reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Jeju, dziewczyny umieram z powodu bolu brzuchu od wczoraj:-(
Wieczorem troche przeszlo ale o 3 w nocy od nowa się zaczęło:wściekła/y:
masakra, jak tam daej bedzie bede musiala sie przejechac do szpitala bo do poloznej nie ma sensu:no: wizyta dopiero za 3 tygodnie, a w szpitalu moze cos pomozą. Mam nadzieję:tak:
Caly czas leze, o siedzeniu nie ma mowy:no:
Trzymajcie kciuki, żeby przeszło;-)

reklama
jeśli to pomidory z b farszem z bułki tartej z natką i czosnkiem to uwielbiam :happy2:

Dokladnie tak :)
Ale ja jeszcze wkrawam odsaczony miazsz :tak:- poznaniara ze mnie ;-)
Aha i dodaje parmezan lub grana padano na wierzch :tak:

A wlasnie robi sie bruschetta na kolacyjke:tak:

polaa- pewnie, nie ma co, przynajmniej ci pomoga i przestanie bolec, bo tak sie tylko meczysz :tak:

polaa
dziewczyny mają rację - zmykaj do szpitala!

Dokladnie tak :)
Ale ja jeszcze wkrawam odsaczony miazsz :tak:- poznaniara ze mnie ;-)
Aha i dodaje parmezan lub grana padano na wierzch :tak:

kurcze muszę spróbować z parmezanem, ale to dopiero na wiosnę/lato, bo teraz pomidory u nas się nie na dają :dry: lubię też bakłażany zrobione z takim samym farszem - pychota!

praszka, powiem Ci, ze ja tez zrobilam z takich sobie pomidorow- wlasnie dlatego, ze nie byly za smaczne, wiec je przerobilam ;-)
baklazany tez tak lubie- ale tam dodaje sos pomidorowy

aga dzieki za artykul o imionach. kurcze szymon na pierwszym a mi sie to imie najbardziej podoba ze wszystkich :/
franek mi sie tez podoba, a dzisiaj dzwonil brat meza ze rezerwuja franka!!! kurna jak to, nie ma rezerwacji!

HAha rezerwacja nie daj się!!!!!!!!!!!
Ja już mam dwa typy w odpowiednim wątku
:-):tak:;-):-D

pola trzymaj sie biedactwo, moze jedz do tego szpitala skoro az tak boli. albo chociaz zadzwon do lekarza co robic

Jedz JEDZ

reklama
Hej hej ja po paro dniowej przerwie z powodu braku internetu :pP
Nadrabialam wczoraj posty!
Tialana , Kamilka - 3mam mocno kciuki za pozytywne dalsze informacje odnosnie pociech!!
U mnie w sumie bez nowosci... dalej nie czuje ruchow i sie juz zaczynam na powaznie martwic... ani babelka:((
Poza tym boli mnie ząb ;//

Ps czy Was czesem tez tak zakluje w boku ze az sie zginacie w pol ja tak mam co jakis czas od wczoraj??

Do góry