reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

u mnie racuchy to takie z jabłkami które je się na słodko
a z ziemniaków to placki ziemniaczane
To pierwsze mieliśmy wczoraj, ja robię zdrową wersję z mąki razowej z płatkami owsianymi polane syropem klonowym, odlot po prostu
A na placki ziemniaczane mam ochotę już od dłuższego czasu, może jutro zrobię, dziś mam kotlety rybne na obiad

Ekspres to moje marzenie ale taki ciśnieniowy, żeby mi robił pyszne macchiato :-p:-pMoże na urodziny w czerwcu sobie zażyczę, choć wtedy będzie szał innych wydatków:tak:

reklama
Moja mama ma problemy skórne i może teraz tylko używać białego jelenia bo tylko na niego nie reaguje alergicznie więc w łazience stoi cale asortyment, płyn do higieny intymnej, żele pod prysznic, mydła w kostce i w płynie szampony i proszek też jest, po loveli też miała przeboje więc chyba nawet ten biały jeleń jest delikatniejszy

a swoją drogą to ciekawa ta nazwa "biały jeleń"
Mój M też używa, bo ma egzemę na dłoniach. I nie wiedziałam, że środki do prania też robią. Chyba się zaopatrzę, bo ceny są całkiem przystępne. :tak:
A nazwa faktycznie mało marketingowa ;-)
racuchy = placki ziemniaczane;-)
a drożdzowe to drożdżaki :tak:
:szok:

Dziewczyny mam iśc do lekarza? Czy bez sensu? I robić to co można na własną rękę? Kluchowi według biblii nie zagraża to moje przeziębienie...cytryny, cebule, czosnki, miody, dużo picia i leżenia...ale jakoś się martwię :(

Ja bym się na razie nie martwiła. Ewentualnie jeśli nie będzie przechodzić, albo wystąpi wysoka gorączka :tak:
Tak mi zresztą gin na początku powiedział, gdy się bałam do pracy chodzić i zarażać się od dzieciaków...

dzien dobry

ja dzis czuje sie pobita doslownie. cala noc male sie rozpychalo, az sie obudzilam pare razy. teraz tez co chwile mi daje kopa... to juz nie jest takie przyjemne jak to poczatkowe laskotanie.... chyba przez to snilo mi sie ze dorwal mnie seryjny morderca i bylam torturowana, wyrywal mi cos z brzucha :/

tialana zazdroszcze sniegu, mialam nadzieje ze ta wichura znad katowic przyjdzie w nocy do krakowa ale nic tu nie spadlo wiecej :/ gratuluje zaliczen, i trzymaj sie kochana.

placki ziemniaczane mniam!!!!!!
a moj maz na placki ziemniaczane mowi plyndze i wszyscy w lesznie tak mowia O_O
ja dzis chyba ten chlodnik zrobie, wiem ze to nie pora na chlodnik ale jak mus to mus :-):-):-)

josie
uwielbiam chłodnik! jaki będziesz robić? jeju też mam ochotę straszną

carla
ja bym nie szła do lekarza, to taka pora że dopiero można tam załapać jakieś świństwo, póki wysokiej gorączki nie ma, lecz się w domku

Śmieszna nazwa...ale i ja na niego postawię jeśli idzie o Kluska :)

Dziewczyny mam iśc do lekarza? Czy bez sensu? I robić to co można na własną rękę? Kluchowi według biblii nie zagraża to moje przeziębienie...cytryny, cebule, czosnki, miody, dużo picia i leżenia...ale jakoś się martwię :(

Jeżeli będziesz dzięki temu spokojniejsza to idź ale w przychodni to dopiero można coś złapać
chyba że lekarz mógłby przyjechać do ciebie na wizytę domową

Maćku ja mam taki pas ale nie ma żadnych gumek po bokach

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry