reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Czyli tyle razy utracilas dziecko?!matko wspolczuje to musiało byc straszne
A teraz masz dxiecko czy to bedxie "pierwsze"

popatrz kochana na suwaczki:-) mam 3 zdrowych dzieci w tym jeden wczesniaczek!
a stracilam 4 ciaze a wlasciwie 3 ciaze i umarl mi syn,ktory juz sie urodzil! porod w 30 tyg!synek mial sepse przezyl 11 dni!!

reklama
Ja mam na 8.30 rano jak coś. Kurcze ale sie cieszę. Zobaczysz teraz wszystko bedzie dobrze, moze bedziemy w tym samym czasie rodzic :)
Ja uciekam spac bo robie się głodna wrrr
Do juterka

Ja mam na 8.30 rano jak coś. Kurcze ale sie cieszę. Zobaczysz teraz wszystko bedzie dobrze, moze bedziemy w tym samym czasie rodzic :)
Ja uciekam spac bo robie się głodna wrrr
Do juterka
ja tez wlasnie chcialam sie zegnac!
kaszel mnie meczy(przeziebienie-choc wydaje mi sie ze juz angina)
dobrej nocki wszystkim przyszlym i terazniejszym mama

Nie widzę paskow bo pisze z telefonu upss, oj to ty mama na calego :D przyda nam sie doświadczona babeczka na forum. A co do dublina to małe miasto ale nie jest zle. No ja juz zmykam pa

Witam :)
Ja juz zbudzona po upojnej rogalowej nocy ;-)

Ja u tesciowej spie takze osobno, ale to na nasze zyczenie :tak: Po slubie tesciowa uszykowla dla nas swoja sypialnie, a'la Ghost Hunters i zgodnie wrzasnelismy, ze nie ma takiej opcji, spimy jak przed slubem ;-)
Na mnie ta sypialnia robi okropne wrazenie, to po pierwsze, po drugie, my nie jestesmy nocnymi przytulakami, wiec osobne lozka to nawet i chetnie ;-)
A co do seksu u tesciowej.. my sprofanowaliśmy u tesciowej chyba kazde pomieszczenie :sorry:

Cze :) Jak noc z rogalem? Ja pomalowałam pazury u stóp...ciężko było nie powiem...nie przez brzuch...Kluch nie lubi być miażdżony ;)

Ostatnia edycja:
Noc udana :tak: Jak najbardziej, tego mi brakowalo, bebzol w gorze i mozna sie przewracac ;-)

Carla- ja tez tak wlasnie mysle, ze powinnam sobie machnac pazurki na dole kolorkiem, bo moze byc to ostatni raz jak tam dosiegam, a male dusi, czy ty masz obawy? Bo ja przed wizyta u gina balam sie schylad by wlozyc buty, bo wydawalo mi sie to nienaturalne, balam sie, ze schylajac sie cos tam pogrucham :baffled: Ale jedno wymowne spojrzenie gina rozwialo mi watpliwosci ;-)

Masz takiego największego rogala? Bo ja planuję zakup i nie wiem jaki będzie najtrafniejszy...

Myślę, że nasze Kluski wiedzą jak uniknąć nieszczęścia ;) Ale mój Kluch wybitnie się buntuje...i zaczyna kopać i się wiercić...(kopy nie ale wiercenie mnie boli - kwestia chyba rozchodzenia się mięśni), więc wymusza u mnie zmianę pozycji...

Hihi juz dokazuje ;-)
tak, wzielam tego dlugiego, ale nie wiem, czy jest tak dlugi jak ten z motherhood, w kazdym razie ja sie dobrze w nim zawijam i mi nie brakuje ja mam taki:
cuscinojane.jpg

a motherhood wydaje mi sie troche dluzsze :tak:

reklama
Twój wydaje mi się bardziej "wypchany" od motherhooda...wolałabym takiego właśnie...poszukam jeszcze w necie...a nóż widelec :)
Rezerwnęłam wizytę i usg połówkowe...przez to psychiczne zakręcenie prostą czynność robiłam jakieś 17 minut ;) ups...ogłaszam więc, że podglądamy Klucha 04.02. o 9.30 :D

Do góry