reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

maćku
biały jeleń z krzyżem między nogami???:-D
Też się zdziwiłam ;-)

macku - przekalkuluj czy Ci sie opłaca bo moja sis kupowała na allegro za ok 10 zł sztuke a i gratisy wkładali. A materiał to zeby uciagliwy był dobrze;-)

Ale chodzi właśnie o to, że mnie to nie będzie nić kosztować, bo wykorzystam to co już mam (moi rodzice mają zakład krawiecki i szyją z dzianin, więc na pewno coś się znajdzie;-)).

reklama
Też się zdziwiłam ;-)

Ale chodzi właśnie o to, że mnie to nie będzie nić kosztować, bo wykorzystam to co już mam (moi rodzice mają zakład krawiecki i szyją z dzianin, więc na pewno coś się znajdzie;-)).

i to szybko bo rodzice maja zakład krawiecki a córka z gołym brzuchem chodzi;-) to pewnie ze szyj sobie:tak:

Kurcze Macku, to Ty juz jestes ustawiona :tak:;-) posciel, ochraniacze, zaslony, firanki - faaaajnie masz :tak:

Karamija- no moj kuzyn wlasnie znad morza i tak mowi, ze nas mozna szybko rozpoznac ;)

munka- witaj :)

Buziak- oj to bedziesz miec ciekawe 2tygodnie :tak:
ale fajnie, ze dwojka, to z reguly ma swoje wlasne zajecia:tak:

sicilpol - teraz juz zaczynaja bawic sie sami bo do tej pory dwójka wisiała na mnie;-) Po mału zaczynaja sie takie typowo tylko ich sporty np rowery hulajnogi trampolina.. latem w ogóle im nie jestem potrzebna zwłaszcza w godzinach obiadowych;-) Ewentualnie musze co jakis czas wyjsc nakleic kolorowy magiczny plasterek:tak:

A przed chwilą zrobiłam sobie dobrze startymi jabłuszkami pyyyycha i myślałam ze dzikusom zrobie przyjemnosc a skonczyło sie "spróbowaniem" na siłe :wściekła/y: nie wytrzymałam i kazałam im spr to niemal płakali ze musza to przełknąć:baffled: Czy to są normalne dzieci???:no:

wrocilam z aqua jogi, super sprawa!! 10 foczek w plytkim basienie z ciepla woda, plywajace hantle i wygibasy. w koncu troche ruchu :tak::tak:
ide obiad ugotowac bo umieram z glodu!

Hej :)

Dziewczyny mialam dzisiaj sen, ze urodzilam syna
yes2.gif

juz chyba 5 razy w tej ciazy sni mi sie, ze chlopak
yes2.gif

Byl zdrwy, duzy chlopak, mialam cc, i wiecie co, wyjeli dziecko a mi pozwolili isc sbie pochodzic i kazali mi przyjsc za kilka godzin na zszywanie
shocked.gif
i tak sobie chodzilam z tym brzuchem otwartym, bolalo mnie ale wytrzymalam
laugh.gif
I mowie do meza, ze chce by byl Oliverek a On sie zgodzil, a ja sie po chwili zorientowealm, ze ja chcialam przeciez Igorka a nie Oliverka:-D I od rana mnie boli brzuch, przeciez nic dziwnego skoo pol nocy chodzilam z otwarta rana hehe:-D
Nie wiem czy zwiastuje na chlopaka czy tak jak sie mowi, ze sny na odwrot trzeba interpretować i bedzie coreczka:-) jeszcze 3 tygodnie i se dowiem, mam nadzieje:-)

Sorry, ze tak tylko o sobie ale zaraz spadam sie zbierac do kolezanki, Kuba spi w najlepsze wiec mam chwile spokoju, i moge wlosy wyprostowac bo w innym wypadku On by chcial jak zawsze je prostować:-D

buziak to baw sie dobrze na imprezce;-)

Muńka witaj:-) i zapraszamy do pisania:tak:

A ja piję kawkę po ciśnienie mam chyba za niskie 90/50, zjem też ciacho mniam... i też ide się pindżyć ale do dzina

reklama
Witam się i ja dzisiaj już po badankach a wyniki jutro
milych badanek.zdrowych wynikow i owocnej nocy(ups owocna byla 19 tyg temu:-)
ona prawda że owocna noc była 20 tygodni temu i to bardzo owocna :-)

brynczec to narzekac, a kejter to pies, taki kundel.
josie super słowa fajne :-)

u nas w szczecinie nazywa sie racuchami placki z ciasta jak na nalesniki z jablkami!
witam sie dziewczynki!dzisiaj jednak musze isc do lekarza!goraczka nie schodzi ponizej 38st!wykoncze sie
to zdrówka życze

Witam się i ja

Mój brzucholek też jest w mniejszych i większych jak to ujęłaś śliweczkach

Dziś mam wizytę - nie mogę się odczekać ( trzymajcie kciuki) trochę się denerwuję ale to tak jak zawsze.
Po wizycie ( jak będzie ok) to spotykam się z kumpelą tak więc proszę nie denerwować się - na pewno się odezwę.

PS Sici to jesteś bardziej kreatywna niż myślałam. Sorki ;-) A mnie się skojarzyło, że biały bo wyprany został w pralce no i jeleń bo dał się tam wpakować :baffled:
trzymam kciuki za wizytke daj znać jak wrócisz :-)

Witajcie mamuśki!

Wiem,że pewnie mnie już nie kojarzycie, bo pisałam troszkę na początku, ale może uda mi się jeszcze dołączyć do Waszych pogaduszek, bo w końcu czuję się lepiej, już nie pracuję i wiem, że będę jeszcze częściej tu zaglądać. Śledziłam Wasze wpisy i cieszyłam bądź smuciłam się razem z Wami, dlatego postanowiłam, że dołączę ponownie.
Z naszym maluszkiem póki co wszystko ok, ruchy czuję już od 16 tygodnia i są coraz wyraźniejsze, no i będziemy mięli córeczkę :-):-D:-D
muńka witaj i się rozgość :-D

Zupełnie zapomniałam, mam dzis impreze w stylu kinder bal u chrzesniaka..
ide wiec sie pindrzyc po mału..
udanej imprezki życze :-)

trzymam kciuki za dzisiejsze wizytki
narobiłyście mi smaka na te racuchy i chyba zaraz sobie zrobie ide poprasować i później się za nie wezme :szok:

Do góry