reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Witajcie,

wybaczcie ale dzisiaj nie mialam w ogole czasu, zeby sie odezwać:zawstydzona/y:

Nie nadrobilam, jedyne czego szukalam to jakiej plci malenstwo ma Kamila:-D Gratulacje;-)

Dziewczyny a napiszcie co ja bede miala, prosze:-D
bo Avo i karamija przeczuwaly u Kamili chlopca:tak::-D

no to i ja poprosze o wywroenie plci :-D

Dzis o 10 mam wychodne - z kolezanka jedziemy do wielkiego centrum po sklepach pobuszowac i na lody :-) a M zostanie z trojeczka - niech wie jak to jest :tak:

Duzo u nas teraz wyprzedazy,wiec ruszam na podboj :-D

Milej soboty

reklama
Witam dziś z samego rana:)
Wczoraj wieczorem szukałam zwiastunów filmu Rzeź Polańskiego. Spodziewałam się horroru i chyba wystraszyłam się na tyle, że w nocy śniła mi się wyjątkowo wyraźnie prawdziwa 'rzeź' ze strzelaniem itd. Tylko taka groteskowa, bo przecież odstrzelenie sobie kończyn (tzn nie ja tylko ktoś ze snu) będąc w muzeum tylko dlatego, że nie ma w nim nic ciekawego... hmm... zapachniało Monty Pythonem. Oczywiście wiem to juz po obudzeniu we śnie jakoś nie doceniałam artystycznego waloru sceny;(

Czytałam gdzieś, że sny w ciąży potrafią być wyjątkowo realistyczne ale to juz przesada;)

Mam pytanie: moja gin przepisałam mi luteinę dopochwowo ale wizytę mam na 27.01 a luteiny wystarczy mi na jakieś 4 dni jeszcze (dawka: 2x2). Powinnam umówić się po następną receptę czy założyć, że ona to przewidziała, czy się pomyliła? Czytałam, że gdy przestaje się brać luteinę, to należy powoli zmniejszać dawkę. Jak było/jest u Was?

Witam dziś z samego rana:)
Wczoraj wieczorem szukałam zwiastunów filmu Rzeź Polańskiego. Spodziewałam się horroru i chyba wystraszyłam się na tyle, że w nocy śniła mi się wyjątkowo wyraźnie prawdziwa 'rzeź' ze strzelaniem itd. Tylko taka groteskowa, bo przecież odstrzelenie sobie kończyn (tzn nie ja tylko ktoś ze snu) będąc w muzeum tylko dlatego, że nie ma w nim nic ciekawego... hmm... zapachniało Monty Pythonem. Oczywiście wiem to juz po obudzeniu we śnie jakoś nie doceniałam artystycznego waloru sceny;(

Czytałam gdzieś, że sny w ciąży potrafią być wyjątkowo realistyczne ale to juz przesada;)

Mam pytanie: moja gin przepisałam mi luteinę dopochwowo ale wizytę mam na 27.01 a luteiny wystarczy mi na jakieś 4 dni jeszcze (dawka: 2x2). Powinnam umówić się po następną receptę czy założyć, że ona to przewidziała, czy się pomyliła? Czytałam, że gdy przestaje się brać luteinę, to należy powoli zmniejszać dawkę. Jak było/jest u Was?

Rzeź oglądaliśmy w czwartek...najs :)
Luteinę bez przerwy brałam 2 razy po 2 od dnia wystąpienia plamienia czyli 13.10.11 (jakiś 5 tydzień ciąży) bez przerwy (mimo, że plamienie ustało już po pierwszej dawce) do 16 tygodnia ciąży z odstawieniem z dnia na dzień - choć przyznam szczerze, że sumienna w braniu nie byłam i czasem sobie odpuszczałam...

