reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
Mi też proszę wieku nie zmieniać, bo ja z listopada jestem, więc mi jeszcze ho ho daleko.....:-D
Dobranoc.
Ps. "przez" buziaka grochówkę jutro będę robiła... L. się cieszy nieziemsko.

Witajcie,

wybaczcie ale dzisiaj nie mialam w ogole czasu, zeby sie odezwać:zawstydzona/y:

Nie nadrobilam, jedyne czego szukalam to jakiej plci malenstwo ma Kamila:-D Gratulacje;-)

Dziewczyny a napiszcie co ja bede miala, prosze:-D
bo Avo i karamija przeczuwaly u Kamili chlopca:tak::-D

Witam, ja tez jakos nie mialam czasu dzisiaj na BB bo syn na wycieczke weekendowa pojechal wiec caly dzien latania mialam. No ale juz pojechal i z M sami na weekend zostalismy - oj bedzie sie dzialo;-)
Gratuluje udanych wizyt no i KamilaLublin gratuluje syncia, kolejny siusiak u czerwcowek:tak:

Już powiedziałam dobranoc, położyłam się do łóżka na spanie... i stwierdziłam, że coś mnie woła z kuchni, więc wstałam sprawdzić. Miałam rację... chałwa mnie wołała :szok:. Zjadłam i już nie woła :happy:. Teraz już na serio idę spać, bo jeszcze mnie lodówka zawoła... albo krupnik nanulinki - i gdzie ja po nocy będę jej szukała... Papatki:tak:

Ja takze sie witam,
ale zostane troche, przynajmniej, az meza w lozka nie wywale (u swojej mamusi ma dobrze, bowiem nie dosc, ze nie moge go niehumanitarnie wywlec, to jeszcze spi w swoim dawnym lozeczku w innym pokoju niz ja, wiec dodatkowa ochronka.
Wiecie co, dzis rano mialam przeblysk, pisalyscie wczoraj o wymianie plynow i teraz zalapalam, ze w takim razie, skoro gin sie mnie pytal, czy biegam w nocy siusiu, to nie chodzilo o pokazanie, ze wie i wie jakie to niegodziwe, ale pewnie czy sprawdzic, czy moj organizm ten plyn prawidlowo i z dobra czestotliwoscia wydala.
Nono fiu fiu, czlowiek sie uczy cale zycie jednak :cool:

reklama
Do góry