Mlodak- gratulacje- wiec niech maly sobie tam to lozysko umosci dobrze i wykopie je do gory ;-) ja jak mialam podejrzenie o niskim... czytalam i w sumie wyszlo, ze nawet jesli potem sie by mialo przemienic w przodujace, to nie jest to tak strasznie zle, po prostu zwiekszoan obserwacja, kontrola i odpoczynek, a potem cc, bo maly Ci nie wyslizgnie sie przez zamkniete drzwi ;-) wiec nawet jesli...to spoko
Aaa polecam maszyne do wypiekania chleba- wiem, ze dzisiaj malo czasu sie ma na takei zabawy, ale mozna naprawde super chlebki robic i zdrowe- od podstaw.
Moi rodzice kupuja maki bezposrednio w mlynie i robia takie chlebki ze glowa mala
Dziewczyny, pisalyscie, ze nie macie nikogo, kto by w tym samym okresie rodzil... a myyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy?
A tak na serio, powiem Wam, ze to nawet dobrze, bo potem narastaja tylko frustracje.
Ona to a ty tamto, on ma to a ty nie... Ten jest taki a tamten taki...
Ja osobiscie mam to nikle szczescie byc w ciazy 2t5d mlodszej od ukochanek przyjacioleczki mojego meza i wymiekam...
Pomine fakt, iz kobieta i jej maz sa baaaardzo specyficzni (by nie uzywaz brzydkich slow...) i juz sa bardzo uciazliwi.
Ostatnio spotkalismy sie na wspolnej kolacji i myslalam, ze wyjde...
ICH dzieko jest naj. ONI maja juz wszystko, JEJ wyniki sa super, latali z telefonami i pokazywali dziecko, porownywali rzeczy w domu gospodarzy (ktorzy maja 4miesiecznego bobasa) i tylko mowili, to juz mamy, to musimy kupic, kochanie to tezzzz ehhhh
A ja potem w nocy mialam takie koszmary ze szok.
Jestem pewna niestety, ze wszysyc beda nas porownywac a jesli nie inni, to oni beda z pewnoscia typu, a patrze, oni teog nie maja a my tak, lub ohh my tez to musimy miec... a nasz robi to i tamto, zdrowy piekny naj naj naj
Mozna nerwowo sie wykonczyc w takim towarzystwie....
Kasiulka- a nie moglabys dac malej syropku z glukozy? Bowiem on nie dziala wlasnie "popedzajaco" a rozbijajaco, ze tak sie wyraze...
Dziewczyny, ja uciekam, dzis do mnie przychodzi praca ;-)