reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Witam Cię w naszym brzuchatym ( i wkrótce brzuchatym) gronieczesc dziewczynki! jestem nowa u Was mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:-)
termin porodu mam na 8 czerwca:-) wiec wyczekiwac bedziemy razem:-) pozdrawiam Megan z Irlandii
ona...m
mama weteranka
dzieki za przywitanie!pewnie troche minie zanim wdroze sie w Wasze grono i historie:-) aktualnie walcze z suwaczkami:-( tyle razy to robilam i zawsze ten sam problem:-( ale spoko bede wytrwale walczyc
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
o jak miło :* :-)kamila - wierz mi bądź nie, własnie o Tobie pomyślałam
buziak
Fanka BB :)
o jak miło :* :-)
a jak miło by było, gdybym tak za kazdym razem potrafiła sciągnąc Cie myslami;-):-( i jak samopoczucie, lepiej troszkę? ochłonełas???
chyba moj p chce komp na chwile wiec narazie znikam, potem zajrze
kasia.natka
ona...m widzę że twoja rodzinka całkiem liczna :-) i teraz przydałaby się dziewczynka do kompletu
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
a jak miło by było, gdybym tak za kazdym razem potrafiła sciągnąc Cie myslami;-):-( i jak samopoczucie, lepiej troszkę? ochłonełas???
chyba moj p chce komp na chwile wiec narazie znikam, potem zajrze
Dzisiaj miałam zalatany dzien.. 10 godzin w szkole w tym egzamin, od razu po szkole 2 godziny u teściowej.. wróciłam do domu i zaczełam sprzątanie bo ostatnio to zaniedbalam tak wiec dzisiaj nie mialam czasu na myslenie o tym wszystkim.. moze i dobrze bo przestalam sie martwic i wierze ze wszystko jest ok.. jutro zreszta tez mam taki ciezki dzien wiec nie bede miala czasu na negatywne mysli.. z kazdym dniem coraz blizej czwartku .. musi byc dobrze.
ona...m
mama weteranka
wlasnie kochana nie !my liczymy na chlopca:-) bylyby 2 parki! bo aktualnie mam 2 dziewczynki i chlopca!i wg ostatniego skanu (17 tydz) wynikalo ze bedzie chlopak!!ona...m widzę że twoja rodzinka całkiem liczna :-) i teraz przydałaby się dziewczynka do kompletu
reklama
Waris
Sicilpol - to tak jak mój, lubi pomagac innym za nic, to ma takie poczucie humoru, ze wszystkich do siebie przyciaga. Lubi byc w centrum uwagi lubi sie popisywac i jak go jeszcze za cos pochwalisz to juz w ogóle rosnie
Ci elektrycy to wszyscy tacy sami ?! jakbym czytała o swoim.
czesc dziewczynki! jestem nowa u Was mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:-)
termin porodu mam na 8 czerwca:-) wiec wyczekiwac bedziemy razem:-) pozdrawiam Megan z Irlandii
Witaj Megan
Kobitki idę rozprostować gnaty w łóżeczku - rozbolał mnie kręgosłup. Może jeszcze zajrzę a jak nie to dobrej nocki życzę.