reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Jeju, dziewczyny umieram z powodu bolu brzuchu od wczoraj:-(
Wieczorem troche przeszlo ale o 3 w nocy od nowa się zaczęło:wściekła/y:
masakra, jak tam daej bedzie bede musiala sie przejechac do szpitala bo do poloznej nie ma sensu:no: wizyta dopiero za 3 tygodnie, a w szpitalu moze cos pomozą. Mam nadzieję:tak:
Caly czas leze, o siedzeniu nie ma mowy:no:
Trzymajcie kciuki, żeby przeszło;-)
Jestem tego samego zdania - jedź sprawdzić co jest grane, skoro od wczoraj nie przechodzi.
Trzymam kciuki, aby to był tylko rozpychający się klusek :tak:

Ps czy Was czesem tez tak zakluje w boku ze az sie zginacie w pol ja tak mam co jakis czas od wczoraj??
JA tak mam od dawna, ale to zwykle jak gwałtownie zmienię pozycję. Czuję jakby mi się coś w środku urywało... :dry:

dorota mnie się zdarzyło tak 2 razy, za każdym razem jak się zerwałam w nocy budząc się na brzuchu i myślę, że to przez ten szybki ruch tak boli

właśnie skończyłam pierogi ruskie, które zrobiłam na prezent dla mojej 16-letniej kuzynki w nagrodę za poprawę ocen na koniec semestru :-D jutro jadę w odwiedziny do rodzinki

plecy bolą coraz bardziej, mam nadzieję, że rano już śladu po bólu nie będzie:dry:

dobranoc mamuśki ;-)

Nie on sie nazywa NIKLAS nie Nikolas :-)
No to u Ciebie tez wojny prowadza - ja czasem to juz nie mam sil do nich - zwlaszcza Kay to jest ten co uderzy i nie slucha sie. Niklas to znow chce rzadzic i Kayem kierowac,a ten sie nie da.

Niklas??? ;-) he he myslałam, ze to literowka:tak:;-)
to wesoło macie:-D

my tez juz po odspiewanym sto lat dla babci, i po zapaleniu swieczki na cmentarzu....niestety moja mama juz nie zyje....zawsze w takich dniach szczegolnie mi jej brakuje....jakos smutno mi dzisiaj, wiem jak bardzo by pokochala weronike....

Ja tez niestety nie mam komu zyczen zlozyc. Ani na dzien babci, ani na dzien dziadka. Moja mama rowniez zmarla 3 lata temu i tez bardzo mi jej brakuje, bo byla najwspanialsza na swiecie. Szkoda, ze Misio nie bedzie mogl jej poznac, ale na pewno bede mu opowiadac o wszystkich, ktorzy odeszli.

przykro mi:shocked2: ;((((((((((

masakra, jak tam daej bedzie bede musiala sie przejechac do szpitala bo do poloznej nie ma sensu:no: wizyta dopiero za 3 tygodnie, a w szpitalu moze cos pomozą. Mam nadzieję:tak:

sprawdz to lepiej!!!!!

Ps czy Was czesem tez tak zakluje w boku ze az sie zginacie w pol ja tak mam co jakis czas od wczoraj??

To prawdopodobnie więzadła tak nas bolą, które się teraz intensywnie rozciągają. Charakterystyczne jest to, że ból odczuwa się przy kaszlnięciu czy kichnięciu. Ja to mam od 3 dni, zwłaszcza po prawej stronie i myślę, że to właśnie to. Mam wrażenie, że taki ból miewałam podczas owulacji.

Ja dopiero wróciłam od szwagierki po pieczeniu pączków...oj jakie wyszły pyszne!!!:-D

Dobranocka!

Esperanza - taniec towarzyski?

Bo taniec to moje hobby od 11 lat..

Nie, jestem instruktorem tańca brzucha plus działam w zespole samby brazylijskiej. Więc gorrrrące rytmy ;) Mam nadzieję, że po porodzie szybko do tego wrócę. Bo w czasie ciąży z samby musiałam zupełnie zrezygnować bo jest zbyt szybka i kondycyjna.

Podtrzymuje to co pisza dziewczyny, lepiej sprawdz to, jedz do szpitala

Taka dziwna godzina i nie wiem czy tu się żegnać, czy witać :-D W każdym bądź razie cierpię chyba na bezsenność. Od 2tygodni nie mogę spać tj mam problem z zaśnięciem. Już próbowałam ciepłego mleka (mimo, że nie lubię ciepłego mleka), gorącej herbatki, spacer na świeżym powietrzu przed snem, słuchałam muzyki, czytałam książkę i nic :-( Może poradzicie coś bo to normalne nie jest, że przez tak długi okres nie można zasnąć. Rozumiem 2-3dni ale nie 2tygodnie.:angry: Za to jak uda mi się wkońcu zasnąć a zazwyczaj jest to coś koło godziny 4 góra 5 to później śpię do 13 nawet :szok: już próbowałam nawet budzik nastawić np. na 8-9 żeby wstać i myślałam że jak tak zrobię następnego dnia nie będę miała problemu z zaśnięciem. Niestety myliłam się. Dodam, że w dzień nie śpię wogóle. Już nawet miałam myśli żeby iść do lekarza ale co mi po lekarzu nic nie pomoże a nawet na sen też nic nie dostane bo przecież w ciąży nie można.

Dobra zbliża się 4 idę się położyć może uda się wkońcu. Miłej niedzieli Wam życzę :-)

Wybaczcie, iż post pod postem.

reklama
Do góry