witajcie - litości!!!! dwa dni mnie nie było, a Wy tyle naskrobałyście...
Mickey - ja biorę Prenatal Classic, zaczęłam go brać na 6 mies. przed ciążą, ale nie miałam nie miłych dolegliwości z tego powodu,
Zaza - nie rób sobie wyrzutów, aj też nie od razu się zreflektowałam, że moje maleństwo daje znać o sobie, a to nie pierwsza moja ciąża - ja czekałam na takie ruchy jak ty opisujesz, a tym razem jest inaczej. trudno poznać to, czego nie znasz.
Ja miałam przed ostatnie dni czas zagospodarowany na maksa - w piątek w nocy moja córcia zahaftowała pół sypialni, więc były nocne manewry i jakoś dotrwaliśmy do rana. w sobotę pojechaliśmy do Ikei (ok. 180km w jedna stronę mamy najbliższą), zakupy udane - ja głownie rzeczy dla maluszka, pościel, śpiworek i takie tam, a mój wybrał chodniczki i trochę dupereli.
A po powrocie pranie, pranie, pranie.. i suszenie.
Co do proszków - ja mam zadanie o tyle ułatwione, że na FAIRY non-bio (dziecinny) mój mąż nie ma uczulenia. Dlatego wszystkim piorę w tym proszku i płyn do płukania też dla dzieci.
Jutro mam umówioną wizytę u fryzjerki, trzeba sobie poprawić samopoczucie.
A co do asii - to pozwólcie jej sie nacieszyć rodziną, jak wróci do Irl, to pewnie napisze. Jak nie zapomnę
-D
dobre) to jutro do Niej napiszę i zapytam co i jak.