reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

dzien dobry, ja wstalam dopiero godzine temu :)))

ja jade dzis do ikei, leroya, i musze jeszcze naciagnac meza na jakas galerie, chce taki sweterek z h&m Strój dnia z Waszymi ulubionymi butami;) | Make Life Easier
chociaz pewnie juz nie bedzie....

powiedzcie mi czy moge olejowac blat tym olejem behandla z ikei? czy to moze byc niebezpieczne?
sklad: olej lniany, olej drzewny, bezołowiowy osuszacz, Środek emulgujący

niby nic strasznego...

reklama
josie
fajny ten sweterek, szczególnie na ciążę właśnie
a z tym olejowaniem to nie wiem, co to jest bezołowiowy osuszacz albo środek emulgujący? Ja bym miała wątpliwości bo to co wdychasz od razu dostaje się do krwioobiegu dziecka tak gdzieś czytałam..

no to własnie o to "mamusiom" chodzi:-):-)
u nas tam tez to P najgłosniej krzyczał, ze spimy razem i koniec!!!
a jesli moge spytac Wy na odległosc jestescie ze względu na charakter pracy Twojego mena czy mieszkacie w innych miastach??;-)

Buziak my mmieszkamy razem tylko wlasnie moj ma taka prace ze jest tydzien w domu a dwa poza nim i czsami wpada jak sie uda w miedzyczasie ale glownie mamy przerwy dwutygodniowe. ja juz sie tak przyzwyczailam do tego ze jak w swieta dluzej byl to juz sie smialismy kiedy on wreszcie do pracy pojedzie :D:D:D

ja sie chyba wezme za sprzatanie domu, mamusia sie zapowiedziala wiec trzeba odsniezyc mieszkanie:confused2:

macku - nie tyle chodzi o zajscie w ciążę co o sam seks;-):tak:
josie
- sweterek fajny:tak:

blond - czyli mieszkacie razem a tylko jak w trasy rusza to jestes sama co? mój P kiedys we wczesniejszej pracy wyjezdzał na dwa trzy dni to zawsze miałam czas na drinka z kolezanką a podobało mi sie bo zawsze taki stęskniony wracał jak piesek;-) nawet jak go nie było jedną noc:rofl2:

hejka
ja się dopisuje do listy dzieciaczków u mnie narazie będzie jeden chłopak a drugie się wstydziło i jeszcze nie pokazało może w czwartek się już dowiem trzymajcie się ciepło bo zima na zewnątrz śnieg sypie i jest ładnie biało pozdrawiam :-)

Buziak dokladnie tak:)no po rozlakach powitania sa bardzo mile:) a jak jestem sama to jest po mojemu:p wiem ze to egoistyczne bardzo ale tak sie do tego przyzwyczailam juz dziwnie mi jak jestem z kims dluzej w domu. a moze po prostu zdziczalam :D?

ja sie robie na bostwo dzisiaj. nie wiem co mnie wzielo. ale wszystkie kremiki, balsamy, pazurki, nawet wlosy dzisiaj dostaly wiecej niz zwykle:)no i naprawde musze pas ciazowy kupic bo wszystkie bluzki mam za krotkie a w normalnych spodniach chodze i mi pl brzucha wystaje dolem:/dzisiaj zalozylam taki top bez ramiaczek i sluzy mi jako pas ciazowy hehe, sdzkoda tylko ze czerwony ale wazne ze brzuch schowany
a dzidzia ladnie kopie dzisiaj:)wczoraj wieczorem tak mi w reke podlazla ze musialam W pokazac, ja sie oczywiscie poplakalam przy okazji , bo jakby moglo byc inaczej. wogole wyje znowu co chwile, czy to ze szczescia czy z kazdego innego:eek:

witam się i ja :-) mężuś wybył już do pracy a u mnie wreszcie ZIMA!!! strasznie się cieszę :rofl2:
josie sweterek super ale jak nie będzie w H&M to tego typu swetry są teraz wszędzie więc na pewno znajdziesz
miki gratuluję jednego chłopca i czekamy na drugie
karamija jeśli chodzi o SR to musisz się zorientować jak to jest u ciebie bo chyba wszędzie inaczej, tutaj któraś dziewczyna chyba z wa-wy pisała że u niej nie trzeba się spieszyć bo miejsca są a u mnie w krakowie już tak różowo nie jest, zwłaszcza jeśli chodzi o bezpłatne

ja też się chyba wezmę za sprzątanie...

hejka
ja się dopisuje do listy dzieciaczków u mnie narazie będzie jeden chłopak a drugie się wstydziło i jeszcze nie pokazało może w czwartek się już dowiem trzymajcie się ciepło bo zima na zewnątrz śnieg sypie i jest ładnie biało pozdrawiam :-)

to poki co gratuluję jednego chopca i oby na następnej wizycie sie zaden urwis nie wstydził, bo nie bedzie wiadomo czy to ten sam czy drugi tez fiutek:rofl2: Miki powiedz jaka to ciąża??? Ile masz czego;-) dwujajowa???

Blond - tez mam takie załozenie, ze dzis sie stroje, maluje, robie włosy i w ogóle koniec takiego lezenia bo mi dupa przyrosnie!!! Plecy nisko i tyłek to juz mnie tak rwą ze jak łozysko sie podniesie to dupa opadnie:crazy: Poki co jest wpółdo drugiej a ja sie ubrałam:cool: tak mi to idzie:tak:

reklama
Widzę,że nie tylko Maćku ma ochotę na sprzątanie.

Buziak to ja jestem lepsza - nadal w szlafroczku i zamierzam robić nic

Do góry