reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

reklama
czyli 11 chłopa i 5 dziewuś:)

Gratulacje Delwer:)

Waris, a co do M jak miłość to cóż hmm...podzialam Twoje zdanie i nie tylko ja i mogę powiedzieć,że nic nie mogę powiedzieć, ale........... :) Poczekamy , zobaczymy to tyle:)

Toś mi powiedziała coś wiedziała ;-) rozumiem ;-)

Te gimnazja to jakiś koszmar. Mam sis w podobnym wieku i masakra z nią była jak dojrzewała, książkę można by było napisać.

Witam - gratuluje udanych wizyt i poznania plci - ja czekam do pon.

Mam do was pytanie - od wczoraj mam taki napiety brzuch,nie wiem co moze pomoc - nospy nie mam, wypilam magnez mulsujacy,ale nic nie dal a na opakowaniu pisze 1 tybletka na dzien.
Napiety jest caly i takie dziewne uczucie - bolec nie boli,ale ...

Ide do moich starszych synkow,bo obiecalam auta z lego budowac z mini. Milego dnia

Witam,

A gdzie ta Kamila?
Magnezu trzeba brac co najmniej 4 razy tyle co na opakowaniu,ja biore po 6razy tyle:) oczywiscie takiego bez B6. Dwa trzeba go brac w trakcie posiłku i to najlpeij miesnego inaczej sie prawie nie wchłania.Polecam magnez Solgar:)6 tabletek dziennie iw tej ciazy nie wiemc o to twardnienie brzucha......
Aylin skoro na 50% dziewuszka to na 50% synek:)

witam się i ja :-)
wczoraj mnie nie było bo miałam dzień intensywny z mężusiem - wyprzedaże, zakupy, obiadki itd. ale starałam się dziś nadrobić
wesola witaj i czuj się jak u siebie
gratuluję dziewczynom po wizytach a zwłaszcza poznania płci
a gdzie są dzisiejsze "wizytowiczki" ...Kamila?

No to jestem.

Dzidziuś duży... waży 377gram
serduszko 150/min
dzidzius tak długi ze nie da się już zmierzyc jego długości..
ale jest jedna niepokojąca rzecz.. zastój w nerce.. w czwartek idę do szpitala na ponowne USG ... lekarka powiedziała, że są dwie opcje bo albo dzidziuś nie zrobił siusiu i się zrobił zastój bo mocz tam zalega albo "zaczniemy się martwić" ale o szczegołach nie chciała mi mowic zebym się nie potrzebnie nie denerwowala bo ma nadzieje ze to ta pierwsza opcja. Wszystkiego dowiemy sie w czwartek.
No i jeszcze jedno.. 90% chłopak.

No cóż pomimo że kazała mi się tym nie przejmować puki nie zrobimy badania.. ale myślę o tym i mimo wszystko się martwię. Mam tylko nadzieje że okaże się że nereczka zdrowa i funkcjonuje prawidłowo.

Długość mojej macicy wróciła do normy tak że żadnego zagrożenia z tej strony nie ma :)

Wymiar dwuciemieniowy główki - 48mm
Obwód główki- 176mm
Obwód brzuszka- 169mm
Długosć kości udowej- 32mm

Kamila - nie denerwuj sie!!! napewno nie zrobił siusiu i tyle!!! Czasami jest tak, ze lekarz źle zobaczy takze narazie wez to na spokojnie!
i gratuluje chłopaczka!!!! W czwartek sie upewnisz, ze wszystko jest ok!

reklama
Do góry