agaundpestka
Fanka BB :)
Kolejna godzina mijaaaaaaaaaaaaaagasze kompa i odpalam na nowo, bo nie ma sensu sie tak męczyć.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kolejna godzina mijaaaaaaaaaaaaaagasze kompa i odpalam na nowo, bo nie ma sensu sie tak męczyć.
A co Ci pies zrobił ?Witaj w klubie :-( ja swoją bezsenność zawdzięcza psu, właśnie obmyślam dla niego karę...
chociaż nie ma tego złego... nadrobię chociaż posty dzisiejsze ;-)
Odkąd jestem w ciąży mam nawrot AZS i to ze zdwojoną siłą :-( na suche placki, które mi wyłażą stosuję maść sterydową Cutivate, ale ona jest na receptę niestety, a na swędzenie i wysychanie pomaga mi krem NiveaSluchajcie czy ktoras z was ma problemy skorne w ciazy? Mam okropne uczulenie na rece. Normalnie smarowalam mascia sterydowa i bylo po sprawie. Teraz nie moge jej uzywac. Normalnie zalamka. Za nic mi nie chce sie sie wyleczyc. Gorzej bo jest coraz wieksza. Juz nie wiem co mam robic. A swedzi okropnie i boli. Jesli ktoras z was ma jakis sposob na to z checia poslucham.
A co Ci pies zrobił ?