reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Oj Buziak, to bedziesz miec zajecie w domku :tak:
Dwojka szkrabow z 10001 pomyslami na minute ;-)

Pada u Was snieg????
Kurna dlaczego tu nie pada :(
Tak sie zastanawiam, czy w lutym sie jednak do domku nie wybrac do Poznania :tak:

reklama
Witam wszystkie mamy i bobasy

Hej dziewczynki, melduje sie po dlugiej nieobecnosci. Musialam wyjechac i na forum zajrzalam od tego czasu moze ze dwa razy. Od powrotu staram sie nadrobic zaleglosci, ale powoli mi to idzie. W mieszkaniu balagan, kurzu pelno, wiec to tez musze ogarnac.

W piatek bylam na usg polowkowym. Wszystko w jak najlepszym porzadku, dzidzia machala i krecila sie na wszystkie strony. No przedstawiam kolejnego chlopaczka na forum :) Chyba Lukaszka, ale to sie jeszcze moze zmienic.

Pozdrowienia dla Was, lece czytac poprzednie stronki :* :*
Gratuluję synka

MsMickey nie wiem czy ci się to jeszcze przyda, ja miałam podobną sytuację z luteiną i stwierdziłam że zamiast 2x2 co daje nam 4 tabletki będę brać 3 dziennie, po 1 rano, w południe i wieczorem i lekarka powiedziała że bardzo dobrze i wtedy wystarczyło mi akurat do wizyty

Wracam do Was po bardzo ciężkim weekendzie w piątek wieczorem zmarł mój dziadek, nikt się tego nie spodziewał i jedyne co nas pociesza to, to że stało się to we śnie
Całą sobotę i niedzielę niestety spędziłam na uczelni, mnóstwo zaliczeń i dziękuje Buziak że mnie goniłaś do pisania prac, dostałam same 5
W sobotę nie dość że byłam po nieprzespanej nocy i 12 godzinach na uczelni to jeszcze wracałam do domu cztery razy dłużej niż zwykle, u nas spadło tyle śniegu że na drodze ekspresowej którą jeżdżę było po kolana śniegu, tiry stały w poprzek a samochody osobowe zamiast jechać trzema pasami stały w jednym sznureczku a jeżeli sie jechało to bez gazu a do tego taka śnieżyca że ledwo było widać samochód przede mną, aż się bałam że tam gdzieś zostaniemy i nas zasypie a było to bardzo realne bo niektóre samochody nie dały rady
ale teraz jest tak pięknie na dworze, uwielbiam takie zimowe krajobrazy ale bez takich nocnych przygód
Sicil u mnie chyba by ci się dziś spodobało

Dobrego dnia Wam życzę kobitki

tialana, bardzo mi przykro z powodu Twojego dziadka :no:

oj snieg to ja bym chciala oj tak
w parku, lesie
a tu dzis za to bedzie chyba lac zaraz :(
dolina

oj prosze zrobicie mi jakies fotki sniezne :tak:

tialana - ciesze sie, ze Cie goniłam i masz piątki w kieszeni:tak::tak: Ale sądzę, ze wieksza w tym Twoja zasługa bo mądra kobitka poprostu jestes;-):tak: Współczuję przykrych przejsc, nie bede Ci pisac typowych dyrdymałów bo mam wrazenie, ze czasem to bardziej denerwuje niz pociesza, ale moooooooocno tule!!!!!

sicilpol - no tak ;-) juz leżymy we trójkę (ten w brzuchu narazie nie kuma;-)) i oglądamy bajki:happy2: Juz zaczęły sie dyskusje i dom tętni życiem:tak:

Chyba wstaję trzec ziemniaki na racuszki!!!:-D

a zapraszam zapraszam:tak:
Zanim zetre dla wszystkich to napewno załapiecie sie jeszcze na ciepłe;-)

oczy mnie od cebuli szczypią:baffled:

Miałam dziś wrócić do pracy...ale jest mi gorzej nie lepiej :( Katar, kaszel, gorączka...brrr...

Z serii zabaw ze stetoskopem...bulbulbul...tututututu...bulbulbul...w matczynym tłumaczeniu...Kluch nadpływa przez kilka sekund słychać jego serduszko i odpływa ;D

Ostatnia edycja:
No no Buziak to teraz 2 tygodnie Matka Polka:-p;-) a pisalas wczoraj ze nikt o Jelpie nie pisal. ja raz kupilam bo loveli nie bylo a potrzebowalam, ale jest drozszy duzo i ja go nie kupuje tylko z tego wzgledu chociaz wiem ze to klasyk hihi. a pralyscie w platkach mydlanych?bo tez czesto widze i polecaja. ja do plukania tez tylko biale plyny bo moj mlody drapiacy sie wiec inne nie za bardzo.

Sicil u mnie dzisiaj troche bialego paskudztwa popadalo w nocy ale to doslownie sie tylko szaro zrobilo a nie bialo.

Tialana gratuluje piateczek!!!:) i wspolczuje przezyc:(

Ja dzisiaj znowu do dermatolog jade:baffled: juz sie normalnie doczekac nie moge:baffled:

Carla zdrowka!!! ale masz fajna zabawe z Kluskiem:)

Buziak a robota kuchennego nie masz zeby te ziemniaki zalatwil?bo recznie to wpolczuje

No no Buziak to teraz 2 tygodnie Matka Polka:-p;-) a pisalas wczoraj ze nikt o Jelpie nie pisal. ja raz kupilam bo loveli nie bylo a potrzebowalam, ale jest drozszy duzo i ja go nie kupuje tylko z tego wzgledu chociaz wiem ze to klasyk hihi. a pralyscie w platkach mydlanych?bo tez czesto widze i polecaja. ja do plukania tez tylko biale plyny bo moj mlody drapiacy sie wiec inne nie za bardzo.

Sicil u mnie dzisiaj troche bialego paskudztwa popadalo w nocy ale to doslownie sie tylko szaro zrobilo a nie bialo.

Tialana gratuluje piateczek!!!:) i wspolczuje przezyc:(

Ja dzisiaj znowu do dermatolog jade:baffled: juz sie normalnie doczekac nie moge:baffled:

Carla zdrowka!!! ale masz fajna zabawe z Kluskiem:)

Buziak a robota kuchennego nie masz zeby te ziemniaki zalatwil?bo recznie to wpolczuje

A Biały Jeleń?

reklama
Do góry