reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Chwilkę nie byłam na bieżąco i już kompletnie jestem pogubiona :-( a że mam kilka spraw na głowie to nie mogę tu tak dużo siedzieć

carla
tobie kochana zdrówka i miłej zabawy z bulgotkiem!

niespodzianka
gratuluję kolejnego małego mężczyzny!

Ja wczoraj pierwszy raz od wielu wielu dni wyszłam na spacer i to w lekkim mroziku, cudowne uczucie, od nagłego nadmiaru tlenu aż mi się w głowie kręciło! Ponieważ ból nerwu się nie zaostrzył, stwierdziłam, że już mogę wychodzić i teraz codzienna porcja świeżego powietrza będzie dla mnie i dla Bąbla małego i dużego.

tialana
współczuję straty:-(

Udało mi się usta doprowadzić do ładu:piling, miodzik i smarowanie pomadką bebe dosłownie co 5 minut, jest zdecydowana poprawa!

reklama
blond - my na dorobku dopiero;-) wazniejsze rzeczy były np ekspres do kawy a robot nie zając :-D
dla tych moich dwoch niejadków to po placku dosłownie, i dla mnie troche to 5 ziemniaków mnie nie zmęczy:-D

Chyba wstaję trzec ziemniaki na racuszki!!!:-D

racuchy z ziemniakami?? w sensie lacki ziemniaczane? bo racuchy u mnie to drożdzowe najlepiej z jabłkami, aczkolwiek z dynią równie pyszne.

Udało mi się usta doprowadzić do ładu:piling, miodzik i smarowanie pomadką bebe dosłownie co 5 minut, jest zdecydowana poprawa!

Posmaruj jeszcze na 10 minut miodem. Potem zlizać można. Miodek cudnie działa

Witam się i życzę miłego dnia :* kurcze kiedy ja znajde czas żeby tu z Wami posiedzieć :baffled: Moje dziecko ostatnio nic mi nie daje zrobic bo od razu wrzask i placz:baffled: mam nadzieje ze dzis wczesniej usnie i troche bede miala czasu dla siebie:-)

Moja mama ma problemy skórne i może teraz tylko używać białego jelenia bo tylko na niego nie reaguje alergicznie więc w łazience stoi cale asortyment, płyn do higieny intymnej, żele pod prysznic, mydła w kostce i w płynie szampony i proszek też jest, po loveli też miała przeboje więc chyba nawet ten biały jeleń jest delikatniejszy

a swoją drogą to ciekawa ta nazwa "biały jeleń"

Buziak a widzisz ja ekspresu nie mam :p za to robota mam takiego 20letniego po mamieale ja musze miec bo z kuchni to bym moglanie wychodzic, nn stop gotuje a doopa rosnie:/
No wlasnie racuchy z ziemniakow??

Carla no widzialam wlasnie ze bialy jelen ma cala serie tych produktow. skoro mowisz ze ok to moze warto sprobowac.

ja zaraz jade sobie wozki poogladac i inne *******ki na poprawe humor, powiedzialam dzisiaj slowo za duzo i moj sie obrazil i poszedl w cholere. ehhh kurde ze ja sie czasami zamknac nie potrfie tak po prostu:zawstydzona/y:

reklama
Moja mama ma problemy skórne i może teraz tylko używać białego jelenia bo tylko na niego nie reaguje alergicznie więc w łazience stoi cale asortyment, płyn do higieny intymnej, żele pod prysznic, mydła w kostce i w płynie szampony i proszek też jest, po loveli też miała przeboje więc chyba nawet ten biały jeleń jest delikatniejszy

a swoją drogą to ciekawa ta nazwa "biały jeleń"

Śmieszna nazwa...ale i ja na niego postawię jeśli idzie o Kluska :)

Dziewczyny mam iśc do lekarza? Czy bez sensu? I robić to co można na własną rękę? Kluchowi według biblii nie zagraża to moje przeziębienie...cytryny, cebule, czosnki, miody, dużo picia i leżenia...ale jakoś się martwię :(

Do góry