zaza26
Fanka BB :)
blond - po moim odkryciu w koszu juz wyluzowałam, nie sprzątam
P bedzie miał niespodziankę jak jutro wróci
pochwal się co tam znalazłaś, bo umieram z ciekawości:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
blond - po moim odkryciu w koszu juz wyluzowałam, nie sprzątam
P bedzie miał niespodziankę jak jutro wróci
Witajcie dziewczyny.
Byłam wczoraj u mojej gin z NFZu, odebrałam wyniki posiewu moczu i trochę się zmartwiłam. Wynik okazał się dodatni :-(. Mam bakterię E Coli, dostałam antybiotyk, ale czytałam, że to się ciężko leczy, a konsekwencją tego badziewia może być przedwczesny poród :-(. Strasznie się boję o moją córeńkę. A w dodatku brzuch mnie boli, a pani doktor mówi że to normalne i mam brać nospe. Ale ile tego mozna brac? Wiem że mogą to brać kobiety w ciąży, ale w nadmiarze, to chyba wszystko szkodzi, co?
Buuuu, ciężki mam dziś dzień :-(.
No tak, wszystko się może zdarzyć. Sorki, ale jestem dziś trochę nerwowa. Wyloguję się chyba narazie, żeby wam przynajmniej nie psuć humorków. W każdym razie dzięki wam za pomoc.Matmaks- glowa do gory, pewnie nie ty jedna i nie ostatnia, zaufaj lekarzom, widza co robia
Ja na allegro... Kupiłam 2 pary spodni, spódnice jeansową jakieś bluzki i jedne spodnie które zalożylam raz i okazały sie za ciasne ale nie ciażowe tylko z orseya takie lniane. A ciążówki może znajdę to pokaże zaraz jakie. Ja mam problem z udami a te okazały sie idealne.Tylko małe pytanie: gdzie kupowałyście ubrania ciążowe?. Chodzi mi o spodnie, dzisiaj byłam w H&M i nic nie było. Tzn. były rurki (takich nie założę) oraz dresy. Niestety do pracy nie wskazane...
Wiem wątek nie ten, ale wybaczcie ;-).
Dobranoc
pochwal się co tam znalazłaś, bo umieram z ciekawości:-)
Witajcie dziewczyny.
Byłam wczoraj u mojej gin z NFZu, odebrałam wyniki posiewu moczu i trochę się zmartwiłam. Wynik okazał się dodatni :-(. Mam bakterię E Coli, dostałam antybiotyk, ale czytałam, że to się ciężko leczy, a konsekwencją tego badziewia może być przedwczesny poród :-(. Strasznie się boję o moją córeńkę. A w dodatku brzuch mnie boli, a pani doktor mówi że to normalne i mam brać nospe. Ale ile tego mozna brac? Wiem że mogą to brać kobiety w ciąży, ale w nadmiarze, to chyba wszystko szkodzi, co?
Buuuu, ciężki mam dziś dzień :-(.
No tak, przedwczesne porody i ewentualnie stratę dziecka przeżyła też niejedna kobieta :-(