reklama
buziak
Fanka BB :)
Sam krochmali sobie koszule //krochmal musi byc swojej roboty a ja nie umiem takiego robic
nie dziwota
ja nie wiem czego on ode mnie wymaga
miki - ale moze bedzie parka;-)
Waris
Mój niby też jest zdolny o czym przekonałam się w tej ciązy. Przed to palcem nie kiwnął, ja gotowałam, sprzątałam, jak pracował sama jechałam na zakupy, prasowałam itp a teraz całkiem nieźle jak na mój gust sobie radzi ( nawet gotuje) a ja sobie leżę.
Buziak a twoja rodzina daleko od dziadków mieszka? Nie może ktoś pojechać po nich i ewakuować w bezpieczne miejsce.
Buziak a twoja rodzina daleko od dziadków mieszka? Nie może ktoś pojechać po nich i ewakuować w bezpieczne miejsce.
buziak
podejrzewam, ze do nich woda nie dojdzie //chyba ;//
Dziadkowie nie mieszkaja tam sami, z synem i wnukami wiec jakby co to nie sa sami. Ale nic wiecej niewiem..
sicilpol
Ma-Ma!
No moj jesli chodzi o domowe sprawy, to woli nie tkac lap, teraz sprzata i widze, ze sie stara, wiec nie mam serca za nim lazic i mu wytykac
Za to poza domem jest czlowiekiem strasznie obrotnym pod kazdym wzgledem, dluga jest jego lista zaslug, w zasadzie czego by sie nie tknal, co by nie zalatwil, nie ma rzeczy niemozliwych
Dla mnie mistrzowskim wyczynem, bylo zakupienie komputera na aukcji, komputer na gwarancji, dotarl do nas w stanie takim seeee (pamietam zaplacilismy 350€). Oddalismy go do serwisu i moj tak nagadal, nie nachalnie, ale dobitnie, ze toshiba na tamte czasy, nie tylko dala nam nowy komputer, ale byl to wtedy absolutny top za ponad 1000€ ...
Smialam, ze pewnie, ze teraz jestesmy na ich czerwonej liscie a numer telefonu meza jak im tam dzwoni, to alarm sie podnosi ;-)
Nawet teraz jak ciocia trafila do szpitala to nagle sie okazalo, ze tu meza znajomy, tu kolega ze szkoly...
Lista dluga, ale fakt jest taki, ze moj maz jest przesympatycznym czlowiekiem i trudno mu odmowic ;-) czegokolwiek ;-)
Buziak- bedzie oki, napewno, informuj nas
Za to poza domem jest czlowiekiem strasznie obrotnym pod kazdym wzgledem, dluga jest jego lista zaslug, w zasadzie czego by sie nie tknal, co by nie zalatwil, nie ma rzeczy niemozliwych
Dla mnie mistrzowskim wyczynem, bylo zakupienie komputera na aukcji, komputer na gwarancji, dotarl do nas w stanie takim seeee (pamietam zaplacilismy 350€). Oddalismy go do serwisu i moj tak nagadal, nie nachalnie, ale dobitnie, ze toshiba na tamte czasy, nie tylko dala nam nowy komputer, ale byl to wtedy absolutny top za ponad 1000€ ...
Smialam, ze pewnie, ze teraz jestesmy na ich czerwonej liscie a numer telefonu meza jak im tam dzwoni, to alarm sie podnosi ;-)
Nawet teraz jak ciocia trafila do szpitala to nagle sie okazalo, ze tu meza znajomy, tu kolega ze szkoly...
Lista dluga, ale fakt jest taki, ze moj maz jest przesympatycznym czlowiekiem i trudno mu odmowic ;-) czegokolwiek ;-)
Buziak- bedzie oki, napewno, informuj nas
Waris
podejrzewam, ze do nich woda nie dojdzie //chyba ;//
Dziadkowie nie mieszkaja tam sami, z synem i wnukami wiec jakby co to nie sa sami. Ale nic wiecej niewiem..
To dobrze ze nie mieszkają sami. Jak się słyszy że woda w mig w nocy podchodzi to ciary mi przechodzą.
buziak
Byłam tam kilka razy ale to takie miasteczko ze sie w kółko jezdzi i ja sie tam nie łapie do tej pory;-) Ale P mowi, ze do nich woda nie dojdzie.. chyba wie co mówi
Sicilpol - to tak jak mój, lubi pomagac innym za nic, to ma takie poczucie humoru, ze wszystkich do siebie przyciaga. Lubi byc w centrum uwagi lubi sie popisywac i jak go jeszcze za cos pochwalisz to juz w ogóle rosnie
mieli wpasc dzis do nas znajomi, ale oddzwonili, ze cos im wypadło i całe szczescie bo mi sie oczy zamykaja
Sicilpol - to tak jak mój, lubi pomagac innym za nic, to ma takie poczucie humoru, ze wszystkich do siebie przyciaga. Lubi byc w centrum uwagi lubi sie popisywac i jak go jeszcze za cos pochwalisz to juz w ogóle rosnie
mieli wpasc dzis do nas znajomi, ale oddzwonili, ze cos im wypadło i całe szczescie bo mi sie oczy zamykaja
ona...m
mama weteranka
czesc dziewczynki! jestem nowa u Was mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:-)
termin porodu mam na 8 czerwca:-) wiec wyczekiwac bedziemy razem:-) pozdrawiam Megan z Irlandii
termin porodu mam na 8 czerwca:-) wiec wyczekiwac bedziemy razem:-) pozdrawiam Megan z Irlandii
reklama
kasia.natka
miki mnie się udało w poniedziałek zapisać do SR w szpitalu na narutowicza na marzec (w ujastku wolne miejsce było dopiero na koniec kwietnia więc trochę późno), mówiłam josie żeby próbowała tam dziś dzwonić ale nie wiem czy to zrobiła bo na razie nie odpisała więc jak coś to daj znaćDziewczynki z Krakowa mam jeszcze do was pytanie gdzie zapisałyście się do szkoły rodzenia bezpłatnej oczywiście może ja jeszcze zdąże
Ide się kompać zajrze później do was
witaj ona...m :-)