział, ze jak się pogłębi (a prawie na pewno) to operacja kręgosłupa.

Dzień dobry! :-)

Ja już po śniadanku, zaraz biorę się za pisanie, jeszcze tylko muszę pranie wstawić.
Swoją drogą wyobrażacie sobie jakby było tak, kiedy my się rodziłyśmy - pralka frania i same pieluchy tetrowe:szok:

Dzieki za rady, książki nie działają, ale niemiecki film usypia mnie po 15min, ale jak widać nie w tym przypadku, wypiłam ciepłe mleko i tez dupa 40godzin to jeszcze nie miałam mam nadzieje, ze dzidzia śpi sobie tylko.
a próbowałaś medytacji przed snem, najlepiej przy aromacie kadzidełka:-)

W czasie ciąży i karmienia wszystkie leki i maści zabronione, więc zostaje mi zaciskać zęby i czekać. To jest ucisk przepuklinowy w kręgosłupie czy jakoś tak który poraża mi nerw skórny.
Biedactwo :-( Ogromnie współczuję

Dziewczyny wy codziennie czujecie ruchy dzidzi? Bo cus mi sie dzisiaj nie chce ruszac:no: Moze taki dzien ma leniwy?
Ja czuję codziennie, ale ponoć to normalne, że czasami się dzidzia chowa;-)

Tylko małe pytanie: gdzie kupowałyście ubrania ciążowe?. Chodzi mi o spodnie, dzisiaj byłam w H&M i nic nie było. Tzn. były rurki (takich nie założę) oraz dresy. Niestety do pracy nie wskazane...
Ja kupiłam w zwykłym sklepie u nas w miasteczku, bo te z galerii wszystkie były za ciasne w udach :baffled:

Witam :)

Ja wlasnie czekam az sie siostra pojawi, by sprawdzic, czy wszystko ok i jak tylko ona mi sie odmelduje, to chyba potem pojde spac :dry:
Cos mnie ostatnio o poranku na spanie bierze :dry:
Tak mooocno ze ble ble ble bredze az

Carla- serdeczne zyczenia! :)

reklama
Trzymajcie kciuki, bo mam dzis wizyte u gina. Mam nadzieję, że wszystko jest ok :)

Goldenlucy ja nie czuje codziennie ruchów.Czasem przez cały dzien nic.

Ostatnia edycja:
Do góry