reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
dzieki za przywitanie!pewnie troche minie zanim wdroze sie w Wasze grono i historie:-) aktualnie walcze z suwaczkami:-( tyle razy to robilam i zawsze ten sam problem:-( ale spoko bede wytrwale walczyc

a jak miło by było, gdybym tak za kazdym razem potrafiła sciągnąc Cie myslami;-):-( i jak samopoczucie, lepiej troszkę? ochłonełas???
chyba moj p chce komp na chwile wiec narazie znikam, potem zajrze

Dzisiaj miałam zalatany dzien.. 10 godzin w szkole w tym egzamin, od razu po szkole 2 godziny u teściowej.. wróciłam do domu i zaczełam sprzątanie bo ostatnio to zaniedbalam tak wiec dzisiaj nie mialam czasu na myslenie o tym wszystkim.. moze i dobrze bo przestalam sie martwic i wierze ze wszystko jest ok.. jutro zreszta tez mam taki ciezki dzien wiec nie bede miala czasu na negatywne mysli.. z kazdym dniem coraz blizej czwartku .. musi byc dobrze.

reklama
Sicilpol - to tak jak mój, lubi pomagac innym za nic, to ma takie poczucie humoru, ze wszystkich do siebie przyciaga. Lubi byc w centrum uwagi lubi sie popisywac i jak go jeszcze za cos pochwalisz to juz w ogóle rosnie:cool:

Ci elektrycy to wszyscy tacy sami ?! jakbym czytała o swoim.

czesc dziewczynki! jestem nowa u Was mam nadzieje ze mnie przyjmiecie:-)
termin porodu mam na 8 czerwca:-) wiec wyczekiwac bedziemy razem:-) pozdrawiam Megan z Irlandii

Witaj Megan

Kobitki idę rozprostować gnaty w łóżeczku - rozbolał mnie kręgosłup. Może jeszcze zajrzę a jak nie to dobrej nocki życzę.

Do góry