zaza26
Fanka BB :)
Gdzie Praszka, gdzie Warszawa Praszka leży w opolskim ;-)a propos Praszka to Warszawie? Północ czy Południe?:-)
gosiaczek30 i dziewczyny, które też mają problemy z pęcherzem - jeśli macie dostęp do sklepów ze zdrową żywnością, albo są w pobliżu Was warzywniaki, to zapytajcie o naturalny sok z żurawiny, taki 100%, bez dodatków - on nie może być słodki tylko bardzo kwaśny. Mi kupują rodzice u siebie w miasteczku w małym warzywniaku, są to nieduże buteleczki, ale naprawdę warto. Piję 10ml dziennie i mocz mam cały czas w normie, zero bakterii i problemów, a zanim zaczęłam go pić, to było dużo gorzej. Moja gin powiedziała, że nie ma nic lepszego, jak właśnie taki naturalny wyciąg. Moja siostra też przez większą część ciąży miała beznadziejne wyniki a jak zaczęła pić to już do końca było ok. Ten kwas po prostu nie pozwala namnażać się tym intruzom:-)
serdeczne dzięki za tą radę, w tyg odbieram wyniki moczu i mam zasadowy, więc lekarz kazał mi zakwaszać, muszę tylko teraz gdzieś znaleźć ten sok...
dzięki dziewczyny za przypomnienie o dniu babci, bo ja na śmierć zapomniałam zwykle staram się jej wysłać kartkę, bo jest wtedy prze szczęśliwa, no ale cóż, tym razem tylko telefon musi wystarczyć...
Ostatnia edycja: