reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Mlodak - gratuluje owocnej wizyty i pisiorka:tak::-)
A co do mezusia to wspolczucia.

Ja tam jeszcze musze poczekac na nowine co tam w brzuszku buszuje dopiero 8lutego polowkowe mam.

Ostatnia edycja:
reklama
Mlodak - gratuluje owocnej wizyty i pisiorka:tak::-)
A co do mezusia to wspolczucia.

Dzięki.

Zapomniałam dodać, że mam 2 kg na plusie, więc chyba tragedii nie ma. No i dostałam kolejne zlecenie na glukozę - tym razem 75g. Już się boję wyniku, mimo że codziennie od złego wyniku mierzę cukier glukometrem i jest ok. Ale jakoś tak podświadomie wydaje mi się, że jednak coś nie tak będzie. Bo przecież u mnie nigdy nie może być zbyt różowo :crazy:

Carla to ja Cie przelicytowalam o 50 gr:-) bodziaki slodkie takie bielutkie i czysciutkie.
ViolaPop serdeczne dzieki za linka:-) :-) :-)
Juz zaplacone czekam z niecierpliwoscia na przesylke.

Pozostaje tylko miec nadzieje, ze dzidzia sie w nie zmiesci bo to 56 a my jestesmy dosc wysocy, ja 177 P 184cm. Ale nawet na pierwsze 2 tyg to warto bylo.

Jesli macie jakies fajne znaleziska to jak najbardziej linkujcie:-)

To moj pierwszy zakup:-)

Ostatnia edycja:
mlodak gratuluje chlopca:tak:

MsMickey
piszesz o tych bodach, ktorych linka podala Viola??
Ja je mam, sa angielskiej firmy George, Kuba ma rozmiar 12-18 msc i sa duze, wiec mysle, ze ten maly rozmiar dziecko ponosi tez dluzej.
Moj jest wysoki, nosi rozmiary na 3 latka zwlaszcza, bo na dlugosc inne krotkie a szczuplutki jest a z tych bodow wyrosl niedawno, taka maja rozmiarowke wiec opewnie bedziesz miala na dluzej niz dwa tygodnie;-)

mlodak gratuluje chlopca:tak:

MsMickey
piszesz o tych bodach, ktorych linka podala Viola??
Ja je mam, sa angielskiej firmy George, Kuba ma rozmiar 12-18 msc i sa duze, wiec mysle, ze ten maly rozmiar dziecko ponosi tez dluzej.
Moj jest wysoki, nosi rozmiary na 3 latka zwlaszcza, bo na dlugosc inne krotkie a szczuplutki jest a z tych bodow wyrosl niedawno, taka maja rozmiarowke wiec opewnie bedziesz miala na dluzej niz dwa tygodnie;-)

No to mnie uspokoilas:-)

MsMickey myslisz ze wzrost rodzicow ma sie do wzrostu dziecka? Wydaje mi sie ze chyba nie . ;P Podkreslam chyba. np. moja mama ma moze z 165 moj tata cos kolo 180gora185 ja jak sie urodzilam mialam 62cm. ;o
moj P jak sie urodzil mial 52 a jego mam cos w wzroscie mojej mamy jego tata cos w wzroscie mojego taty.

hehe a jak sie potwierdza ze jak rodzice wysocy to i dziecko duze to ja nie mam co kupowac na 56cm ;p ja mam kolo169 moj P ma 195. No ja mojemu tak gora do ramienia siegam ;o

rozmiar nie jest rowny rozmiarowi;-)
jedyne co mnie w tych bodach denerwowalo to to, ze sa szerokie u gory i Kuba mial zawsze ramie odkryte ale jakosciowo super, nic sie z nimi nie dzieje:tak:

Lena mysle, ze wzrost ma sie ale w pozniejszym wieku, jak rodzice wysocy to dziecko tez bedzie raczej wysokie, ale nie ma na to reguly ;)

ja mam 172, maz 184 a Kuba wysoki teraz jak na swoj wiek, duzo wyzszy od rowiesnikow, ktorych znam a urodzil sie to mial 62 cm

reklama
Pola nno w pozniejszym wieku tez mi sie tak wydaje. ;D
Moze byc tez tak, ze Twoj Kubus sie pozniej''zatrzyma'' na jakis czas i nie bedzie rósl. Chlopacy podobno tak maja, he wiem jak moj brat zawsze do mnie taki gowniarz byl a pozniej jak wystrzeliil i zaczol rosnac to juz wyzszy odemnie.
Co do tych body co pisalyscie, to tez ich bardzo duzo mam. i tak sie zasnatawialam czy ogolnie duzo ciuszkoow na 56kupowac

Do góry