agaundpestka
Fanka BB :)
Ja miałam w nocy taki ból, az mnie obudził.Ps czy Was czesem tez tak zakluje w boku ze az sie zginacie w pol ja tak mam co jakis czas od wczoraj??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja miałam w nocy taki ból, az mnie obudził.Ps czy Was czesem tez tak zakluje w boku ze az sie zginacie w pol ja tak mam co jakis czas od wczoraj??
Jestem tego samego zdania - jedź sprawdzić co jest grane, skoro od wczoraj nie przechodzi.Jeju, dziewczyny umieram z powodu bolu brzuchu od wczoraj:-(
Wieczorem troche przeszlo ale o 3 w nocy od nowa się zaczęło
masakra, jak tam daej bedzie bede musiala sie przejechac do szpitala bo do poloznej nie ma sensu wizyta dopiero za 3 tygodnie, a w szpitalu moze cos pomozą. Mam nadzieję
Caly czas leze, o siedzeniu nie ma mowy
Trzymajcie kciuki, żeby przeszło;-)
JA tak mam od dawna, ale to zwykle jak gwałtownie zmienię pozycję. Czuję jakby mi się coś w środku urywało...Ps czy Was czesem tez tak zakluje w boku ze az sie zginacie w pol ja tak mam co jakis czas od wczoraj??
Nie on sie nazywa NIKLAS nie Nikolas :-)
No to u Ciebie tez wojny prowadza - ja czasem to juz nie mam sil do nich - zwlaszcza Kay to jest ten co uderzy i nie slucha sie. Niklas to znow chce rzadzic i Kayem kierowac,a ten sie nie da.
my tez juz po odspiewanym sto lat dla babci, i po zapaleniu swieczki na cmentarzu....niestety moja mama juz nie zyje....zawsze w takich dniach szczegolnie mi jej brakuje....jakos smutno mi dzisiaj, wiem jak bardzo by pokochala weronike....
Ja tez niestety nie mam komu zyczen zlozyc. Ani na dzien babci, ani na dzien dziadka. Moja mama rowniez zmarla 3 lata temu i tez bardzo mi jej brakuje, bo byla najwspanialsza na swiecie. Szkoda, ze Misio nie bedzie mogl jej poznac, ale na pewno bede mu opowiadac o wszystkich, ktorzy odeszli.
Jeju, dziewczyny umieram z powodu bolu brzuchu od wczoraj:-(
masakra, jak tam daej bedzie bede musiala sie przejechac do szpitala bo do poloznej nie ma sensu wizyta dopiero za 3 tygodnie, a w szpitalu moze cos pomozą. Mam nadzieję
Ps czy Was czesem tez tak zakluje w boku ze az sie zginacie w pol ja tak mam co jakis czas od wczoraj??
Esperanza - taniec towarzyski?
Bo taniec to moje hobby od 11 lat..
Jeju, dziewczyny umieram z powodu bolu brzuchu od wczoraj:-(