zaza26
Fanka BB :)
MsMickey życzę, żeby ból pleców jak najszybciej minął!Ja dzis po zrobieniu zurku, szarlotki, dosmazeniu wczorajszych nalesnikow leglam w wyrku gdyz ma miednica w czesci tylnej odmawia wspolpracy:-(
ha ha ha dobreJa jak robie mojemu liste i chce dostac to co tam jest robie tak:
1. tabelka w wordzie
2. nazwa dokladna, cena i liczba porzadkowa, co by biedaczek nie musial liczyc ile artykulow ma miec w wozku
3. osobna kolumna na zdjecie kazdego artykulu
4. Export do pdf
5. Pdf wyslany na telefon
na serio... inaczej pewnie nie umialby do sklepu sam trafic... ze nie wspomne o pomylkach...
witaj ona...m!!! współczuję przejść i cieszę się, że ułożyłaś sobie życie na nowo!czesc dziewczynki! jestem nowa u Was mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:-)
termin porodu mam na 8 czerwca:-) wiec wyczekiwac bedziemy razem:-) pozdrawiam Megan z Irlandii
to wyslij ją do mnie;-) ja zjem nawet wklęsłąKurczę męczę tą karpatkę i jakoś mało górzysta wychodzi... :-(
moj maz sie sam owija wokol mojego rogala i juz zaczynam watpic kto tu jest w ciazy bo obu nam brzuch urosl,......
ostatnio gdzieś przeczytałam, że (ponoć udowodnione naukowo) ponad połowa przyszłych tatusiów ma jeden z objawów ciąży - tycie, zachcianki, obrzęki i coś tam jeszcze było, ale nie pamiętam
z tych dla mnie Adrian najfajniejszeu nas dalej akcja imie,ale chyyba juz jestesmy na proste,wybieramy 4: kuba,kamil,rafal,adrian....na dzwiek imienia rafal maly dal mi pierwszego mocnego kopa...i nie wiem czy tak mu sie podoba czy wrecz odwrotnie
narobiłyście mi ochoty na ciasto tym karpatkami i szarlotkami... jutro muszę coś upiec, bo umrę jak nie zjem ciasta pewnie jak zwykle zrobię moje popisowe czekoladowe ciasto "duża blacha" Delecty