reklama
kasia.natka
Fanka BB :)
oj no tak popatrzyłam dobrze tylko jakoś bez sensu napisałam (to pewnie ta jedna działająca półkula) jasne że pasuje wam chłopiec więc kciuki żeby tak byłowlasnie kochana nie !my liczymy na chlopca:-) bylyby 2 parki! bo aktualnie mam 2 dziewczynki i chlopca!i wg ostatniego skanu (17 tydz) wynikalo ze bedzie chlopak!!
miki, josie, esperanza (czyli Kraków jaki dotąd tu wykryłam) założyłam dla nas grupę bo pewnie nie wszystkich będzie interesowało co i jak wygląda w Krakowie a może my zechcemy się wymienić adresami lub spotkać i łatwiej będzie nam rozmawiać tam niż tu w gąszczu postów ;-) jeśli są tu jeszcze inne dziewczyny z Krakowa lub z najbliższych okolic które nie rzuciły mi się w oczy to dajcie znać
sicilpol
Ma-Ma!
Witaj Megan
No to ja tez znikam, bo mnie takze brzuchu znow cos pobolewa lekko, ale meczaco a do tego ten moj kochany towarzyski maz znow cos wciagnal ze znajomymi na miescie i nie chcial ze mna kolcji zjesc
wiec sie obrazilam,
ale nic to!
Mam mojego rogala i zadna inna przytulanka do lozka juz mi niepotrzebna
Macku- karpatka nizinna ;-) ale smakkkkkk sie liczy mniammmm a ja nadal bez piekarnika w domu
Dobrej nocki wszystkim, ide w pielesze z ksiazka!
No to ja tez znikam, bo mnie takze brzuchu znow cos pobolewa lekko, ale meczaco a do tego ten moj kochany towarzyski maz znow cos wciagnal ze znajomymi na miescie i nie chcial ze mna kolcji zjesc
wiec sie obrazilam,
ale nic to!
Macku- karpatka nizinna ;-) ale smakkkkkk sie liczy mniammmm a ja nadal bez piekarnika w domu
ona...m
mama weteranka
haha ja tez w kazdej ciazy slyszalam od meza ze kobieta w ciazy tylko jedna polkule mozgu uzywa!teraz juz mi nikt nie dokucza:-) bo jestem wdowa:-(
aktualnie w nowym cudownym zwiazku!
ale fakt przydalby sie chlopak!pewnosci nigdy nie mam ale kolejne usg w czwartek:-)
aktualnie w nowym cudownym zwiazku!
ale fakt przydalby sie chlopak!pewnosci nigdy nie mam ale kolejne usg w czwartek:-)
wybacz....ja bym takiego udusila:-) w poprzednich ciazach moj maz nawet nie mogl pic!bo ja mowilam ze ja cierpie to on tez musi:-)Witaj
Megan
wiec sie obrazilam,
ale nic to!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
kasia.natka
Fanka BB :)
sicil owiń się wokół rogala a mąż szybko przyjdzie do ciebie ;-) śpij dobrze
onaa...m bardzo mi przykro :-( ale rozumiem że poukładałaś sobie życie od nowa i najważniejsze że jesteś znów szczęśliwa kciuki za czwartek
onaa...m bardzo mi przykro :-( ale rozumiem że poukładałaś sobie życie od nowa i najważniejsze że jesteś znów szczęśliwa kciuki za czwartek
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kurczę męczę tą karpatkę i jakoś mało górzysta wychodzi... :-(
o kurcze uwielbiam robic karpatke ale taką z pudełka Zawsze mi wychodzi extra
blond_20
Czarownica
dziewczyny czy ktos juz wie co sie dzieje z blizniakowa asiia???widze ze dalej sie nie logowala. od 10.01 czyli od ostatniego posta. martwie sie
ona...m
mama weteranka
tak ulozylam sobie zycie na nowo!sicil owiń się wokół rogala a mąż szybko przyjdzie do ciebie ;-) śpij dobrze
i bardzo sie z tego ciesze!nie wyobrazam sobie zycia moich dzieci bez uczestnictwa mezczyzny!
nowy tatus bardzo je pokochal i musze przyznac ze nawet chyba jest lepszy niz ten ktory je ''zrobil''.
dziewczyny czy ktos juz wie co sie dzieje z blizniakowa asiia???widze ze dalej sie nie logowala. od 10.01 czyli od ostatniego posta. martwie sie
nie mam pojęcia, ale to rzeczwywiście dziwne i też sie zczynam martwić
a mnie boli, brzych, pchwina, udo i kolano a nawet kostka-łamie mnei w kosciach jednej nogi.....
Ona m ciesze się,ze jestes szczesliwa i ułozyłaś sobie życie
a dawno nei zyje Twój maż?Jak dzieciaczki to w ogóle przyjeły?
Ostatnia edycja:
reklama
o kurcze uwielbiam robic karpatke ale taką z pudełka Zawsze mi wychodzi extra
Ja też do tej pory robiłam z pudełka, ale że sklep tak daleko to postanowiłam zrobić wszystko od podstaw ;-)