reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Przeciez mozemy zawozic do mamy i ona nam upierze

:eek::eek::eek:

Pomijając juz sam pomysł ...... 180km tak???
A teraz jak jest w obecnosci mamusi???

To my kiedys robiac zakupy, stanęlismy nad zamrazarkami i oglądalismy ryby, których nie znamy.. Nagle mój mąż odszedł dwa kroki, wyciągnął telefon i zadzwonił do mamusi jaką rybę ma kupic??? :szok::szok::szok: Na spokojnie wytłumaczyłam mu, ze od tej pory kazda wkrecaną srubke w domu bedzie ustalał z moim tatusiem i nie powiem bo zrozumiał.. To był jeden jedyny raz:happy:

We fromborku morze zalewa miasto:baffled: P ma tam dziadków...

blond- oj ja tez sie cieszyłam, ze bynajmniej co mam z przodu to wszystko widze;-):tak:

No, jak chce miec w domu dokladnie to co chce, to robie takie listy :tak:
Fakt jest taki, ze z reguly sa to rzeczy dla mnie, a z drugiej strony ja np. jakiejs srubki do motoru czy auta bym nie potrafila zakupic :baffled:

Buziak- no 180km, kiedys jezdzilismy co tydzien :baffled:, a i tu tez sie zmienilo :tak:, by zachowac pelna rownowage emocjonalna, tesciowa widuje 2x miesiecznie lub rzadziej :tak:, teraz przez swieta i gina troche czesciej, no ale nie jest zle.
Macie jakies wiesci od dziadkow?
Moze to jakies inne rejony miasta?

Z pepowina i mamusia jest juz lepiej, zreszta to oni sa do mamusi przyssani, nie ona do nich i z wielka checia mi przekazala wszelkie obowiazki nad synkiem ;-)
Przyklad, dzis przylecial do mnie by mu przyszyc kieszonke w kurtce, nie do mamy.

No ale fakt, do mojego ojca to mu daleeeeko, bo u nas w domu to tato gotuje (przewaznie), prasuje, odkurza :tak:
Na wielkanoc jak byla w Polsce tesciowa, to moj ojciec caly w piorkach chodzil, bo ona nie mogla sie napatrzec i co moment go chwalila, ze taki wspaniaaaly hhihhi

Kamila gratuluje chłopaka i nie martwa się napewno to było przed oddaniem moczu zobaczysz w czwartek będzie wszystko dobrze
Buziak moja ciąża jest dwuowodniowa i dwukosmówkowa a reszte mi napisz co chciałaś wiedzieć możesz mi napisać na prv jak to coś bardziej osobistego :-)
Dziewczynki z Krakowa mam jeszcze do was pytanie gdzie zapisałyście się do szkoły rodzenia bezpłatnej oczywiście może ja jeszcze zdąże
Ide się kompać zajrze później do was :tak:

Sicil - P nie rozmawiał z dziadkami, a przed chwilą był u matki, nie wiem czy tesciowa juz dzwoniła czy nie.. do mnie jeszcze zadne inf nie dotarły, ale mysle ze do domu dziadkow to troche jest od plazy...
Moj P jest bardzo samodzielny, tzn lubi sie piescic jak kazdy cycek, lubi jak mu dogadzam //nie mylic z zaspokajaniem ;) , drapie po pleckach itp Ale potrafi załatwic wszystko, wie jaki proszek kupic do prania, jaką smietane do czego sie daje czy jakich tamponów uzywa jego żona:tak: Po wkładki go wysyłam czy jak byłam po porodzie po podpaski to zawsze wie o co chodzi, traci grunt troche jak nie ma takich jak miał kupic ale jak chce to sobie poradzi:tak: Sam krochmali sobie koszule //krochmal musi byc swojej roboty a ja nie umiem takiego robic :rofl2:

miki - tak z ciekawosci tylko pytałam, czyli co to dwujajowe????

reklama
Do góry