reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja tez już zmykam na jakis film czy coś ;D, Także wszystkim tym co mają dziś wizyty u lekarza samych dobrych wieści &&&&&&&&&&&&&&&&&&&

To wtedy nie za ciekawie masz, naprawdę współczuję, bo napewno choler*nie boli.

reklama
mlodak i dorota gratuluję synków :-)

mona super, że będzie córeczka :happy2:

josie dużo zdrówka :tak:

agaundpestka mam nadzieję, że śpisz dobrze.

paulina trzymam kciuki za jutro!

Przeczytałam co u Was ale jestem tak zmęczona, że wszystko mi się poplątało :baffled:. Odkąd wróciłam do pracy to kompletnie nie mam czasu :dry:

Tylko małe pytanie: gdzie kupowałyście ubrania ciążowe?. Chodzi mi o spodnie, dzisiaj byłam w H&M i nic nie było. Tzn. były rurki (takich nie założę) oraz dresy. Niestety do pracy nie wskazane...
Wiem wątek nie ten, ale wybaczcie ;-).

Dobranoc

Ostatnia edycja:
Dzis witam sie przed 7:rofl2:
ciekawe o kt padne, niestety P wychodził do pracy i skorzystałam:wściekła/y:

Lena to nie jest zwykłe drętwienie ja mam porażenie nerwu skórnego i to mi wypala skóre na nodze.
No nic nie marudze ide sobie filmik ogladac.

W czasie ciąży i karmienia wszystkie leki i maści zabronione, więc zostaje mi zaciskać zęby i czekać. To jest ucisk przepuklinowy w kręgosłupie czy jakoś tak który poraża mi nerw skórny.

A poza ciązą co sie da z tym srobic??? I od czego to sie bierze???

Miski - nie pomoge, bo w spofniach chodze normalnych jeszcze:tak:

Witam porannie :) Powoli się zbieram na badanie glukozy - fuuu - nie wiem jak ja to przetrwam.
Wczoraj miałam dzień pełen męczarni - nie mogłam jeść słodyczy, żeby ten test dobrze wyszedł - jakoś dałam radę, zjadłam tylko jedno malutkie ciastko :p ale było ciężko szczególnie, że poszliśmy w odwiedziny do rodziny mojego g. a tam stół zastawiony słodkościami.

Dzisiaj może w końcu Was nadrobię jak wrócę z przychodni ! Bo już mi się śnicie po nocach przez to że rzadko zaglądam i nie wiem co się dzieje :)

Carla Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!

Miśki2 ja spodnie ciążowe kupiłam na allegro.

Goldenlucy ja codziennie czuję ruchy, przemieszczanie się i kopniaki. Ale niczym się nie martw, nie musisz czuć dzidziusia codziennie :) Dopiero w zaawansowanej ciąży trzeba codziennie czuć dzidziusia:)

xDorota gratuluję DORODNEGO synka :) Tatuś pewnie dumny ;p

Ostatnia edycja:
Witam porannie :) Powoli się zbieram na badanie glukozy - fuuu - nie wiem jak ja to przetrwam.
Wczoraj miałam dzień pełen męczarni - nie mogłam jeść słodyczy, żeby ten test dobrze wyszedł - jakoś dałam radę, zjadłam tylko jedno malutkie ciastko :p ale było ciężko szczególnie, że poszliśmy w odwiedziny do rodziny mojego g. a tam stół zastawiony słodkościami.

Dzisiaj może w końcu Was nadrobię jak wrócę z przychodni ! Bo już mi się śnicie po nocach przez to że rzadko zaglądam i nie wiem co się dzieje :)

Carla Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin !!

Miśki2 ja spodnie ciążowe kupiłam na allegro.

Goldenlucy ja codziennie czuję ruchy, przemieszczanie się i kopniaki. Ale niczym się nie martw, nie musisz czuć dzidziusia codziennie :) Dopiero w zaawansowanej ciąży trzeba codziennie czuć dzidziusia:)

Kamila - jak sie idzie np na morfologie czy inne badania kt sie robi na czczo, to nie kaza jesc dopiero od polnocy... To chyba nie trzeba narzucac sobie diety dzien wczesniej???:baffled:;-) Czy z cukrem dłuzej sie pogłodzic????

Carla - kiedy masz urodziny???

Ja moją synule tez coraz czesciej czuje, ale było tak, ze po kilka dni mnie denerwował i siedział cicho:wściekła/y:

edit

Własnie dzwonił moj szanowny małzonek opowiedziec mi dowcip:

Sala rozwodowa, małzonkowie przyszli ostatecznie pozegnac sie ze soba i nagle żona szlochajacym głosem mówi:
"juz nigdy nie znajdziesz drugiej takiej jak ja!!!"
Na co mąż:
"I oto kuurwa chodzi!!!" :happy:

Słodki jest moj P nieprawdaz???

Ostatnia edycja:
Dzień dobry wszystkim!
Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Carla .Spełnienia marzeń tych większych i tym mniejszych a najważniejsze to zdrowia.:-):-)

Czas na śniadanie czas na kanapki z pastą z tuńczyka.....:-)

Raz chyba jedyny usiadłam tu przed 7rano, raz jedyny chyba wstałam tak wczesnie i jak nieraz tu juz wrzy tak dzis nikogo nie ma do 9:wściekła/y::wściekła/y:

Witam się z rana u nas znowu sypie śnieg i nie mogłam wyjechać autem ech....
Mnie coś chyba zbiera zaczęłam kaszleć mam nadzieję że to przejdzie mój synek tez coś niewyraźny a dopiero co skończył antybiotyk wrr. nie znosze tego okresu chorobowego
Ja tez dzis nie mogłam spać w nocy nie wiem chyba pierwszy raz miałam taki problem z zaśnięciem może to wina pogody

reklama
Buziaku widzisz to az ja sie odezwe hehehe. bo tez zazwyczaj pozniej pisze, mlodego odprowadzilam do przedszkola. przy drzwiach wyjsciowych zobaczylam corke mojej kolezanki, mloda wyszla z sali i nikt nie zauwazyl:baffled: prawie sie poplakalam z nia stala taka smutna, gile w nosie i ona szuka mamy. masakra. do teraz mnie sciska. zaprowadzilam ja spowrotem i opierd***lam babki. ale mamie chyba nic nie powiem bo by zawalu dostala. mam mowic? bo nie wiem:confused:

Buziak a dowcip zajebisty :-D:-D:-D

Paulina smacznego:)
Carla stoo lat :)
Kamila az dzien wczesniej slodyczy nie jadlas? ja to zawsze rano dopiero decyduje czy jade czy kiedy indziej:)bo przez noc i tak nie jem i patrze rano jak sie czuje:)

Do góry