reklama
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
No niby tak sobie mówię że nie ma innej opcji musi być wszystko ok a że dzisiaj dzidziuś jakis leniwy nawet mało się rusza to i siusiu nie chciało mu się zrobić ale jak wiadomo te myśli same tak siedzą w głowie nie chcą wyjść z niej .
A co do siusiaka to powiedziała najpierw ze chłopak a pozniej.. sie zastanowila czy aby na pewno po czym stwierdzila .. nie no chlopak .. tak więc mowie ze na 90% chlopak ale w czwartek jak jeszcze nerke bedzie oglądała to poprosze zeby zerkneła czy siusiak nadal jest
A co do siusiaka to powiedziała najpierw ze chłopak a pozniej.. sie zastanowila czy aby na pewno po czym stwierdzila .. nie no chlopak .. tak więc mowie ze na 90% chlopak ale w czwartek jak jeszcze nerke bedzie oglądała to poprosze zeby zerkneła czy siusiak nadal jest
blond_20
Czarownica
Kamila gratuluje synka!!!rzeczywiscie chlop jak dab!!!a z ta nerka to ja tez mysle ze siusiu nie zrobil i bedzie wszystko ok ja tez chlopca podejrzewalam , moze dlatego ze Twoj suwaczek jest w tym kolorze i tak mi sie kojarzylo z Toba
PaulinaMaria
kocham moje dwa serduszka
Dzień dobry wszystkim .Pytanie do Mamusiek mam po czym poznaje się skurcze braxtona-hicksa..........bo naczytałam się w internecie i tak trudno mi porównać do tego co miałam w nocy co jakiś czas.
Brzuszek robił sie twardy odpuszczał rozluzniał i potworny ból w dole kręgosłupa jak na okres...straszne to było dopiero koło trzeciej zasnęłam:-(
Kamila gratuluje chłopca trzymam kciuki na pewno będzie oki:-)
Brzuszek robił sie twardy odpuszczał rozluzniał i potworny ból w dole kręgosłupa jak na okres...straszne to było dopiero koło trzeciej zasnęłam:-(
Kamila gratuluje chłopca trzymam kciuki na pewno będzie oki:-)
Ostatnia edycja:
KamilaLublin
♥Zakochana w synach♥
Kamilko, no cóż wiedziałalm,że bedziesz mieć drugiego chłopca, nie pytaj czemu, ale wiedziałam
z ta nerką to gdzies juz o podobnej sytuacji czyałam i było wsyztsko ok z dzidziolem
Gratulacje, a chłop jak dąb
ja pewnie pozniej zaczne wertować artykuły w necie na ten temat
gosiaczek30
Fanka BB :)
No to jestem.
Dzidziuś duży... waży 377gram
serduszko 150/min
dzidzius tak długi ze nie da się już zmierzyc jego długości..
ale jest jedna niepokojąca rzecz.. zastój w nerce.. w czwartek idę do szpitala na ponowne USG ... lekarka powiedziała, że są dwie opcje bo albo dzidziuś nie zrobił siusiu i się zrobił zastój bo mocz tam zalega albo "zaczniemy się martwić" ale o szczegołach nie chciała mi mowic zebym się nie potrzebnie nie denerwowala bo ma nadzieje ze to ta pierwsza opcja. Wszystkiego dowiemy sie w czwartek.
No i jeszcze jedno.. 90% chłopak.
No cóż pomimo że kazała mi się tym nie przejmować puki nie zrobimy badania.. ale myślę o tym i mimo wszystko się martwię. Mam tylko nadzieje że okaże się że nereczka zdrowa i funkcjonuje prawidłowo.
Długość mojej macicy wróciła do normy tak że żadnego zagrożenia z tej strony nie ma
Wymiar dwuciemieniowy główki - 48mm
Obwód główki- 176mm
Obwód brzuszka- 169mm
Długosć kości udowej- 32mm
trzymam kciuki za pierwsza opcje
gratuluje syneczka
To ja chyba też to mam, bo czuję że się brzuch spina, ale to wcale nie boli...Gosiaczek ale Ty masz bez przerwy twardy brzuch od wczoraj?bo przy tych skurczach co macica cwiczy co Karamija napisala to lapie i puszcza za chwile, ale nie caly czas.
U nas i M i brat wykąpali się z telefonami i było oki.po powrocie z ryb i wysuszeniu suszarka telefon mojego męża nie działał, ale kluczyki od samochodu tesciowej po praniu chyba przezyły
P kiedys dostał czyjegos laptopa do wyczyszczenia bo klawiatura nie chciała działac - czego tam nie było.... od ketchupu po cos białego ale nie wiem czy to majonez ;oooo /zalecił wymianę klawiatury;-)
Majonez powiadasz...
Gratki!!!No to jestem.
Dzidziuś duży... waży 377gram
serduszko 150/min
No i jeszcze jedno.. 90% chłopak.
I oczywiście trzymam kciuki, żeby do następnej wizyty się porządnie wysikał
kasia.natka
może lepiej sobie odpuść bo pewnie ile ludzi tyle opini a dodatkowo każdy przypadek jest innyja pewnie pozniej zaczne wertować artykuły w necie na ten temat
buziak
Kamila - wiem, ze człowiek sie denerwuje, caly czas o tym mysli i sie niepokoi, ale zanim zaczniesz sie denerwowac na powaznie to pamietaj, ze tego typu informacje to sie konsultuje z kilkoma lekarzami, jeden mógł sie najzwyczajniej w swiecie pomylic. A jezeli wprost Ci powiedział, ze nawet usg trzeba powtórzyc zeby sie upewnic to sama widzisz, ze to moze dzidzia sobie psote zrobiła i tak napewno było;-) Uspokoj sie chociaz troszeczke, bo nerwy niestety nie pomagaja w niczym!!
A co do siusiaczka to przyzwyczaisz za chwile sie do tej mysli, teraz odchowasz dwóch braci a córe sobie zostaw na póxniejsze lata;-)
kamila - jeszcze nigdy internet mnie nie uspokoił!!!! nie ma co porównywac bo kazdy przypadek jest inny!!!
A co do siusiaczka to przyzwyczaisz za chwile sie do tej mysli, teraz odchowasz dwóch braci a córe sobie zostaw na póxniejsze lata;-)
kamila - jeszcze nigdy internet mnie nie uspokoił!!!! nie ma co porównywac bo kazdy przypadek jest inny!!!
Ostatnia edycja:
reklama
Witam,
A gdzie ta Kamila?
Magnezu trzeba brac co najmniej 4 razy tyle co na opakowaniu,ja biore po 6razy tyle oczywiscie takiego bez B6. Dwa trzeba go brac w trakcie posiłku i to najlpeij miesnego inaczej sie prawie nie wchłania.Polecam magnez Solgar6 tabletek dziennie iw tej ciazy nie wiemc o to twardnienie brzucha......
Aylin skoro na 50% dziewuszka to na 50% synek
Dlatego mówiże ze na 50 T wolałby dziewczynke to nastawiam sie na nię troszeczkę
Dziewczyny gratuluje chłopczyków. Kamila ten twój to duży jest - moje maleństwo ważylo w poniedziałek połowe tego co twój dziś