reklama
Mlodak - gratuluje owocnej wizyty i pisiorka:-)
A co do mezusia to wspolczucia.
Dzięki.
Zapomniałam dodać, że mam 2 kg na plusie, więc chyba tragedii nie ma. No i dostałam kolejne zlecenie na glukozę - tym razem 75g. Już się boję wyniku, mimo że codziennie od złego wyniku mierzę cukier glukometrem i jest ok. Ale jakoś tak podświadomie wydaje mi się, że jednak coś nie tak będzie. Bo przecież u mnie nigdy nie może być zbyt różowo
agaundpestka
Fanka BB :)
Gratulacje synka pilnuj męża.
A wynik bedzie dobry- mysl pozytywnie.
A wynik bedzie dobry- mysl pozytywnie.
MsMickey
Carla to ja Cie przelicytowalam o 50 gr:-) bodziaki slodkie takie bielutkie i czysciutkie.
ViolaPop serdeczne dzieki za linka:-) :-) :-)
Juz zaplacone czekam z niecierpliwoscia na przesylke.
Pozostaje tylko miec nadzieje, ze dzidzia sie w nie zmiesci bo to 56 a my jestesmy dosc wysocy, ja 177 P 184cm. Ale nawet na pierwsze 2 tyg to warto bylo.
Jesli macie jakies fajne znaleziska to jak najbardziej linkujcie:-)
To moj pierwszy zakup:-)
ViolaPop serdeczne dzieki za linka:-) :-) :-)
Juz zaplacone czekam z niecierpliwoscia na przesylke.
Pozostaje tylko miec nadzieje, ze dzidzia sie w nie zmiesci bo to 56 a my jestesmy dosc wysocy, ja 177 P 184cm. Ale nawet na pierwsze 2 tyg to warto bylo.
Jesli macie jakies fajne znaleziska to jak najbardziej linkujcie:-)
To moj pierwszy zakup:-)
Ostatnia edycja:
mlodak gratuluje chlopca
MsMickey piszesz o tych bodach, ktorych linka podala Viola??
Ja je mam, sa angielskiej firmy George, Kuba ma rozmiar 12-18 msc i sa duze, wiec mysle, ze ten maly rozmiar dziecko ponosi tez dluzej.
Moj jest wysoki, nosi rozmiary na 3 latka zwlaszcza, bo na dlugosc inne krotkie a szczuplutki jest a z tych bodow wyrosl niedawno, taka maja rozmiarowke wiec opewnie bedziesz miala na dluzej niz dwa tygodnie;-)
Ja je mam, sa angielskiej firmy George, Kuba ma rozmiar 12-18 msc i sa duze, wiec mysle, ze ten maly rozmiar dziecko ponosi tez dluzej.
Moj jest wysoki, nosi rozmiary na 3 latka zwlaszcza, bo na dlugosc inne krotkie a szczuplutki jest a z tych bodow wyrosl niedawno, taka maja rozmiarowke wiec opewnie bedziesz miala na dluzej niz dwa tygodnie;-)
MsMickey
mlodak gratuluje chlopca
No to mnie uspokoilas:-)
MsMickey myslisz ze wzrost rodzicow ma sie do wzrostu dziecka? Wydaje mi sie ze chyba nie . ;P Podkreslam chyba. np. moja mama ma moze z 165 moj tata cos kolo 180gora185 ja jak sie urodzilam mialam 62cm. ;o
moj P jak sie urodzil mial 52 a jego mam cos w wzroscie mojej mamy jego tata cos w wzroscie mojego taty.
hehe a jak sie potwierdza ze jak rodzice wysocy to i dziecko duze to ja nie mam co kupowac na 56cm ;p ja mam kolo169 moj P ma 195. No ja mojemu tak gora do ramienia siegam ;o
moj P jak sie urodzil mial 52 a jego mam cos w wzroscie mojej mamy jego tata cos w wzroscie mojego taty.
hehe a jak sie potwierdza ze jak rodzice wysocy to i dziecko duze to ja nie mam co kupowac na 56cm ;p ja mam kolo169 moj P ma 195. No ja mojemu tak gora do ramienia siegam ;o
rozmiar nie jest rowny rozmiarowi;-)
jedyne co mnie w tych bodach denerwowalo to to, ze sa szerokie u gory i Kuba mial zawsze ramie odkryte ale jakosciowo super, nic sie z nimi nie dzieje
Lena mysle, ze wzrost ma sie ale w pozniejszym wieku, jak rodzice wysocy to dziecko tez bedzie raczej wysokie, ale nie ma na to reguly
ja mam 172, maz 184 a Kuba wysoki teraz jak na swoj wiek, duzo wyzszy od rowiesnikow, ktorych znam a urodzil sie to mial 62 cm
jedyne co mnie w tych bodach denerwowalo to to, ze sa szerokie u gory i Kuba mial zawsze ramie odkryte ale jakosciowo super, nic sie z nimi nie dzieje
Lena mysle, ze wzrost ma sie ale w pozniejszym wieku, jak rodzice wysocy to dziecko tez bedzie raczej wysokie, ale nie ma na to reguly
ja mam 172, maz 184 a Kuba wysoki teraz jak na swoj wiek, duzo wyzszy od rowiesnikow, ktorych znam a urodzil sie to mial 62 cm
reklama
Pola nno w pozniejszym wieku tez mi sie tak wydaje. ;D
Moze byc tez tak, ze Twoj Kubus sie pozniej''zatrzyma'' na jakis czas i nie bedzie rósl. Chlopacy podobno tak maja, he wiem jak moj brat zawsze do mnie taki gowniarz byl a pozniej jak wystrzeliil i zaczol rosnac to juz wyzszy odemnie.
Co do tych body co pisalyscie, to tez ich bardzo duzo mam. i tak sie zasnatawialam czy ogolnie duzo ciuszkoow na 56kupowac
Moze byc tez tak, ze Twoj Kubus sie pozniej''zatrzyma'' na jakis czas i nie bedzie rósl. Chlopacy podobno tak maja, he wiem jak moj brat zawsze do mnie taki gowniarz byl a pozniej jak wystrzeliil i zaczol rosnac to juz wyzszy odemnie.
Co do tych body co pisalyscie, to tez ich bardzo duzo mam. i tak sie zasnatawialam czy ogolnie duzo ciuszkoow na 56kupowac