reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

Widzę,że nie tylko Maćku ma ochotę na sprzątanie.

Buziak to ja jestem lepsza - nadal w szlafroczku i zamierzam robić nic

ale od razu masz inne załozenie:rofl2::rofl2: :tak:
ja mam sie dzis podniesc!!!! nawet wyjsc z domu na 10min - troche tlenu mi sie nalezy:cool: a Ty leniu****a za mnie ;))))

reklama
Dzień dobry...
Chyba na naszym forum zegar szwankuje bo widzę wpisy już po 14 a dopiero jest 13.38....:eek:..uffffff
już myślałam że może czasem zegary przestawiono mogliby na letni czas:-)
U Mnie biało i zimnnny wrrrr wiatr... i mi smutno .......:-(
Miłego dzionka:tak:

EDIT. Co do czasu właśnie wpisałam swoją odpowiedz i czas pokazał mi się normalny nie wiem od czego to zależy

Buziak to ja jestem lepsza:p ubralam sie pol godziny temu i sklep juz zaliczylam:p i oczywiscie solone prazynki...paka jak dla wojska ale nie moglam po prostu tak sie na mnie patrzyly...:zawstydzona/y:

Paulina mi czas sie normalnie pokazuje. a co Tobie dzisiaj ze taka smutna? tzn na fb oczywiscie cos mi przemknelo:cool:

Mamina my tez podrawiamy hihi z lozek bardziej. silujemy sie z koldrami :D ja zaraz bede latac na miotle :D tez jakis sport :p tylko uwazaj tam na siebie!!!

A ja dzis o 10 juz w pelni operatywna ;)

Teraz po obiedzie wciagnelam rozka pistacjowego i teeeego mi bylo potrzeba :)
zaczynam podkradac sie w kierunku lozka.. Bedzie spanko :)

Blond - ja juz włosy umyłam i nawet przez chwile miałam pomysł ZROBIC SOBIE HENNE NA BRWI ale mi szybko przeszło:confused2::confused2: za leniwa dzis jestem na takie szalenstwa, moze w pon zrobie, wkoncu henna nie zajac nie ucieknie:rofl2: Zaraz nałoże podkład i zrobie włosy - a wierz mi ze to straszne szalenstwo z mojej strony:happy::happy:
a Ty wyłaź spod tej kołdry!!! koniec seksu:-p

eee ja sie juz nie seksze bo moj do dzieci pojechal wiec sprzatam dalej...zreszta ile mozna:p
a co do henny to im poniej ja zrobisz tym dluzej sie utrzyma:pja robilam w czwartek. i juz nawet wygladam jak czlowiek bo pierwszy dzien to transwestyta:/
Sicilpol to Ty jestes najlepsza:D juz o 10 sie wywleklas z lozka:)

Witam się i ja:-D

Ja dzisiaj zerwalam sie przed 8 z łóżka:tak: Obudzilam męża, w miedzyczasie sie Kuba obudzil, zebralismy sie i pojechalismy do miasta:tak:

Kupilam sobie spodnie, tunike i bluzke i jak to przymierzalam to bylam zalamana, Boze jaka ja gruba jestem teraz:zawstydzona/y::szok::szok:
Po powrocie od razu na wagę i co?? doszly dwa kolejne kg:-(

za dwie godziny jedziemy na urodziny do kolezanki.

Karamija dziekuje i trzymam Cie za slowo:tak::-D

reklama
Witam i ja..

dzisiaj humor mam zjeb......dlatego czytam Was, ale będę mało pisać co by innym się nie udzeliło..

Jestem gruba:( nie mogę tego znieść- zwłaszcza tych grubych nóg:(Jużm amm 4, 5 kilo do przodu:(Od gwaizki utyłam 3 kilo!!!!1 kilogram na tydzień:( TSH jest ok, a ja wcale duzo jakoś nie jem.......cholera jasna.....jak tak dalej pójdzie to bęe wielorybem:( a tak sie głupia cieszyłam ze to 17 tygodnia utyłam 1, 5 kilo.....niech to:(

tak, tak wiem jestem pusta:(

Wczoraj byłam u fryzjera podciełam włosy, miałam sie dzieki temu poczuć lepiej i co i g......

Dzisiaj wstałam o 9 30, po wczorajszych urodzinach siostrzyczki, rozebrałam choinke, posprzątałam, ugotowłam pomidorową,zrobiłam kompocik, usmażyłam schabowe....zmęczyłam się okropnie........i czekam na masażystę ma być o 16......
ale dzisiaj mi nawet masaż humoru nie poprawi..............Co do płci dzieciaczków dziewcyzn, które mi o to pytały:)Niestety wróżka nie jestem, czasem mam takie olśnienia i one się najczęsciej sprawdzają= raz sie pomyliłam:). tak miałam w przypadku Kamili i Buziaka, po prostu któregoś razu przyszła do mnie taka myśl:)A tak na zawołanie to nie wiem...:(

Ostatnia edycja:
Do góry