reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Co za noc :( po kolejnym koszmarze tej noc jakoś już nie moge spać :(

Nie jesteś sama, ja dość ze nie moge spac w nocy zasypiam tak miedzy 3 a 5 ;/ i wtedy spiie do 12-13 ;[ porazka jakas do tego co chwile jak nie jedna noga to druga noga, reka, mi dretwieje. :(

Dołączam do grona leniwców... :confused2: Nic mi się nie chce a w chacie syf...:cool:

Ja rowniez moge doloaczyc do grona leniwcow :-(

co do jedzenia mmm jak czytam te wasze przepisy czy co robicie na obiad to najlpeiej bym z wszystkiego po troszku zjadla. A ile mozna. ;( 4kg na plusie :shocked2:

reklama
Zrobiłam sobie porządny półtoragodzinny trening taneczny i czuję się jak nowo narodzona. Na co dzień mam kontakt z tańcem (moja druga praca) i ponieważ zrobiłam już sobie przerwę na czas ciąży, to brakuje mi bardzo tego. Dzis potańcowałam i jest super. Wszystkim Panią polecam wplatać elementy tańca brzucha do treningu, bo to doskonałe ruchy przygotowujące nasze bioderka, miednicę i całe ciało do porodu!! Doskonale rozciąga, relaksuje i poprawia samopoczucie.

Ok zaraz spadam z lubym do kina :)

Hihih a ja caly dzien tu nie zagladalam, wlasnie padlam i tak sobie mysle, ze dzis malo zjadlam...Juz wiem czemu, bo ja potem czytam i wcinam hihih

Waris- a ja mialam takie nalesniczki przedwczoraj- z glowy zrobilam z pieczarkami i serkiem ricotta :tak:

Dzis mielismy na obiad kurczaka z rozna, ziemniaczki pieczone i do tego pomidory faszerowane :tak: Mamy wyczajony taki sklep, gdzie procz sprzedawania kurczakow, takze je piecza i sa wysmienite.

Teraz mi narobilyscie smake na jakis deser :confused2:

Zrobiłam sobie porządny półtoragodzinny trening taneczny i czuję się jak nowo narodzona. Na co dzień mam kontakt z tańcem (moja druga praca) i ponieważ zrobiłam już sobie przerwę na czas ciąży, to brakuje mi bardzo tego. Dzis potańcowałam i jest super. Wszystkim Panią polecam wplatać elementy tańca brzucha do treningu, bo to doskonałe ruchy przygotowujące nasze bioderka, miednicę i całe ciało do porodu!! Doskonale rozciąga, relaksuje i poprawia samopoczucie.

Esperanza - taniec towarzyski?

Bo taniec to moje hobby od 11 lat..

co do jedzenia mmm jak czytam te wasze przepisy czy co robicie na obiad to najlpeiej bym z wszystkiego po troszku zjadla. A ile mozna. ;( 4kg na plusie :shocked2:
Ja już jakieś 5 :confused2:

W zeszłym roku chodziłam na zumbę i bardzo mi się podobało :tak: Ale ponieważ przerwałam na czas wakacji i już nie wróciłam to teraz też tego nie zrobię, bo bym kondycyjnie nie wyrobiła :no:

Witajcie:)
Czytam Was codziennie ale nie jest łatwo znaleźć czas, żeby coś napisać.
Po pierwsze zauważam przemożny wpływ bbforum na moje podejście do kuchni. No, może to też siedzenie w domu przez pół dnia i chęć zjedzenia czegoś dobrego, ale... ostatnio zrobiłam 2 ciasta (już wcześniej wspomnianą szarlotkę, następnie zaraz po tym karpatkę, która zniknęła dziś. Oprócz tego, czytając o Waszych obiadach - nadziewane pomidory itd - zaczęłam się inspirować chyba, gdyż wczoraj zrobiłam naleśniki z farszem pieczarkowo-cebulowym w chińskim sosie słodko-kwaśnym, które na koniec były zapieczone w piekarniku z serem żółtym. Normalnie tyle roboty ale efekt:):):) Wcześniej jeszcze zrobiłam takie pyszne próżone mięsko z buraczkami i kuskusem. Normalnie się rozwijam kulinarnie tzn chce mi się bardziej. I to dzięki Wam więc:rofl:
Nie do końca jestem pewna, czy ta ilość ciast, która podniosła moją średnią na jakieś 3 miesiące, jest aż tak pozytywna - zjadłam po połowie z każdego:zawstydzona/y:

W każdym razie jak dla mnie bomba tylko więcej mówcie jak coś zrobić no i jak to zrobić, żeby się nie narobić:-p

Pozdrawiam:)

reklama
aga dzieki za artykul o imionach. kurcze szymon na pierwszym a mi sie to imie najbardziej podoba ze wszystkich :/
franek mi sie tez podoba, a dzisiaj dzwonil brat meza ze rezerwuja franka!!! kurna jak to, nie ma rezerwacji!

Do góry