reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Bliźniaki graja w piotrusia:-D :-D sami;-)
Zasiedli sobie kultularnie za stołem i graja.
jeden ma 4karty a drugi cały wachlarz kart:-D
ciekawe który i na jakiej podstawie wygra:baffled:

reklama
ale wy to szybkie jesteście w tym pisaniu nie dam rady wszystkiego przeczytać a nie mam czasu codziennie tu zaglądać ŻYCZĘ MIŁEGO TYGODNIA
Zaczęłam czuć ruchy tzn na razie takie głaskanie a raz to nawet takie wypchnięcie ucisk nie umiem tego określić ale super uczucie
U mnie od przedwczoraj prawdziwa zima fajnie.

Kasiu trzymam kciuki i czekam na wieści :happy2:
Dorotko, jeśli chodzi o wózek to tak jak już kiedyś pisałam postawiliśmy na cocnord neo Concord Neo QuantumTRAVELSET kompletny zestaw wawa (2012690777) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. Różni się tylko gondolą bo z zewnątrz jest ciemna, a nie bordowa. i nasz jest bardziej czerwony niż bordowy i ma jeszcze do tego białe wstawki w foteliku i spacerówce w miejscu gdzie idzie kręgosłup szkraba, czyli, że przez środek idzie biały pas.
Właśnie dzwonił Pan z poczty, że będzie za 5 minut :-D :happy2: Ale radość, zraz go rozpakujemy :szok:

Witajcie mamuśki!

Wiem,że pewnie mnie już nie kojarzycie, bo pisałam troszkę na początku, ale może uda mi się jeszcze dołączyć do Waszych pogaduszek, bo w końcu czuję się lepiej, już nie pracuję i wiem, że będę jeszcze częściej tu zaglądać. Śledziłam Wasze wpisy i cieszyłam bądź smuciłam się razem z Wami, dlatego postanowiłam, że dołączę ponownie.
Z naszym maluszkiem póki co wszystko ok, ruchy czuję już od 16 tygodnia i są coraz wyraźniejsze, no i będziemy mięli córeczkę :-):-D:-D

Dziewczyny trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty!!!! :tak:
nie mają;-) ale nie spadaja:tak:
To musże tacie powiedzieć, żeby mi jakiś materiał znalazł i se uszyję :tak: Bo to faktycznie mało zabawne chodzić z brzuchem na wierzchu ;-)
Oj dziewczyny bez skojarzeń odnośnie białego jelenia :-)
Jak mogłyście nie wiedzieć, że nazwa "Biały Jeleń" nawiązuje do legendy o Św. Hubercie, któremu w czasie polowania ukazał się biały jeleń z krzyżem między rogami. Głowa takiego jelenia wytłoczona była na jednym z boków kostki mydła. W okresie powojennym krzyż z poroża został usunięty.
A ja oczywiście przeczytałam "między nogami" :-D:sorry2:

sicipol, maćku

oj tak, Poznaniacy, ogólnie Wielkopolanie śpiewają! Jak ja mieszkałam kilka lat w Poznaniu i wracałam do siebie nad morze to też się wszyscy śmiali, że zaczynam śpiewnie mówić no i oczywiście używałam słowa "tej" :-)

A my przewietrzyliśmy porządnie dupki, trochę spaceru a trochę posiedziałam na ławce na placu zabaw w słońcu! Dość rześko ale piękne słońce u nas świeci, cudownie!

muńka
dołączaj na nowo, pewnie, gratuluję córeczki! niewiele jeszcze dziewczynek tu mamy

maćku
biały jeleń z krzyżem między nogami???:-D

buziak
dwóch takich bliźniaków w domu to musi być jedna wielka niekończąca się przygoda!!

Ostatnia edycja:
macku - przekalkuluj czy Ci sie opłaca bo moja sis kupowała na allegro za ok 10 zł sztuke a i gratisy wkładali. A materiał to zeby uciagliwy był dobrze;-)

reklama
Do góry