Ja sobie nie raz odpuszczałam gdy brałam doustną tzn miałam brać 3xdziennie a jakoś tak mi się udawało tylko 2. Takie ohydztwo ze odechciewalo sie wszystkiego na pol dnia.
U mnie akurat wybił 16 tydzień wiec moze jest ok.

p.s. Jak ogladaliscie rzez nie ma tego w kinach jeszcze ;)
No i ok szukałam w necie ale tez nie znalazlam :( Jakis link moze, please:)

Ostatnia edycja:
Ja sobie nie raz odpuszczałam gdy brałam doustną tzn miałam brać 3xdziennie a jakoś tak mi się udawało tylko 2. Takie ohydztwo ze odechciewalo sie wszystkiego na pol dnia.
U mnie akurat wybił 16 tydzień wiec moze jest ok.

p.s. Jak ogladaliscie rzez nie ma tego w kinach jeszcze ;)
No i ok szukałam w necie ale tez nie znalazlam :( Jakis link moze, please:)

U Ciebie to wybił już nawet 17 (dziś kończysz 16 tydzień i zaczynasz 17) - gratulacje :)

Filmy XviD / DivX :: Rzeź - Carnage *2011* [R5.XviD] [Napisy PL]

Ostatnia edycja:
witam
malo mnie bedzie przez weekend ....wybywamy do tesciow....wracamy jutro wieczorem, ale pewnie bede zagladac
pola ja przewiduje dziewczynke u ciebie
My pracujemy nad kompromisem w sprawie imienia dla synka: Konrad,Krystian,Rafal,Dominik,Patryk

a ja obejrzałam zieloną milę, chowam gar z krupnikiem do lodówki skoro nikt nie chce i idę spać!

bo Ty krupnik wystawiasz jak my grochówkę wcinamy:baffled: ;-)

Mi też proszę wieku nie zmieniać, bo ja z listopada jestem, więc mi jeszcze ho ho daleko.....:-D
Dobranoc.
Ps. "przez" buziaka grochówkę jutro będę robiła... L. się cieszy nieziemsko.

cieszę sie, ze grochówka ociepliłam stosunki małżeńskie:cool::cool::tak:

albo zadzwon albo idź i lepiej dopytaj;-)

Witajcie
u mnie dzisiaj za oknem biało :tak: i podobno mroźno

moj nosi wszystko za mnie az przesadnie i nawet wyczyscil mi kupe z podeszwy bo weszlam w psie wielkie kupsko
no to zmieklam troche i juz zaczelam zapominac ze z niego i tak jest balaganiarz:cool2: ciezko jest byc twarda
No to masz przynajmniej usprawiedliwienie wybaczenia focha;-), Ja raz ganiałam mojego ze skarpetkami. Po chwili patrzę no nie ma ich na podłodze. Ale siedzę sobie i nadal coś czuję:eek:. Rozglądam się a tu skarpetki - wiszą sobie na tej deseczce która jest poniżej krzesła. Myślałam że oszaleję:wściekła/y:

Uwaga, uwaga, uwaga! Dopiero wstałam :D Jak człek chory to i dłużej pośpi ;D Witajcie :)
Nie chce nawet myśleć o tym o jakiej porze normalnie wstajesz:rofl2:

Mnie też chyba coś bierze, boli mnie lewa, górna strona pleców. Wczoraj myślałam że źle spałam ale dziś nadal boli więc zaaplikowałam sobie na śniadanie dwa ząbki czosnku z kanapeczkami.

reklama
Witam i ja. Wczoraj bylam po zwolnienie. Wzieli mnie przy okazji na ktg zeby sprawdzic czy juz slychac serduszko dzidzi. I pieeeeknie slychac:-) Od razu mi sie lepiej zrobilo na weekend. Za to zeby nie bylo tak cuudnie to mam takie uczulenie na dloni ze chce sie wsciec tak swedzi. A tu nic nie da rady posmarowac czyms mocniejszym. Moge tylko nawilzac. Okrrrropnie swedzi:no:

Do góry