reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Buziak a co maja pączki do dnia babci :D:D:D:D chyba ze na paczki Was babcia zaprosila :D

zadajesz pytanie i sama sobie na nie odpowiadasz ;D ;D ;D
Do mojej babci jak sie jedzie na obiad sa ze trzy zupy i z piec drugich dan!!! wszystkich sie powinoo spr:eek: Wiec dzis oprocz obiadu zaserwuje równiez pączki;-)

Witam z rana z kawką! :-)
Ja myślałam, że ten problem dotyczy tylko kotów, bo naszej wciskamy tabletki w żarcie i wszystko wciąga bez mrugnięcia ;-)

Ja mojej babci wysłałam kartkę w środę priorytetem i mam nadzieję, że doszła na czas, bo w zeszłym roku szła tydzień! :wściekła/y: Ale takie cyrki to tylko w Łodzi ;-)

nasza suka dokładnie wie który wypluc:cool::cool:

a z tą kartką to ładnie zrobiłas:tak:

reklama
Do mojej babci jak sie jedzie na obiad sa ze trzy zupy i z piec drugich dan!!! wszystkich sie powinoo spr:eek: Wiec dzis oprocz obiadu zaserwuje równiez pączki;-)

a z tą kartką to ładnie zrobiłas:tak:
To śniadanie lepiej dzisiaj nie jedz :-D

Babcia się cieszy z kartki, bo może się sąsiadce pochwalić ;-) A że mieszka 300 km od nas to nie mogę jej niestety odwiedzić...

Buziak no ja czesto sama sobie odpowiadam na pytanie zaraz po tym jak je zadam:zawstydzona/y::eek: a z tym jedzeniem to chyba kazda babcia tak ma :D i podstawowe pytanie: a moze bys jeszcze cos zjadla ? :D
moje koty tez zawse wiedza ktore wypluc:/ ale na sile do pyszxczka sie wklada i trzyma az przelkna

Macku ja tez mam daleko babcie- 500 km ale zawsze do niej dzwonie, rzeczywiscie z kartki by sie bardziej ucieszyla.

Witam was kochane......
Zaza- Ja wiem gdzie Sieradz jest miałam kiedyś chłopaka tam a propos Praszka to Warszawie? Północ czy Południe?:-)
Mam rezerwować bilet w poniedziałek a tu dupa ceny poszły do góry ciekawa jestem czy to przez to że weekend jest i chcą ludzi naciąć na większą kwotę czy to ta opłata za dwutlenek węgla po której miało trochę zdrożeć na samym gdybaniu daleko nie zajde pozostaje mi czekać do poniedziałku..
W nocy śniegu nawaliło a rano błoto śnieg z deszczem mam dość mokrych butów:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: siedzę w domu.
Na mojej ulicy mieszka jakiś poseł i zawsze u nas odśnierzają tą ulice i chodniki specjalnymi maszynami a te co są po bokach zasypują wjazdy :wściekła/y::wściekła/y: i jak tu nie zwariować bo moja furtka jest od innej ulicy .
Tialana dobrze że już niedługo koniec.

Ja już babci nie mam obie umarły w zeszłym roku.

Witam brzuszkowe koleżanki;-)
Prawie sie wyspałam ;/ dwa razy wstawałam siku:eek: a teraz rano mały tygrysek przyszedł do mnie pod kołdrę i po spaniu, ale pobudka milusia ;))
Dzis wybywamy na pączki i tak naprawde mogłabym sie zważyc przed i po ale nie chce sie niepotrzebnie denerwowac ;)
Nie smarujcie dzis za duzo, zebym zdąrzyła jeszcze dzis cos tu napisac ;)

Co do kotów to nie przepadam za kotami, wole psiaki. Ale to tez nie w domu:no: I z nasza sunia tez są problemy z tabletkami na odrobaczanie. P wkłada jej w kiełbase i tez musi przytrzymywac pyszczek, zeby nie wypluła..

gosiaczek30 - ja poki co mam 2synów i też sie czyszczą jak idzie:wściekła/y: Odkąd to sie chodzic nauczyło to walczy o swoje:dry:
Tak patrze, ze fajne Twoi chłopcy mają imionka:cool2: Tylko chyba powinno być Nikolas co????

Nie on sie nazywa NIKLAS nie Nikolas :-)

No to u Ciebie tez wojny prowadza - ja czasem to juz nie mam sil do nich - zwlaszcza Kay to jest ten co uderzy i nie slucha sie. Niklas to znow chce rzadzic i Kayem kierowac,a ten sie nie da.

cZYTAM Was, ale pisać nie mam ani sił, ani czasu..Obezwładniające lenistwo mnie złapało i nie chce puścić :-( Tylko bym spała, a to se ne da :no: Pozdrawiam cieplutko, trzymajcie się zdrowiutko :-)

verita ja mam to samo od tygodnia, nic tylko spac :/ chyba juz mam dosyc tej zimy po prostu.
zwlekam sie wlasnie z lozka i do sklepu, trzeba cos zjesc...

Witajcie :-)

Ja dziś też wyspana i zaraz śmigam do szwagierki piec pączki...mniam!! :-D

zaza - masz rację z tą agresywnością jazdy u warszawiaków, ale tutaj jak nie dostosujesz się do takiej jazdy to przepadłaś;-) ja prawko robiłam w małym mieście a wylądowałam tu i po miesiącu już sama jeździłam jak tutejsi, ale też bez przesady, bo najgorsze jest tu to,że bardzo często kierowcy zmieniają pas i robią to w ostatniej chwili, tuż przed twoją maską. Nie cierpię tego, bo adrenalina się od razu podnosi, dlatego też, teraz wsiadam jak muszę, nie chcę dzieciątka narażać.

gosiaczek30 i dziewczyny, które też mają problemy z pęcherzem - jeśli macie dostęp do sklepów ze zdrową żywnością, albo są w pobliżu Was warzywniaki, to zapytajcie o naturalny sok z żurawiny, taki 100%, bez dodatków - on nie może być słodki tylko bardzo kwaśny. Mi kupują rodzice u siebie w miasteczku w małym warzywniaku, są to nieduże buteleczki, ale naprawdę warto. Piję 10ml dziennie i mocz mam cały czas w normie, zero bakterii i problemów, a zanim zaczęłam go pić, to było dużo gorzej. Moja gin powiedziała, że nie ma nic lepszego, jak właśnie taki naturalny wyciąg. Moja siostra też przez większą część ciąży miała beznadziejne wyniki a jak zaczęła pić to już do końca było ok. Ten kwas po prostu nie pozwala namnażać się tym intruzom:-)

reklama
Do góry