reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Aga no to tym bardziej bys sie oderwala. nie wybierasz sie do rodziny na jakies ferie czy cos w tym stylu?
Macku no Słubice nie tak daleko:) a tak powaznie to jakby ktoras sie ruszys zamierzala to dawac znac:)

reklama
Jade na pierwszy tydzien lutego, musze z rodzinką wszystko uzgodnić i przemyśleć co dalej i odpocząć od tej całej sytuacji tutaj. No ale niestety nie przez słubice :)

Czuje sie taka senna ze zaraz padne... niewiem co ze sobą zrobić.. a polozyc sie nie moge bo synioo wymagający dziś.. eh.. w tej chwili zazdroszcze brzuchatkom pierworódkom że nic im nie przeszkadza w odpoczynku :laugh2:

Fakt nikt nie przeszkadza:-) A dzisiaj to ja już 3 drzemki zaliczyłam, takie po 40 minut. Nie wiem co jest. Taka śpiąca i padnięta to chyba nigdy jeszcze nie byłam.

zaza26- bieganie w momencie jak z ciaza jest wszysyko ok, a biegalas wczesniej to nawet jest zlecane :tak: nie mozna tylko np. zaczynac takich rzeczy w ciazy i nalezy pamietac, by sumie nie przekraczac jakis dysnansow- juz nie pamietam jakich :baffled:
kurcze ja się spotkałam z inną opinią, dlatego taka zdziwiona byłam, ale to już nie pierwszy raz kiedy istnieją sprzeczne opinie na różne tematy związane z ciążą:baffled: ja zrezygnowałam ze step aerobicu, bo ponoć nie wskazany, a potem się okazało, że mogłam jeszcze chodzić, a teraz to i tak przez twardnienie brzucha zostały mi spacery z psami co najwyżej i basen

Młodak musze ta z AA sprobowac jak piszesz ze lepsza od Nivea. ja z Niwea nie moge bo mi na ustach sie wazy:confused2: wole te BEBE:) a ta z AA moze byc ciekawa:)
jeśli chodzi o mazidła do ust to polecam krem uniwersalny z Oriflame (takie jajko) albo pomadkę z Neutrogeny, jedyne co mi pomagało na zajady wywołane przez AZS

KamilaLublin mam, a raczej miałam podobny problem, bo nową kurtkę już kupiłam, chociaż wydawało mi się, że skoro termin na koniec czerwca, to spokojnie brzuch mi sie zmieści, ale jednak nie, brzuszek postanowił być duzy :-D

właśnie robię barszczyk czerwony, a potem biorę się za karpatkę bo mi narobiłyście wczoraj ochoty :happy:

reklama
Do góry