reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

golden - tez ostatnio wyszla mi taka szwedzaca kaszka od nadgarstka do lokcia i na podbródku :) na podbrodku szybko zeszla bo jednak codzienie kremy itp. a na rece mialam moze z 3 dni i kremem silnie nawilzajacym zwalczylam:)

reklama
a ja witam sie dopiero teraz. zeby nie bylo ze mam tak dobrze to spalam do 7 ale kompa dopiero wlaczylam:p
Mamina rozwalasz mnie normalnie :D no ale jak kupa wyczyszczona to trzba wybaczyc i zapomniec :D
Aga co u Ciebie?ja k sie czujesz?
Sicilpol a czemu Wy spicie w roznych pokojach u tesciowej?czy ja zole zrozumialam:)
ale macie dobrze dziewczyny z tymi soczkami, koktajlami:)
Rafal jeczy w pokoju ze jakas zabawka nie chce sie "bawic"tak jak on chce:confused2: masakra. zaraz mnie cos trafi chyba:/
cos bym zjadla.......;)

ten zwyczaj zależy wyłacznie od teściowej:-)
a pretekst kazdy dobry, ze łóżko jednoosobowe, ze jedno z jednym dzieckiem drugie z drugim niech moze spi (jakby dzieci razem nie mogły;-)) bo sroda dzisiaj albo pogoda nie ta ;-)

smacznego!!!

pyyysznw te platki byly:eek: jak nigdy...

no u nas na szczescie wiedza ze bysmy predzej dom zdemolowali nz sie osobno polozyli hihi.moze to dlatego ze i tak rzadko razem jestesmy, to jakby nam to chcieli zabrac to nie recze za siebie. chociaz moja babcia miala taki pomysl ale szybko jej to z glowy wybilismy:p no bo lozko taaakie waskie, tylko 120 cm szerokosci ma...no i co spokojnie sie zmiescilismy i chyba wlasnie tam poczelismy nasze malenstwo haha:D jakby tylko o tym wiedziala:cool::rofl2:

josie

też ostatnio zadawałam pytanie o szkołę rodzenia i w końcu nie wiem czy to już czy nie

mamina

dobry chłopak! oby później jeszcze z kupą maleństwa tak dzielnie walczył! ;-)

nanulika
ja też wczoraj zieloną milę oglądałam, nie wiem który już raz a z krupnikiem to u mnie jest tak, że ostatnio wielki gar ugotowałam i sama zjadłam i teraz nie mogę patrzeć na krupnik

polaa
u ciebie obstawiam dziureczkę

gosiaczek30
a tobie też z całego serca życzę dziewczynki bo tylu chłopów w jednym domu to przesada!!

A ja dziś nie dość, że do 10 spałam to mam wolną chatę!! tak mi się to rzadko zdarza, że aż nie wiem za bardzo co z tą wolnością zrobić...
Spałam bardzo źle w nocy bo się nażarłam kapusty zasmażanej przed samym spaniem i mnie mdliło nocną porą a poza tym zaczęły się straszne problemy z kupą. Straszne. Może potem wejdę w szczegóły na ZONK, teraz nawet nie mam siły o tym pisać.

Ostatnia edycja:
no to własnie o to "mamusiom" chodzi:-):-)
u nas tam tez to P najgłosniej krzyczał, ze spimy razem i koniec!!!
a jesli moge spytac Wy na odległosc jestescie ze względu na charakter pracy Twojego mena czy mieszkacie w innych miastach??;-)

Bry!
Rzeź oglądaliśmy w czwartek...najs :)
Luteinę bez przerwy brałam 2 razy po 2 od dnia wystąpienia plamienia czyli 13.10.11 (jakiś 5 tydzień ciąży) bez przerwy (mimo, że plamienie ustało już po pierwszej dawce) do 16 tygodnia ciąży z odstawieniem z dnia na dzień - choć przyznam szczerze, że sumienna w braniu nie byłam i czasem sobie odpuszczałam...
Mi jeszcze zostało kilka tabsów w jednym opakowaniu i całe następne! :szok: Ale chyba trochę oszukam i nie będę już go brała... Bo ile można?! Mam już dość! :wściekła/y:

polaa
u ciebie obstawiam dziureczkę
To ja też poproszę o wróżbę ;-)

no to własnie o to "mamusiom" chodzi:-):-)
No ale teraz to przecież i tak już "po ptokach"...:sorry:

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry