agaundpestka
Fanka BB :)
To na kawke zapraszamee to mam 140 km to co to jest
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
To na kawke zapraszamee to mam 140 km to co to jest
o matko co za pomyłka ale wybacz to ta jedna półkula, niby patrzę i widzę ale nic z tego nie wynikaKasia blond nie buziak ale ze Buziak poszla to dyzuruje za nia na bb
a wiesz ze mozliwe ze niedlugo sie zjawie w Berlinie, a wlasciwie zjawimy, bo dostalam od mojego pod choinke komplety bielizny z tamtejszego H&M no i przez tel on uslyszal 75 b, a ja mowilam d, no i leza i czekaja az wymienimy, bo w polsce tego to raczej nie zrobiewiec kawka moze rzeczywiscie wypaliTo na kawke zapraszam
Ja też tak chcę!!!Przed chwilą zrobilam zdjecie z okna.. snieg zasypal Lublin wczoraj ze ulice byly praktycznie nie przejezdne.. i tak non stop sypie
Zobacz załącznik 425641
110 km. ;-)ee to mam 140 km to co to jest chyba tylko do Macku mam troche blizej bo jakies 120 km. naprawde nie ma tu nikogo z moich okolic?fajnie by bylo razem w szpitalu polezec hihi po porodzie pomarudzic
Moja kurtka ma na szczęście szlówki, które moge zluzować. ;-)ja sie cieszylam ze była"wiosna" a tu nagle psikus. Najgorszym moim problemem jest to ze ledwo dopinam się w kurtkę zimową... mialam nadzieje ze lada chwila zaloze wiosenna - jest luzniejsza a ta byla obcisla:/ jak sie zapinam to nie moge oddychac a jak przejde pare krokow to strasznie mnie brzuch boli :/ niech ta wiosna przychodzi bo ejszcze chwila to z domu nie bede mogla wyjsc bo nie bede miala w czym na takie zimno haha
No ale w dół proszę trochę. Może Słubice?Macku no do granicy to juz mam bliziutko wiec mi jak najbardziej pasuje
Aga a nie tesknisz troche za Polska? odwiedzilabys rodakow hihi licytacja