reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ale przeciez myjke się pierze po kąpieli i powinno byc ok??... gąbki nie wypierzesz to jasne. A co do dłoni mam wrazenie ... myjac siebie hehe ze ręką nie zetrzesz tak wszystkiego dokladnie jak myjka:)

ręką wystarczy, takie małe dziecko praktycznie się nie brudzi :-p chyba że zrobi wielką kupę która wyłazi plecami :rofl2:

reklama
Buziak a te białe krostki o których pisałaś to czasem nie są prosonki? Nie pamiętam czy ta nazwa padła już wcześniej. Wczoraj oglądałam na TLC niewyjaśnione przypadki medyczne czy coś takiego i taka kobitka miała ich mnóstwo wokół oczu i na policzki jej schodziły - tak mi się przypomniało że ty nie możesz sobie przypomnieć nazwy tych krosteczek że aż ją sobie zapisałam oby nie zapomnieć.

Ja to się zgubię w obłędzie wyprawki dla maluszka - tyle tego wszystkiego że aż szok.

Tez tak mylam dzieci w szpitalu, jmiedzy innymi estem dyplomowana opiekunka dzieci do lat 3. Im mniej bajerow tym lepiej dla bobo i jego zdrowia

z tym sie akurat nie zgodze:no:

co mają np zapachowe woreczki na kupe bądz kosz "pochłaniacz zapachów" do pieluch - do zdrowia czy dobra dziecka???
\np nosidełka w pewnym okresie sa niewskazane i niezdrowe
niania to tylko i wyłacznie dla wygody rodziców
lezak w wanience - nie wiem czy nie zdrowiej jest jak sie dziecko poprostu trzyma w ręku

Wiekszosc bajerów jest wyłącznie dla rodziców. Mamina zobaczysz, ze 1/3 co najmniej okazuje sie zbedna, sama zobaczysz:tak:;-)

A do tych rozpisek - wyprawek tez radze podchodzic z przymrózeniem oka;-)

Ostatnia edycja:
az strach Was zapraszac na piwo
:eek: :-D:-D
i bardzo dobrze, ze nie mozecie tym sterowac, bo bałabym sie miec odmienne zdanie z Tobą tu na forum:-D:-D :tak:
A na powaznie, wiem ze tego sie nie przewidzi, ja nawet nie musze rozmawiac, przeleci mi przez głowe jakas mysl //nie wiadomo skąd, nagle ;o i za moment to sie dzieje.. Rozumiem to co czujecie doskonale!!! U nas w centrum miasta kręci sie cyganka i wrózy za pare złotych, pewnego dnia idąc na miasto wiedziałam ze ja spotkam:eek: nie wytłumacze skąd, jak i dlaczego - wiedziałam ze sie z nia zobacze i sciagnęłam ja na siebie!!! Wyobraz sobie, ze nawet sie mocno nie zdziwiłam gdy wychodzac ze sklepu na nią weszłam:-D

hehe, to widzę, że się świetnie rozumiemy :) bo wiesz, ja sobie już wiele razy mówiłam, że to tylko głupie zbiegi okoliczności, że jak pomyślę o jakimś filmie, który w TV nie leciał 10 lat, a potem w ciągu tygodnia się nagle pojawia, to nie ma nic wspólnego z telepatią, siłami nadprzyrodzonymi itd. ;D wiadomo, głupoty i tyle, do tego nawet nie jestem przesądna ani nic, wszystkie przesądy mnie śmieszą, a jednak w przypadku tych dziwnych wróżb i jasnowidztw nieświadomych człowiek czasem już czuje się taki obalony... niby nie wierzę w głupoty, ale jak tu nie wierzyć, skoro powtarza się kolejny raz! 10 kwietnia i fukushima to oczywiście ekstrema, ale na co dzień dość często przytrafia mi się takie dziwne niewinne przewidywanie.

i pomyśleć, że na co dzień nabijam się z wróżek i jasnowidzów, może powinnam im zapodać więcej respektu :D:D:D:D:D

i naprawdę żałuję, że nie da się tym sterować, bo teraz nie mam żadnych przeczuć co do płci maluszka, a fajnie by było mieć i żeby się sprawdziły... ale to pewnie nie ta działka, magnii & buziak zajmują się plagami egipskimi, a od wróżenia płci są na forum inne dziewczyny :D

Zgadzam sie im mniej tym lepiej:D

miałam haluna????????? :eek:
no to sie jednak zgadzamy:-D

fajnie by było mieć i żeby się sprawdziły... ale to pewnie nie ta działka, magnii & buziak zajmują się plagami egipskimi, a od wróżenia płci są na forum inne dziewczyny :D

ale taka szybka morfologia bez igły za 5zł czemu nie?:-D:-D
glukoza WYNIKI !! bez picia syfu, wyłacznie na BB - 7zł
a juz na terminach porodow to by szla niezla kaska czuje:happy::happy::happy:

reklama
Do góry