reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
W końcu przeczytałam, skrobiecie jak szalone ;-)

Muńka Gratulacje dla dumnej cioci!!!

MatMaks Gratuluję córeczki!!!

tialana super wieści!!! cieszę się, że córa zdrowa!

mlodak gratuluję synka!!! przeżycia dot. wysypki okropne, rzeczywiście można się wystraszyć

Sluchajcie czy ktoras z was ma problemy skorne w ciazy? Mam okropne uczulenie na rece. Normalnie smarowalam mascia sterydowa i bylo po sprawie. Teraz nie moge jej uzywac. Normalnie zalamka. Za nic mi nie chce sie sie wyleczyc. Gorzej bo jest coraz wieksza. Juz nie wiem co mam robic. A swedzi okropnie i boli.:no: Jesli ktoras z was ma jakis sposob na to z checia poslucham.
Odkąd jestem w ciąży mam nawrot AZS i to ze zdwojoną siłą :-( na suche placki, które mi wyłażą stosuję maść sterydową Cutivate, ale ona jest na receptę niestety, a na swędzenie i wysychanie pomaga mi krem Nivea

A co Ci pies zrobił ? :)

Nażarł się patyków i od 2 w nocy non-stop rzygał, a do tego sobie wymyślił, że chce kupkę i mi tupał pod drzwiami, więc musiałam się ubrać i z nim wyjść :crazy:

mlodak gratuluję synka :-) mam nadzieję że do następnej wizyty mały zrobi porządek z łożyskiem musisz mu o tym ciągle przypominać, ja naszej smerfecie przypominałam że ma być grzeczna na usg i była jak aniołek ;-)
współczuje przygody z wysypką ale w tym wszystkim chyba lepiej że przytrafiła się mężowi a nie tobie, to dopiero byłby strach co to i co z tym zrobić

Ja w ciucholandach poluje właśnie na ciuszki George bo właśnie mają świetną jakość, dla siebie też kilka rzeczy mam od nich i jestem bardzo zadowolona :tak:

Miłego dnia kobitki

Hejka!

Ja dziś wyjątkowo wcześnie, bo po wczorajszych emocjach jak się obudziłam o 5.00 to już spać nie mogę i ciągle patrzę na fotki siostrzeńca:-)

mlodak -
latem miałam dokładnie to samo, co Twój mąż, myślałam, że zwariuję od tego swędzenia!! tylko ja nadal nie wiem do końca po czym. Zjadłam wtedy dużo pomidorów, sałaty, więc może były czymś silnie spryskane. Mi przeszło po dwóch dniach, potem jeszcze 2 tygodnie pobrałam tabletki i spokój do dziś.

Idę się jeszcze położyć i pewnie dośpię ;-)

Witam...ja szaleje na wątku zakupowym od godziny...Młodak jeszcze raz gratuluję chłopca!!! Wiesz...że również zazdraszczam ;D Ciiiii...oby zdrowe było :) Wpadłam wczoraj do lumpka zachęcona Waszymi zakupami...nabrałam chyba 2-śpiochy, 6-bodziaki, 2-bluzeczki i kaloszki...i okazało się, że wtorek to -50%...21,25...a w tym spodnie dla mnie i bluza dla męża ;D Jadę tam jutro rano bo czwartek to nowy towar ;D
Miłegooooooooo :D

reklama
Witam się porannie :*

Aga i Zaza współczuję bezsenności - ja cierpie na nią od ponad 2 lat dzięki synkowi :-)

Carla
a gdzie do tego lumpka jeździsz? A wiesz już w którym szpitalu chcesz rodzić ??

A ja dzisiaj miałam niezły sen :) Śniło mi się że gkvip agaundpestka nanulika i carla mieszkałyście w tym samym bloku i sie spotkałyśmy pojeździć z górki na śniegu tyłkiem :szok: i porzucać się śnieżkami:szok: jedna z Was miała pekińczyka a druga jakiegoś amstafa :-)

Do góry