reklama
blond_20
Czarownica
a ja witam sie dopiero teraz. zeby nie bylo ze mam tak dobrze to spalam do 7 ale kompa dopiero wlaczylam
Mamina rozwalasz mnie normalnie
no ale jak kupa wyczyszczona to trzba wybaczyc i zapomniec 
Aga co u Ciebie?ja k sie czujesz?
Sicilpol a czemu Wy spicie w roznych pokojach u tesciowej?czy ja zole zrozumialam
ale macie dobrze dziewczyny z tymi soczkami, koktajlami
Rafal jeczy w pokoju ze jakas zabawka nie chce sie "bawic"tak jak on chce
masakra. zaraz mnie cos trafi chyba:/
cos bym zjadla.......
Mamina rozwalasz mnie normalnie
Aga co u Ciebie?ja k sie czujesz?
Sicilpol a czemu Wy spicie w roznych pokojach u tesciowej?czy ja zole zrozumialam
ale macie dobrze dziewczyny z tymi soczkami, koktajlami
Rafal jeczy w pokoju ze jakas zabawka nie chce sie "bawic"tak jak on chce

cos bym zjadla.......
buziak
Fanka BB :)
Sicilpol a czemu Wy spicie w roznych pokojach u tesciowej?czy ja zole zrozumialam![]()
syn Ci sie ożeni to zrozumiesz

moja jak u niej chwile pomieszkiwalismy tez robiła wszystko, zeby nas rozdzielic

blond_20
Czarownica
aa no to ok
ja myslalam ze tam moze taki zwyczaj jest ze u rodzicow sie nawet osobno spi
a ja zabieram sie za platki ryzowe z mlekiem
a ja zabieram sie za platki ryzowe z mlekiem
buziak
ten zwyczaj zależy wyłacznie od teściowej:-)
a pretekst kazdy dobry, ze łóżko jednoosobowe, ze jedno z jednym dzieckiem drugie z drugim niech moze spi (jakby dzieci razem nie mogły;-)) bo sroda dzisiaj albo pogoda nie ta ;-)
smacznego!!!
a pretekst kazdy dobry, ze łóżko jednoosobowe, ze jedno z jednym dzieckiem drugie z drugim niech moze spi (jakby dzieci razem nie mogły;-)) bo sroda dzisiaj albo pogoda nie ta ;-)
smacznego!!!
blond_20
Czarownica
pyyysznw te platki byly
jak nigdy...
no u nas na szczescie wiedza ze bysmy predzej dom zdemolowali nz sie osobno polozyli hihi.moze to dlatego ze i tak rzadko razem jestesmy, to jakby nam to chcieli zabrac to nie recze za siebie. chociaz moja babcia miala taki pomysl ale szybko jej to z glowy wybilismy
no bo lozko taaakie waskie, tylko 120 cm szerokosci ma...no i co spokojnie sie zmiescilismy i chyba wlasnie tam poczelismy nasze malenstwo haha
jakby tylko o tym wiedziala

no u nas na szczescie wiedza ze bysmy predzej dom zdemolowali nz sie osobno polozyli hihi.moze to dlatego ze i tak rzadko razem jestesmy, to jakby nam to chcieli zabrac to nie recze za siebie. chociaz moja babcia miala taki pomysl ale szybko jej to z glowy wybilismy

josie
też ostatnio zadawałam pytanie o szkołę rodzenia i w końcu nie wiem czy to już czy nie
mamina
dobry chłopak! oby później jeszcze z kupą maleństwa tak dzielnie walczył! ;-)
nanulika
ja też wczoraj zieloną milę oglądałam, nie wiem który już raz a z krupnikiem to u mnie jest tak, że ostatnio wielki gar ugotowałam i sama zjadłam i teraz nie mogę patrzeć na krupnik
polaa
u ciebie obstawiam dziureczkę
gosiaczek30
a tobie też z całego serca życzę dziewczynki bo tylu chłopów w jednym domu to przesada!!
A ja dziś nie dość, że do 10 spałam to mam wolną chatę!! tak mi się to rzadko zdarza, że aż nie wiem za bardzo co z tą wolnością zrobić...
Spałam bardzo źle w nocy bo się nażarłam kapusty zasmażanej przed samym spaniem i mnie mdliło nocną porą a poza tym zaczęły się straszne problemy z kupą. Straszne. Może potem wejdę w szczegóły na ZONK, teraz nawet nie mam siły o tym pisać.
też ostatnio zadawałam pytanie o szkołę rodzenia i w końcu nie wiem czy to już czy nie
mamina
dobry chłopak! oby później jeszcze z kupą maleństwa tak dzielnie walczył! ;-)
nanulika
ja też wczoraj zieloną milę oglądałam, nie wiem który już raz a z krupnikiem to u mnie jest tak, że ostatnio wielki gar ugotowałam i sama zjadłam i teraz nie mogę patrzeć na krupnik
polaa
gosiaczek30
a tobie też z całego serca życzę dziewczynki bo tylu chłopów w jednym domu to przesada!!
A ja dziś nie dość, że do 10 spałam to mam wolną chatę!! tak mi się to rzadko zdarza, że aż nie wiem za bardzo co z tą wolnością zrobić...
Spałam bardzo źle w nocy bo się nażarłam kapusty zasmażanej przed samym spaniem i mnie mdliło nocną porą a poza tym zaczęły się straszne problemy z kupą. Straszne. Może potem wejdę w szczegóły na ZONK, teraz nawet nie mam siły o tym pisać.
Ostatnia edycja:
buziak
no to własnie o to "mamusiom" chodzi:-):-)
u nas tam tez to P najgłosniej krzyczał, ze spimy razem i koniec!!!
a jesli moge spytac Wy na odległosc jestescie ze względu na charakter pracy Twojego mena czy mieszkacie w innych miastach??;-)
u nas tam tez to P najgłosniej krzyczał, ze spimy razem i koniec!!!
a jesli moge spytac Wy na odległosc jestescie ze względu na charakter pracy Twojego mena czy mieszkacie w innych miastach??;-)
Bry!
Ale chyba trochę oszukam i nie będę już go brała... Bo ile można?! Mam już dość! 

Mi jeszcze zostało kilka tabsów w jednym opakowaniu i całe następne!Rzeź oglądaliśmy w czwartek...najs
Luteinę bez przerwy brałam 2 razy po 2 od dnia wystąpienia plamienia czyli 13.10.11 (jakiś 5 tydzień ciąży) bez przerwy (mimo, że plamienie ustało już po pierwszej dawce) do 16 tygodnia ciąży z odstawieniem z dnia na dzień - choć przyznam szczerze, że sumienna w braniu nie byłam i czasem sobie odpuszczałam...

To ja też poproszę o wróżbę ;-)polaa
No ale teraz to przecież i tak już "po ptokach"...no to własnie o to "mamusiom" chodzi:-):-)

reklama