reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Kamila na sanki??? hehe to u nas poszedlby co najwyzej stokrotki pozrywac bo przy szpitalu zakwitly podobno :D

Sicilpol golebie beda nastepnymn razem:)a tu przynajmniej mialas z czego sorowke zrobic:)a Twoj surowek nie je?

Ktos sie pytal o luski Rafala, chybna Kasia . chodzi o to ze mial tak wysuszona skore ze mial na niej takie twarde suche luski i musialam mu to oliwka smarowac kilka razy dziennie zeby powoili samo odpadlo, bo inaczej to ranki byly:/ja tez tak sucha skore, najbardziej zima, i jak pare dni z balsamem odpuszcze to tez moje nogi jak jasczurka zaaczynaja wygladac:eek: jak reka przwejade to sie sypie:eek:mi to nawet z powiek schodzi skora, wiec musze sie smarowac co chwile czyms, a mlody ma azs wiec jego to teraz kilka razy dziennie roznymi cudami.

Aga u mnie tez wiosna:)ale w sumie Ty chyba ode mnie nie jestes az tak daleko:)czy mi sie ubzduralo ze w Belinie mieszkasz?

Młodak musze ta z AA sprobowac jak piszesz ze lepsza od Nivea. ja z Niwea nie moge bo mi na ustach sie wazy:confused2: wole te BEBE:) a ta z AA moze byc ciekawa:)

Co do prania to ja pralam w loveli przez pierwsze kilka miesiecy, potem juz normalnie. tyle ze nie wiem czy nie powinnam wrocic znowu do tej loveli bo moze moj to sie od tych proszkow tez tak drapie. po loveli bylo ok. podobal mi sie delikatny zapach jak sie te ciuszki prasowalo. teraz prasuje tlko to co musze , wszystkiego mi sie nie chce;)

Ostatnia edycja:
a ja planuję że moje w grudniu czy styczniu to już pół roku skończy to chyba już będzie można takie poowijane maleństwo na sankach gdzieś ciągnąć czy nie :eek:

a ja planuję że moje w grudniu czy styczniu to już pół roku skończy to chyba już będzie można takie poowijane maleństwo na sankach gdzieś ciągnąć czy nie :eek:
Kasia jak juz bedzie siedzialo jako tako to pewnie, moj to nie chcial jak mial rok z kawalkiem, dopiero potem mu sie spodobalo ,najciekawsze jest pchanie sanek :rofl2: no i w spiworku, z oparciem to chyba ok esli sie dzieciaczkowi spodoba :)

Przed chwilą zrobilam zdjecie z okna.. snieg zasypal Lublin wczoraj ze ulice byly praktycznie nie przejezdne.. i tak non stop sypie :)
120115_153143.jpg

ja mojego syna w tym roku dopiero puściłam na sanki.. w pierwsza zime miał raptem miesiąc a w drugą zime bał się a jak już go posadziłam i ciągnełam to zasypiał i bylo mu zimno ... zalezy od dzidziuisa :D

buziak ja pamiętam a przynajmniej na zdjęciach widziałam że sama tak podróżowałam w dzieciństwie więc zakładam że i mojemu szkrabowi się spodoba :tak:
a o te "łuski" to ja pytałam bo w pierwszej chwili to sobie wyobraziłam takie rybie łuski :szok: ale teraz rozumiem
Kamila w Krakowie też bialutko :happy: cudownie

reklama
Dobrze Ci się wydaje prawie jak sąsiadka :-D

Kamila, ale pięknie u Was, ale ja w tym roku chyba wolę moją wiosne na zime :)
ee to mam 140 km to co to jest :D chyba tylko do Macku mam troche blizej bo jakies 120 km. naprawde nie ma tu nikogo z moich okolic?:(fajnie by bylo razem w szpitalu polezec hihi po porodzie pomarudzic:rofl2:

Przed chwilą zrobilam zdjecie z okna.. snieg zasypal Lublin wczoraj ze ulice byly praktycznie nie przejezdne.. i tak non stop sypie :)
Zobacz załącznik 425641
:rofl2::rofl2: o jaaaaaa:) to ja Ci zdjec nie bede wysylac ale wyobraz sobie kwiecien i tak tu jest. chociaz chyba w nocy na minusie bylo bo rano kaluze pozamarzane byly delikatnie
a mi brzuch skacze. tak marudzilam ze u mnie cisza a dzidzia od 2 dni coraz bardziej szaleje:)

Kasia blond nie buziak :D:D ale ze Buziak poszla to dyzuruje za nia na bb :D:D

Do góry