reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
witam:)

Esperanza kciuki zaciśnięte &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

Carla 100 lat i łatwego porodu:)

Ja spodnie też kupiłam w sklepie osiedlowym za 69zł bo w H&M i podobnych to grubo ponad 100zł

Mam pytanie do mam, które mają dzieci, którą oliwkę polecacie? Żeby ciuszków nie brudziła. Słyszałam o oliwkach w żelu,dobre są?

no tak bo jak ja przyszlam to Ty sobie idziesz:( my tu jakas warte mamy czy co?:rofl2:

masz racje juz nie sprzątam:no: Po moim sprzataniu pare rzeczy znalazłam w koszu - nie wiem co ja robie, ale porzadkow jednak nie powinnam :no::no:

:-)

A kiedy będzie u Ciebie TEN STRASZNY DZIEŃ bez netu?

dzis zaczął to zlecenie, ale mu nie dałam:crazy::crazy: W przyszłym tygodniu juz sie pewnie nie da... i to nie dzien tylk o moze byc ze 2tyg:szok: Wyjdzie wpraniu...

Brałam leki od ortopedy mocne, ale przed ciążą miałam z tym dwa lata spokoju, a w przyszłości lekarz kiedyś mi powiedział, ze jak się pogłębi (a prawie na pewno) to operacja kręgosłupa.

Ale jesli doszło by do operacji to bedzie z głowy czy nie koniecznie??? Operacja wyłączy zupełnie ucisk czy moze sie okazac ze niekoniecznie???

Swoją drogą wyobrażacie sobie jakby było tak, kiedy my się rodziłyśmy - pralka frania i same pieluchy tetrowe:szok:

Ja nie musze sobie tego wyobrazac, bo ilekroc tesciowa pokazuje zdjęcia z przeszłosci to niemal to przezywam z nią... Nawet kolki dzieci miały wtedy gorsze:baffled:

violapop- mam bambino i jest troche mniej tłusta niz inne, do tego ładnie pachnie;-) Odradzam natomiast johnsonsa bo czesto uczulaja noworodki, mnie w ciazy tez uczulała

carla - najlepszego!!!

Ostatnia edycja:
w ddtv właśnie leciało o tym dlaczego powinno się karmić piersią- tzn. taki był tytuł, a treść na całkiem inny temat:dry:

jak widze i słucham najmądrzejszej w polsce EKO-MAMY to mi sie mleko waży :crazy:
drazni mnie niesamowicie a juz mysl ze kariere piosenkarską przedłuza sie piorąc pieluchy w orzechach to mnie smieszy!!!

Buziak Ty to ujuz lepie nie sprzataj:D
ja sie wykapalam i szykuje sie do lowow:)
rzeczywiscie o tym karmieniu piersia to byl tylko tytul...

hahhaa z ta reni to racja:D:D:D::DD tego sie ciezko nawet slucha:nerd:

Buziak nie denerwuj się;-) ja tam takich rewelacji to słucham z rozbawieniem:-D im więcej powodów do śmiechu tym lepiej, co nie? :happy2:

reklama
blond - po moim odkryciu w koszu juz wyluzowałam, nie sprzątam:no:
P bedzie miał niespodziankę jak jutro wróci:tak:

zaza, munka - policzyłam do 10 głębooooko oddychajac i juz mi przeszło :D teraz tylko czekam na reni jusis w tancu z gwiazdami:-D

Ostatnia edycja:
Do góry