reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witam ponownie oj to była jedna z gorszych nocy :( a pierwsze co obudził mnie ból z prawej strony jakby jakaś kolka, dzidzia na szczęście była z drugiej strony więc to nie ona.

Ostatnia edycja:
reklama
Uważaj z wodą na pewno nie jest to komfortowa sytuacja jak tu prać a co dopiero myć i jeść ile jeszcze tak??????
Z praniem mogę się wstrzymać kilka dni, kąpaliśmy się wczoraj u teściowej a od babci męża przywieziemy dziś sobie wodę ze studni, źródlaną
Powinno się to już skończyć, wczoraj czyścili sieć wodociągową więc myślę że lada dzień będzie ok

mlodak - jako ze bardziej dośwaidczona w kotach jesteś. Jak odrobaczyc kota? Tj jakim cudem zaaplikowac mu tabletke?? KOty mam od zawsze i pierwszy egzeplarz mi sie taki trafił ze nie radze sobie. Masakra, kot opluty ja podrapana i sierść wszędzie. I tak średnio co 3 miesiące. A wiem ze ma robale bo znalazłam. Wiec musze
My u weterynarza dostajemy środek na odrobaczenie płynny już w strzykawce a że nasz kociak pił od 3tygodnia z butelki to z taką strzykawką nie ma najmniejszego problemu

Skoro mowa o naszych rodzinnych stronach to ja jestem z południa, mieszkam w strefie przygranicznej z Czechami, w wiosce ale do najbliższego dużego centrum handlowego mam 20minut drogi, z okien naszego domku będziemy mieć piękne widoki na góry a w okolicy mamy lasy i stawy. Niedaleko naszego nowego domku są źródła wody solankowej i miejscowość ma stać się uzdrowiskiem.
Niby wieś ale wszystko mamy pod ręką i chyba nie umiałbym mieszkać gdzie indziej,

Kilka zdjęć z mojej okolicy, prawie zawsze na spacer, rower czy wycieczkę zabieram aparat 020c3f540020edce4a549f36.jpeg55ed33820019991b4a60cc84.jpega11f709d001a79eb4a60cc81.jpegad2f687a00147fda4a6ca98d.jpegba3ddd300023b22349f1fdbd.jpegbc1b5d410017327b4a5b9296.jpegSDC13379.JPG

Ostatnia edycja:
Skoro mowa o naszych rodzinnych stronach to ja jestem z południa, mieszkam w strefie przygranicznej z Czechami, w wiosce ale do najbliższego dużego centrum handlowego mam 20minut drogi, z okien naszego domku będziemy mieć piękne widoki na góry a w okolicy mamy lasy i stawy. Niedaleko naszego nowego domku są źródła wody solankowej i miejscowość ma stać się uzdrowiskiem.
Niby wieś ale wszystko mamy pod ręką i chyba nie umiałbym mieszkać gdzie indziej,

chyba najbardziej idealane rozwiązanie - wieś w pobliżu dużego miasta :-)

Witam brzuszkowe koleżanki;-)
Prawie sie wyspałam ;/ dwa razy wstawałam siku:eek: a teraz rano mały tygrysek przyszedł do mnie pod kołdrę i po spaniu, ale pobudka milusia ;))
Dzis wybywamy na pączki i tak naprawde mogłabym sie zważyc przed i po ale nie chce sie niepotrzebnie denerwowac ;)
Nie smarujcie dzis za duzo, zebym zdąrzyła jeszcze dzis cos tu napisac ;)

Co do kotów to nie przepadam za kotami, wole psiaki. Ale to tez nie w domu:no: I z nasza sunia tez są problemy z tabletkami na odrobaczanie. P wkłada jej w kiełbase i tez musi przytrzymywac pyszczek, zeby nie wypluła..

gosiaczek30 - ja poki co mam 2synów i też sie czyszczą jak idzie:wściekła/y: Odkąd to sie chodzic nauczyło to walczy o swoje:dry:
Tak patrze, ze fajne Twoi chłopcy mają imionka:cool2: Tylko chyba powinno być Nikolas co????

Ostatnia edycja:
Witam:))))
wracam do Was:) troszke czasu malo bylo ostatnio, probowalam sie nacieszyc jak W byl, ale dzisiaj pojechal i myslalam ze sie poplacze ze znowu 2 tyg . niby sie przyzwyczailam ale w ciazy jakos trudniej to zniesc.
Rafal przed chwila babci zaspiewal sto lat:)jakby ktos zapomnial to dzisiaj dzwonimy do babci:D
to ja Was troche nadrobic teraz musze:cool2:

Buziak a co maja pączki do dnia babci :D:D:D:D chyba ze na paczki Was babcia zaprosila :D
ja musze do swojej babci tez zadzwonic bo o mamie pamietam a zebym o swojej nie zapomniala

Witam z rana z kawką! :-)
I z nasza sunia tez są problemy z tabletkami na odrobaczanie. P wkłada jej w kiełbase i tez musi przytrzymywac pyszczek, zeby nie wypluła..
Ja myślałam, że ten problem dotyczy tylko kotów, bo naszej wciskamy tabletki w żarcie i wszystko wciąga bez mrugnięcia ;-)

blond - dobrze ze mi przypomniałas!!! to ja juz wiem skąd te pączki!!! :eek:
cholera to trzeba laurki namalowac:shocked2:
Oj nieładnie! :dry:

Ja mojej babci wysłałam kartkę w środę priorytetem i mam nadzieję, że doszła na czas, bo w zeszłym roku szła tydzień! :wściekła/y: Ale takie cyrki to tylko w Łodzi ;-)

reklama
Do góry