reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Ja dzis po zrobieniu zurku, szarlotki, dosmazeniu wczorajszych nalesnikow leglam w wyrku gdyz ma miednica w czesci tylnej odmawia wspolpracy:-(
MsMickey życzę, żeby ból pleców jak najszybciej minął!

Ja jak robie mojemu liste i chce dostac to co tam jest robie tak:
1. tabelka w wordzie
2. nazwa dokladna, cena i liczba porzadkowa, co by biedaczek nie musial liczyc ile artykulow ma miec w wozku
3. osobna kolumna na zdjecie kazdego artykulu
4. Export do pdf
5. Pdf wyslany na telefon
:eek: na serio... inaczej pewnie nie umialby do sklepu sam trafic... ze nie wspomne o pomylkach...
ha ha ha dobre:-D

czesc dziewczynki! jestem nowa u Was mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:-)
termin porodu mam na 8 czerwca:-) wiec wyczekiwac bedziemy razem:-) pozdrawiam Megan z Irlandii
witaj ona...m!!! współczuję przejść i cieszę się, że ułożyłaś sobie życie na nowo!

Kurczę męczę tą karpatkę i jakoś mało górzysta wychodzi... :-(
to wyslij ją do mnie;-) ja zjem nawet wklęsłą:-D

moj maz sie sam owija wokol mojego rogala :cool: i juz zaczynam watpic kto tu jest w ciazy bo obu nam brzuch urosl,......

ostatnio gdzieś przeczytałam, że (ponoć udowodnione naukowo) ponad połowa przyszłych tatusiów ma jeden z objawów ciąży - tycie, zachcianki, obrzęki i coś tam jeszcze było, ale nie pamiętam

u nas dalej akcja imie,ale chyyba juz jestesmy na proste,wybieramy 4: kuba,kamil,rafal,adrian....na dzwiek imienia rafal maly dal mi pierwszego mocnego kopa...i nie wiem czy tak mu sie podoba czy wrecz odwrotnie ;)
z tych dla mnie Adrian najfajniejsze:happy:

narobiłyście mi ochoty na ciasto tym karpatkami i szarlotkami... jutro muszę coś upiec, bo umrę jak nie zjem ciasta:-D pewnie jak zwykle zrobię moje popisowe czekoladowe ciasto "duża blacha" Delecty :-D:-D:-D

reklama
buziak,ale zawsze mozna go zbudzic....on chec ma zawsze :)

sluchajcie dzisiaj kupilam pierwszy chlopiecy pajacyk na 62 .....ale to frajda.....nawet nie wiedzialam ze tak mnie to ucieszy

Dublin a dokladnie lucan, jupiiii w koncu ktos obok mnie hurra, gdzie rodzisz ?
w coombe! jakos nie moge sie tu odnalezc!tyle czasu w limerick i nagle takie zmiany!!!musimy sie umowic na kawe:-)
rodzilam tez w Polsce synka,ale wlasnie to troche inne przezycie tu!wiec fajnie ze mozemy podzielic sie przezyciami jak to jest na wyspie:-)

nie zamienilabym na nic porodu w irl!!!!
w polsce byla teragedia i tragedia sie zakonczylo (JAKUB *02.07.2005+ 13.07.2005)
a tu...wizyte mam (pewnie inaczej niz Ty,bo to Twoja chyba pierwsza ciaza)ale co 3 tyg!za kazdym razem scan!bardzo o mnie dbaja!! ale czemu sie dziwic to moja 8 ciaza:-O

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry