reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dzien dobry dziewczeta, witaj ona..m
wczoraj wieczorem mialam pierwsza w zyciu kontrole na drodze, w samym centrum, nagle policja za mna wlaczyla koguta. niezle sie zdziwilam :-) troche nerwowo bo mam dowod rejestracyjny tymczasowy wazny do 7 stycznia. ale na szczescie pan chcial tylko prawko i sprawdzic trzezwosc, podobno rutynowo :)

widze ze w tym tygodniu glowny temat to beda wizyty polowkowe:) ja mam we wtorek :)

ide robic jajka w majonezie na sniadanie:-)

reklama
Chciałam zapytac czy to pisanie posta pod postem to sprawa indywidualna to my ustalamy ze nie wolno czy to dalej idący problem???

Jeśli użytkownik chce coś dodać do wcześniej wysłanej wypowiedzi powinien użyć opcji EDYTUJ a nie pisać kolejnego posta pod swoim wcześniejszym. Wyjątkiem od reguły jest sytuacja gdy od poprzedniego wysłania posta minęło co najmniej 60 minut i nikt nie odpisał w międzyczasie.

Patrz pkt. 3 regulaminu forum babyboom. :tak:

Mi też się to czasem zdaża, ale raczej sporadycznie a pewnego dnia dostałam prywatną wiadomość od jednej z moderatorek, że jak nie przestanę to mnie zbanują! :szok:

mi sie wydaje praktyczniejsze, sama wybierasz kształt i co najwazniejsze jak uznasz ze do dupyy to wyjmujesz i ciao! ;-)

Uploaded with ImageShack.us

edit

macku - myslałam ,ze nie zauwazysz:zawstydzona/y: kurcze czesto jest tak, ze edytujesz dopiszesz i jak wyslesz okazuje sie ze juz 5dziewczyn napisało w miedzy czasie i nikt tego nie widział... takie troche wkurzajace zastanawianie sie odpisze ktos czy nie...:sorry:

Ostatnia edycja:
:-D:-D:-D

macku - chodzi mi o kształt tej wkładki, moze byc bardziej lezacy badz bardziej siedzacy, szerszy bądź węższy;-) Sama w sklepie decydujesz jaki wydaje Ci sie najwygodniejszy:tak:

a tu wynalazłam taki bajer :eek:

WANIENKA FISHER PRICE - RAINFOREST z materacykiem i zabawkami - Sprzedajemy.pl

ale to juz mi sie wydaje bajer.. moze nie kazda mama umie myc dziecko jak połozne:tak: ale w ogóle bez wkładek wydaje mi sie lepiej myje plecki czy dupke...
Wydaje mi sie ze to niepotrzebne, ale nie wiem bo nie miałam okazji skorzystac...

Ostatnia edycja:
Hej dziewczynki, melduje sie po dlugiej nieobecnosci. Musialam wyjechac i na forum zajrzalam od tego czasu moze ze dwa razy. Od powrotu staram sie nadrobic zaleglosci, ale powoli mi to idzie. W mieszkaniu balagan, kurzu pelno, wiec to tez musze ogarnac.

W piatek bylam na usg polowkowym. Wszystko w jak najlepszym porzadku, dzidzia machala i krecila sie na wszystkie strony. No przedstawiam kolejnego chlopaczka na forum :) Chyba Lukaszka, ale to sie jeszcze moze zmienic.

Pozdrowienia dla Was, lece czytac poprzednie stronki :* :*

reklama
I Ty przeciwko mnie? ;-) Żartowałam przecież...

a juz myślałam, ze dzieciaka do dołu głową chcesz kąpac:eek::-D:-D

Co sie dzieje??? Plaga fiutkow!!!! Na innych miesiącach tez tak jest???
niespodzianka - gratuluje!!!

macku - wiesz co? po tym jak moja szwagierka zakładała mojemu synowi pieluche do góry nogami to juz mnie nic nie zdziwi;-):tak:

Ostatnia edycja:
Do góry