KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamila - wiem, ze człowiek sie denerwuje, caly czas o tym mysli i sie niepokoi, ale zanim zaczniesz sie denerwowac na powaznie to pamietaj, ze tego typu informacje to sie konsultuje z kilkoma lekarzami, jeden mógł sie najzwyczajniej w swiecie pomylic. A jezeli wprost Ci powiedział, ze nawet usg trzeba powtórzyc zeby sie upewnic to sama widzisz, ze to moze dzidzia sobie psote zrobiła i tak napewno było;-) Uspokoj sie chociaz troszeczke, bo nerwy niestety nie pomagaja w niczym!!
A co do siusiaczka to przyzwyczaisz za chwile sie do tej mysli, teraz odchowasz dwóch braci a córe sobie zostaw na póxniejsze lata;-)
kamila - jeszcze nigdy internet mnie nie uspokoił!!!! nie ma co porównywac bo kazdy przypadek jest inny!!!
ja nie panikuje na szczescie tylko jakos podswiadomie czuje niepokój.. co do płci na pewno łatwiej jest wychowywac braci nic brata i siostre ale jednak ta ciekawosc jak to jest miec córe pozostaje No cóż teraz mysle sobie"ciekawe jak bedzie wyglądał i czy bedzie podobny do wiktora" nawet sie ciesze ze chlopak ale tak w 100% jeszcze do mnie nie dotarlo;p