reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

mój M tez nie lubi tego, że masuje mnie inny facet, ale jak jets w domu to przełknie i wie,z ekobiety nie sa dobrymi masazystkami najczęsciej. My razem jesteśmy 12 lat :) i to,ze on nadal jest zazdrosny szalenie mnie bawi- ale, że w ciaży będzie zazdrosny to o to go nie podejrzewałam:)

reklama
siedzę na krzesle i opieram się o stół to znaczy: głowa leży na poduszkach na stole, a ręce oplatają poduszki:) wygodna pozycja dla mnie , dla masażysty niekoniecznie:)

Paulinka i reszta jutrzejszych dziewczyn teraz ja 3mam za Was kciuki&&&&&&&&& :)

Tak ogolnie to chyba powoli sie rownowazy ilosc chlopcow i dziewczynek na czerwcowkach hmmm??

chyba nadl wiecje chłopców:)
a
co do cisnienia to ja dzisiaj tez miałam wyższe 130/80, le ja nawet na chwilę nie usiadłam przed mierzeniem. Czyli prosto z dworu weszłam po schodach, rozebrałam się i od razu do połoznej.....pewnie dlatego...Lekarz kazał potórzyć po wizycie i było 120/70.

Dziewczyny jest KUPA i jest ŁYŻECZKA :-D:-D:-D:-D
Super! :tak:

Po pierwsze gratuluje kupy z bonusikiem Hani :))

Co do mojej wizyty... czekalam 2.5 h pod gabinetem bo sie zrobił zator i tak: szyjka w porządku, infekcji brak, pecherz i mocz juz ok. USG: nie udalo nam sie zmierzyć dlugosci bo wierzgał strasznie.... nerki ok, serducho ok, zoladek jest. jak doszlo do pitola to rozlegl sie krzyk mojej pani doktor do poloznej z pokoju obok. " Matko, chodz szybko to zobacz" troche sie wystraszylam... a panie mi na to ze jak dlugo pracuja takich jajców i pitola duzego nie widzialy :pP pozniej analogiczna historia powtorzyla sie ze stopa ktora ma 3 cm ;pp :D Bąbelek wazy 420 g. i jest pare dni starszy z USG. Opieprz dostalam za wagę bo przytylam tylko 1.5kg. nie udalo nam sie zbadac twarzyczki bo poraz drugi byla przyklejona do lozyska.... pani doktor stwiedzila ze twarzy sie wstydzi i chowa a jajcami swieci :pP
Gratuluję wielkich jajek i pindola :-D

ciekawa jestem czy u mnie potwierdzi się dziewczyneczka !!!! bo moje kochanie mówi że zobaczysz okaże się jeszcze że będzie chłopczyk :-D
A kiedy (w którym tc) miałaś stwierdzoną dziewczynkę?

Macku markery watrobowe?myslalam ze to przy cholestazie sie robi. cgociaz widzisz ze ja sie nie znam na tych zatruciach:zawstydzona/y:
Być może pokręciłam. Spytam jeszcze raz koleżankę, która mi o tym mówiła :tak:

Wreszcie spokoj w domu:-D

Niech to moje dziecko juz wyzdrowieje bo nie wyrobię:zawstydzona/y:
Ale byl dzisiaj marudny, Biedaczek:-(
Goraczki na szczescie nie ma, ale ten kaszel jest paksudny.
Spac w nocy nie mogl, dwa razy sie budzil z wielkim placzem.
On nie lubi ze mna spać, czy z nami jak mąż jest w weekend w nocy, tylko w swoim pokoiku:tak: ale wzielam Go do siebie kolo 3, wiercil sie, plakal przez sen, masakra. ale pospal do 10:tak:
A ja oczywiscie razem z Nim:zawstydzona/y:

buziak to wspolczuje, ze maz musi brac kompa do pracy, ale dasz radę;-)

dorota duzego masz juz synka:tak:
Kuba byl zawsze na usg wiekszy niz powinien no i urodzil sie "olbrzymek":-D

Kasiulka
fajnie, ze Hani sie udało;-)
dzielna dziewczyna:-)

agaundpestka
32 godziny nie spalas?? Ja bym nie dala rady chyba:zawstydzona/y:
jeju na pewno mialam cos jeszcze napisac ale ta skleroza:zawstydzona/y:

Mnie jeszcze troche ten pecherz meczy ale chyba obejdzie sie bez antybiotyku bo widze poprawę:tak: Zeby tylko jeszcze Mlody wyzdrowial...

reklama
Do góry