A propos snów, to mi jeszcze przed badaniem genetycznym śniło się, że byłam na wizycie podczas której dowiedziałam się, że moja kruszynka zdrowo się rozwija (co potwierdziło potem prawdziwe badanie), a wychodząc z gabinetu pani doktor powiedziała mi: NA BANK BABA!!! no i w zeszły czwartek dowiedzieliśmy się, że zostaniemy rodzicami dziewczynki:-) tym razem sen się sprawdził w 100%, choć moje przeczucie od początku podpowiadało mi, że to dziewczynka. Może też dlatego tak okropnie przeszłam ten 1 trymestr i jeszcze raz na jakiś czas potrafię lecieć do kibelka...
reklama
Muńka to zobaczymy czy u mnie sen też się sprawdzi czy bedzie odwrotnie:-) Jest mi naprawde obojetnie, nie nastawiam się na dziewczynke czy na chlopaka, co ma byc to bedzie
Jak bedzie parka to super, a jak dwoch chlopakow tez fajnie
z takiego zalozenia wychodzę
Jak bedzie parka to super, a jak dwoch chlopakow tez fajnie
z takiego zalozenia wychodzę
Niespodzianka
Fanka BB :)
Za wszystkie dziewczynki majace dzisiaj usg trzymam kciukasy &&&&&.
Dajcie szybko znac kto tam sie u Was chowa.
Munka gratuluje dziewczynki :-) Moze sie w koncu zacznie wyrownywac, bo na razie to przewaga siurkow.
Tialana wspolczuje - niedawno zmarla moja babcia, wiec domyslam sie co przezywasz. No i oczywiscie gratuluje wspanialych ocen!
Buziak milej zabawy na kinderbalu. Narobilas mi ochoty na placki z jablkami
Dzisiaj wstalam o 10 i do tej pory zasuwalam w domu. Jakiegos powera dostalam ostatnio. Ogarnelam sypialnie, poukladalam w szafach, trzecie pranie sie robi. Jeszcze tylko obiadek i bede sie nudzic. Do wczorajszego kapusniaku dorobie prazoki ze skwarkami i danie gotowe.
Co do prania to slyszalam ostatnio od kolezanki, ze ciuszki dla noworodka trzeba prac recznie, bo w pralce sa bakterie. Czy to prawda? Szczerze mowiac nie wyobrazam sobie prania recznego tego wszystkiego, a przeciez prasowanie tez pozbawia bakterii. Poza tym jak zaczniemy dziecko przyzwyczajac do jalowych warunkow to pozniej moze miec problemy... Tak tylko sobie gdybam...
Dajcie szybko znac kto tam sie u Was chowa.
Munka gratuluje dziewczynki :-) Moze sie w koncu zacznie wyrownywac, bo na razie to przewaga siurkow.
Tialana wspolczuje - niedawno zmarla moja babcia, wiec domyslam sie co przezywasz. No i oczywiscie gratuluje wspanialych ocen!
Dzisiaj wstalam o 10 i do tej pory zasuwalam w domu. Jakiegos powera dostalam ostatnio. Ogarnelam sypialnie, poukladalam w szafach, trzecie pranie sie robi. Jeszcze tylko obiadek i bede sie nudzic. Do wczorajszego kapusniaku dorobie prazoki ze skwarkami i danie gotowe.
Co do prania to slyszalam ostatnio od kolezanki, ze ciuszki dla noworodka trzeba prac recznie, bo w pralce sa bakterie. Czy to prawda? Szczerze mowiac nie wyobrazam sobie prania recznego tego wszystkiego, a przeciez prasowanie tez pozbawia bakterii. Poza tym jak zaczniemy dziecko przyzwyczajac do jalowych warunkow to pozniej moze miec problemy... Tak tylko sobie gdybam...
blond_20
Czarownica
hehe no mi sie skojarzylo tylko z obozami koncentracyjnymi i ich mydlem z ludzi:/ a tu mydlo z jelenia tylko dlaczego bialegoMacku- hihihi no mi czasem wyobraznie fruwa i pierwsze co mi sie nasunelo to jelen- mowi tak na naiwniaka.... potem na okres obozow koncentracyjnych i ich niektore produkcje ... a bialy.. no bo bialy.. nie zolty czy czerowny... - wiem wiem, takei rzeczy leczyc trzeba...
blond_20
Czarownica
an.ka pochwal sie jaki kupiliscie chyba ze juz wklejalas
wrocilam z aqua jogi, super sprawa!! 10 foczek w plytkim basienie z ciepla woda, plywajace hantle i wygibasy. w koncu troche ruchu
ide obiad ugotowac bo umieram z glodu!
Josie, a chodzisz na basen AGH? Ja tam właśnie chodzę w pon lub czw na 18.30. Fajowo jest!
buziak
Fanka BB :)
wierz mi ze o plackach z jabłkami nawet dzis nie pomyslałam
a co do prania ręcznego, to raczej bezsensu z wielu powodów
po1. to własnie ręcznie mozna nie doprac i zostawic bakterie
po2. bałabym sie ze nie dokładnie wypłukane detergenty moga własnie uczulac
i po3. wyobraźmy sobie fizycznie ten relaks przy praniu ręcznym
np odrazu po powrocie ze szpitala z rozkrojonym tyłkiem pierzemy wszystko ręcznie;-)
Naprawde nie ma co przesadzac, bo dzis bez powodu biega duzo alergikow;-)
do pralki to juz nawet moja teściowa dorosła;-)
reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
ja nie cierpie prania ręcznego i nigdy tego nie robię
a my juz po obiadku.. paluszki rybne z ziemniaczkami i kapustka kiszona z jablkiem cebulka i oliwa czuje sie peeeelna.
a my juz po obiadku.. paluszki rybne z ziemniaczkami i kapustka kiszona z jablkiem cebulka i oliwa czuje sie peeeelna.