reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Lena chyba masz racje za duzo ostatni sie dzieje i to nie daje mi spokoju, a ze mieszkam sama to i rozmyslam caly czas, ale juz pojutrze bede u rodzinki cale 8dni i nie bede miala tyle czasu to mam nadzieje, ze i spanie powroci.

reklama
Lena chyba masz racje za duzo ostatni sie dzieje i to nie daje mi spokoju, a ze mieszkam sama to i rozmyslam caly czas, ale juz pojutrze bede u rodzinki cale 8dni i nie bede miala tyle czasu to mam nadzieje, ze i spanie powroci.
No to zbieraj swoje cztery literki i migiem mi do wyrka prosze tyle nie rozmyslac, a jak bedziesz u rodzinki to ze tak oowiem odreagujesz sobie i bedzie git. MUSI.

Dziewczyny wy codziennie czujecie ruchy dzidzi? Bo cus mi sie dzisiaj nie chce ruszac:no: Moze taki dzien ma leniwy?
No wlasnie na poczatku czulam codzinnie a od kilku dni nic. ;( ale dziewczynny pisaly ze tak jest i ze jak dzidzis bedzie wieksza to juz codzinnie bedziemy czuc

aga - nie zartuj juz i kładz sie dziewczyno:baffled: podejrzewam, ze rano wstajesz do pracy a powinnas odpoczac!!!
Praca na 15ta :) musze sobie jakąś maseczkę, albo okłady jutro zrobić bo mamuśka zawału dostanie jak zobaczy córeczke :baffled: a mi jeszcze utrudnia spanie paląca (drętwiejąca) noga.

Golden ja tez roznie czuje, raz jakby stukanie(kopięcia) raz obracania, a czasami nic.

to mam podobnie, bo jak wkońcu uda mi sie zasnac to bywa czesto tak ze sie budze bo mi tu raz reka,noga zdretwieje, to jest denerwujace ale da sie przyzwyczaic i niby w ciazy to sie zdarza ale czemu po co jak i wogole to nie wiem.
To jak na 15sta to tym bardziej, abys zdarzyla sie wsypać bo jakby nie patrzeć ponad 40h bez snu to bardzo dużo.

Lena to nie jest zwykłe drętwienie ja mam porażenie nerwu skórnego i to mi wypala skóre na nodze.
No nic nie marudze ide sobie filmik ogladac.

o jenki Aga nie wiedziałam a da sie cos z tym zrobic wogole czy jak? Wybacz ze tak zapytalam, ale nie wiem. Jezeli nie chcesz nie musisz odpowiadać. ;)

reklama
W czasie ciąży i karmienia wszystkie leki i maści zabronione, więc zostaje mi zaciskać zęby i czekać. To jest ucisk przepuklinowy w kręgosłupie czy jakoś tak który poraża mi nerw skórny.

Do góry