reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dzień dobry!

ona...m

to strasznie dużo przeżyć jak na jednego młodego człowieka, współczuję i jednocześnie cieszę sie, ze masz tą wspaniałą trójeczkę :tak:

Ja dziś rano miałam kilka nieśmiałych stuków więc coś tam zaczyna się dziać u mnie w kwestii ruchów, uff

Miłej niedzielki!!

Carla sprawdz sobie na allegro np poduszke "CEBUSZKA" -> bylam w sklepie i ją macałam i własnie na taką się zdecydowałam porownywałam z materhood jest troche krotsza ale na moje ma lepsze wypełnienie tak dostosowuje sie do ciałaa, dla mnie bomba.. no i pozniej mozesz na tym dziecia karmic:)) kosztuje ok 110 zł:)

http://allegro.pl/cebuszka-poduszka-do-karmienia-i-rekaksu-6-kolorow-i2057901987.html

Aa i nabyłam monitor oddechu wraz z niania firmy Angelcare:)

http://allegro.pl/monitor-oddechu-niania-angelcare-ac401-wer-pl-i2023455943.html

Ostatnia edycja:
i ja się witam porannie :-) jakoś się dziś obudziłam o 8:30 i już nie mogłam spać :eek: dziwne bo ja raczej śpioch jestem i to mi się nie zdarza...
ale najważniejsze że zima za oknem :happy:
a maleństwo fika koziołki od rana :rofl2:

popatrz kochana na suwaczki:-) mam 3 zdrowych dzieci w tym jeden wczesniaczek!
a stracilam 4 ciaze a wlasciwie 3 ciaze i umarl mi syn,ktory juz sie urodzil! porod w 30 tyg!synek mial sepse przezyl 11 dni!!

Bardzo mi przykro.. A z tym maleństwem to nie dało sie nic zrobic? To lekarze zawinili?? Gdzie rodziłas????

Cze :) Jak noc z rogalem? Ja pomalowałam pazury u stóp...ciężko było nie powiem...nie przez brzuch...Kluch nie lubi być miażdżony ;)

:-D:-D:-D

Carla- ja tez tak wlasnie mysle, ze powinnam sobie machnac pazurki na dole kolorkiem, bo moze byc to ostatni raz jak tam dosiegam

Uwierz mi ze jak sie chce paznokcie zrobic to sie zrobi i w 9miesiacu:happy::rofl2: Tylko jeden warunek!!! Trzeba byc wtedy sama w domu bo pozycje mało przyzwoite!!!;-)

Dzis rano widziałam Pana Boga:eek: Serio!!! Wstałam, szybkie kanapki na śniadanie i herbatka. Nastepnie przystąpiłam do zażywania leków, jedna tabl druga.. Czas na witaminę. Biorę ja do ust i juz mi sie cofa,zamiast ja głupia wypluc to usiłuje łykac i wtedy właśnie ujrzałam Pana!!! Chyba mnie wołał:eek:

Dorota
- powiem Ci, ze opłaca sie brac komplet, kurcze jak sie bierze nianie oddzielnie to prawie dwa razy tyle sie płaci a nam by sie przydała:tak:

Mi sie w ogole opłacało z tym monitorkiem i niania buziaku bo kolezanka dostała dwie takie same i jedna mi odsprzedala tylko za 150 :))

reklama
Do góry