reklama
Waris
Fanka BB :)
czyli 11 chłopa i 5 dziewuś
Gratulacje Delwer
Waris, a co do M jak miłość to cóż hmm...podzialam Twoje zdanie i nie tylko ja i mogę powiedzieć,że nic nie mogę powiedzieć, ale........... Poczekamy , zobaczymy to tyle
Toś mi powiedziała coś wiedziała ;-) rozumiem ;-)
Te gimnazja to jakiś koszmar. Mam sis w podobnym wieku i masakra z nią była jak dojrzewała, książkę można by było napisać.
Witam - gratuluje udanych wizyt i poznania plci - ja czekam do pon.
Mam do was pytanie - od wczoraj mam taki napiety brzuch,nie wiem co moze pomoc - nospy nie mam, wypilam magnez mulsujacy,ale nic nie dal a na opakowaniu pisze 1 tybletka na dzien.
Napiety jest caly i takie dziewne uczucie - bolec nie boli,ale ...
Ide do moich starszych synkow,bo obiecalam auta z lego budowac z mini. Milego dnia
Witam,
A gdzie ta Kamila?
Magnezu trzeba brac co najmniej 4 razy tyle co na opakowaniu,ja biore po 6razy tyle oczywiscie takiego bez B6. Dwa trzeba go brac w trakcie posiłku i to najlpeij miesnego inaczej sie prawie nie wchłania.Polecam magnez Solgar6 tabletek dziennie iw tej ciazy nie wiemc o to twardnienie brzucha......
Aylin skoro na 50% dziewuszka to na 50% synek
kasia.natka
witam się i ja :-)
wczoraj mnie nie było bo miałam dzień intensywny z mężusiem - wyprzedaże, zakupy, obiadki itd. ale starałam się dziś nadrobić
wesola witaj i czuj się jak u siebie
gratuluję dziewczynom po wizytach a zwłaszcza poznania płci
a gdzie są dzisiejsze "wizytowiczki" ...Kamila?
wczoraj mnie nie było bo miałam dzień intensywny z mężusiem - wyprzedaże, zakupy, obiadki itd. ale starałam się dziś nadrobić
wesola witaj i czuj się jak u siebie
gratuluję dziewczynom po wizytach a zwłaszcza poznania płci
a gdzie są dzisiejsze "wizytowiczki" ...Kamila?
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
No to jestem.
Dzidziuś duży... waży 377gram
serduszko 150/min
dzidzius tak długi ze nie da się już zmierzyc jego długości..
ale jest jedna niepokojąca rzecz.. zastój w nerce.. w czwartek idę do szpitala na ponowne USG ... lekarka powiedziała, że są dwie opcje bo albo dzidziuś nie zrobił siusiu i się zrobił zastój bo mocz tam zalega albo "zaczniemy się martwić" ale o szczegołach nie chciała mi mowic zebym się nie potrzebnie nie denerwowala bo ma nadzieje ze to ta pierwsza opcja. Wszystkiego dowiemy sie w czwartek.
No i jeszcze jedno.. 90% chłopak.
No cóż pomimo że kazała mi się tym nie przejmować puki nie zrobimy badania.. ale myślę o tym i mimo wszystko się martwię. Mam tylko nadzieje że okaże się że nereczka zdrowa i funkcjonuje prawidłowo.
Długość mojej macicy wróciła do normy tak że żadnego zagrożenia z tej strony nie ma
Wymiar dwuciemieniowy główki - 48mm
Obwód główki- 176mm
Obwód brzuszka- 169mm
Długosć kości udowej- 32mm
Dzidziuś duży... waży 377gram
serduszko 150/min
dzidzius tak długi ze nie da się już zmierzyc jego długości..
ale jest jedna niepokojąca rzecz.. zastój w nerce.. w czwartek idę do szpitala na ponowne USG ... lekarka powiedziała, że są dwie opcje bo albo dzidziuś nie zrobił siusiu i się zrobił zastój bo mocz tam zalega albo "zaczniemy się martwić" ale o szczegołach nie chciała mi mowic zebym się nie potrzebnie nie denerwowala bo ma nadzieje ze to ta pierwsza opcja. Wszystkiego dowiemy sie w czwartek.
No i jeszcze jedno.. 90% chłopak.
No cóż pomimo że kazała mi się tym nie przejmować puki nie zrobimy badania.. ale myślę o tym i mimo wszystko się martwię. Mam tylko nadzieje że okaże się że nereczka zdrowa i funkcjonuje prawidłowo.
Długość mojej macicy wróciła do normy tak że żadnego zagrożenia z tej strony nie ma
Wymiar dwuciemieniowy główki - 48mm
Obwód główki- 176mm
Obwód brzuszka- 169mm
Długosć kości udowej- 32mm
D
delwer
Gość
a ja obstawiałam dziewuszkę
czemu na 90%? nie chciał się pokazać?
czemu na 90%? nie chciał się pokazać?
kasia.natka
Kamila spokojnie, wiem że nie da się o tym nie myśleć ale zobaczysz że się okaże że to ta pierwsza opcja :-) a reszta super no i gratuluję chłopca!
reklama
D
delwer
Gość
ja też oczywiście gratuluje i nakazuje się nie zamartwiac na zapas.....