ona...m
mama weteranka
Witam miłe Panie.
Syn poszedł na sanki (pierwszy raz w życiu) więc biorę się za nadrabianie postów i pościków
moje dzieci jeszcze sniegu na oczy nie widzialy:-) a cora ma juz 4,5 roku!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Witam miłe Panie.
Syn poszedł na sanki (pierwszy raz w życiu) więc biorę się za nadrabianie postów i pościków
Kasia jak juz bedzie siedzialo jako tako to pewnie, moj to nie chcial jak mial rok z kawalkiem, dopiero potem mu sie spodobalo ,najciekawsze jest pchanie sanek no i w spiworku, z oparciem to chyba ok esli sie dzieciaczkowi spodobaa ja planuję że moje w grudniu czy styczniu to już pół roku skończy to chyba już będzie można takie poowijane maleństwo na sankach gdzieś ciągnąć czy nie
ale taka szybka morfologia bez igły za 5zł czemu nie?
glukoza WYNIKI !! bez picia syfu, wyłacznie na BB - 7zł
a juz na terminach porodow to by szla niezla kaska czuje
Dobrze Ci się wydaje prawie jak sąsiadkaAga u mnie tez wiosnaale w sumie Ty chyba ode mnie nie jestes az tak dalekoczy mi sie ubzduralo ze w Belinie mieszkasz?
a ja planuję że moje w grudniu czy styczniu to już pół roku skończy to chyba już będzie można takie poowijane maleństwo na sankach gdzieś ciągnąć czy nie
ee to mam 140 km to co to jest chyba tylko do Macku mam troche blizej bo jakies 120 km. naprawde nie ma tu nikogo z moich okolic?fajnie by bylo razem w szpitalu polezec hihi po porodzie pomarudzicDobrze Ci się wydaje prawie jak sąsiadka
Kamila, ale pięknie u Was, ale ja w tym roku chyba wolę moją wiosne na zime
o jaaaaaa to ja Ci zdjec nie bede wysylac ale wyobraz sobie kwiecien i tak tu jest. chociaz chyba w nocy na minusie bylo bo rano kaluze pozamarzane byly delikatniePrzed chwilą zrobilam zdjecie z okna.. snieg zasypal Lublin wczoraj ze ulice byly praktycznie nie przejezdne.. i tak non stop sypie
Zobacz załącznik 425641