reklama
Witajcie,
wybaczcie ale dzisiaj nie mialam w ogole czasu, zeby sie odezwać
Nie nadrobilam, jedyne czego szukalam to jakiej plci malenstwo ma Kamila Gratulacje;-)
Dziewczyny a napiszcie co ja bede miala, prosze
bo Avo i karamija przeczuwaly u Kamili chlopca
wybaczcie ale dzisiaj nie mialam w ogole czasu, zeby sie odezwać
Nie nadrobilam, jedyne czego szukalam to jakiej plci malenstwo ma Kamila Gratulacje;-)
Dziewczyny a napiszcie co ja bede miala, prosze
bo Avo i karamija przeczuwaly u Kamili chlopca
gkvip2505
Fanka BB :)
Witam, ja tez jakos nie mialam czasu dzisiaj na BB bo syn na wycieczke weekendowa pojechal wiec caly dzien latania mialam. No ale juz pojechal i z M sami na weekend zostalismy - oj bedzie sie dzialo;-)
Gratuluje udanych wizyt no i KamilaLublin gratuluje syncia, kolejny siusiak u czerwcowek
Gratuluje udanych wizyt no i KamilaLublin gratuluje syncia, kolejny siusiak u czerwcowek
Już powiedziałam dobranoc, położyłam się do łóżka na spanie... i stwierdziłam, że coś mnie woła z kuchni, więc wstałam sprawdzić. Miałam rację... chałwa mnie wołała . Zjadłam i już nie woła . Teraz już na serio idę spać, bo jeszcze mnie lodówka zawoła... albo krupnik nanulinki - i gdzie ja po nocy będę jej szukała... Papatki
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
A ja tylko się witam i znikam
Miłego dzionka :*
Miłego dzionka :*
sicilpol
Ma-Ma!
Ja takze sie witam,
ale zostane troche, przynajmniej, az meza w lozka nie wywale (u swojej mamusi ma dobrze, bowiem nie dosc, ze nie moge go niehumanitarnie wywlec, to jeszcze spi w swoim dawnym lozeczku w innym pokoju niz ja, wiec dodatkowa ochronka.
Wiecie co, dzis rano mialam przeblysk, pisalyscie wczoraj o wymianie plynow i teraz zalapalam, ze w takim razie, skoro gin sie mnie pytal, czy biegam w nocy siusiu, to nie chodzilo o pokazanie, ze wie i wie jakie to niegodziwe, ale pewnie czy sprawdzic, czy moj organizm ten plyn prawidlowo i z dobra czestotliwoscia wydala.
Nono fiu fiu, czlowiek sie uczy cale zycie jednak
ale zostane troche, przynajmniej, az meza w lozka nie wywale (u swojej mamusi ma dobrze, bowiem nie dosc, ze nie moge go niehumanitarnie wywlec, to jeszcze spi w swoim dawnym lozeczku w innym pokoju niz ja, wiec dodatkowa ochronka.
Wiecie co, dzis rano mialam przeblysk, pisalyscie wczoraj o wymianie plynow i teraz zalapalam, ze w takim razie, skoro gin sie mnie pytal, czy biegam w nocy siusiu, to nie chodzilo o pokazanie, ze wie i wie jakie to niegodziwe, ale pewnie czy sprawdzic, czy moj organizm ten plyn prawidlowo i z dobra czestotliwoscia wydala.
Nono fiu fiu, czlowiek sie uczy cale zycie jednak
reklama
agaundpestka
Fanka BB :)
Witam i ja