reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwiec 2012

znaczy wiecie co brzmi to rozsądnie w miare.. - jakas łuszczyca, ale nie skóry a wewnątrz cos - tłumaczyła mi ale jakos nie powtórze tego. I tak sie zastanawiam, ze jesli jej miało pomagac bardziej niz szkodzic, tzn ze lekarz zalecił... dziwne.. no nie wazne tak spytałam, bo musze moj karnet komus oddac i mi sie przypomniało to co opowiadała
A własnie czy jak sie karmi to tez nie powinno opalac w solarium???

blond - ja tą babę to bym tam zamordowała na wizji normalnie;-):tak: cudak taki nawiedzony, ze az rece świerzbiły nie????? ;-)
a na grochówke zapraszam!!!!:tak:
//pierwsza moja zupa ktora mi wyszła odkad w ciazy jestem

Ostatnia edycja:
reklama
Zaczynam się trochę martwić :/ Nie dośc , że nabawiąm sie jakiegoś wstrętnego przeziębienia to od 3 dni odczuwam dziwne sensacje w dole brzucha, szczególnie gdy siedzę i chodzę. Takie kłucie, i do tego lekki ból w kroczu. Martwi mnie to bo wcześniej nie miałam nic podobnego. I sama nie wiem czy to dlatego, że mi sie wszystko rozciąga w środku czy też coś nie tak z dzidzią :/ Dzwonilam do lekarki to kazala mi podpoczywać i brać podwójną dawkę magnezu. Macie też takie objawy? Jakoś nie umiem sie wsłuchiwać w swoje ciało, od dziecka jestem hipochondrykiem i na każde dziwne objawy biegne do lekarza. Na dodatek przez to osłąbienie katarem wyszlam dzis na 5 min na pocztę i prawie zemdlałam...... :no:

Bo to prosze przepis na grochowke na odpowiedni watek jesli wyszla, bo ja sama nie robilam nigdy a chce sie:p
a co do tej baby to maasakra...jakie ona wogole rzesy miala. sama wgladala jakby wyrwano ja z czasu Ani z Zielonego Wzgorza...
co do karmienia i solarium to nie mam pojecia. w srodowisku gimnazjalistow solarium traktuja jako srodek poronny:szok: mam mlodych sasiadao i opowiadali mi ze jak jakas dziewczyna jest w ciazy a nie chce to chodzi na solarium zeby stracic ciaze. masakra. bo jeden wlasnie dawal przez tydzien codziennie kase na solarium. jak zapytalam czy chociaz test ciazowy widzial to powiedzial ze nie,. tylko sie smialam ze laska sie przynajmniej opalila :D a tak wogole to co sie w tych gimnazjach dzieje teraz!!

blond - to zwykła zupa wiec nie bede jej tam wstawiac ;-) Namoczyc troche groch, ja gotuje na żeberku wedzonym, wiadomo warzywa jak na kazdy wywar. Ja od razu zasypuje majerankiem. dla smaku dodaje zupę w proszku z winiary jak u mamy sa przepyszne. Niektórzy daja boczek. Trzeba częściej mieszac bo gęstnieje a groch sam z siebie lubi przywierac;-)
Własnie gimnazja mnie przerazają:szok: Te słoneczka nie słoneczka - dramat!!!

ja uczyłam kilka lat w gimnazjum, super było! raz uczennica do mnie podchodzi i mówi : wie pani co andrzej zrobił kamili?? Ja sobie myślę, o boże co?? i tak też pytam a ona do mnie: MINETĘ! :-D:-D

Mojej koleżance za to jeden uczeń na lekcji w pierwszej ławce za przeproszeniem zwalił sobie konia! A ona w tym szoku kazała mu iść do higienistki hehe, nie wiadomo po co, powinna go raczej do łazienki wysłać, żeby się umył:-D

ja uczyłam kilka lat w gimnazjum, super było! raz uczennica do mnie podchodzi i mówi : wie pani co andrzej zrobił kamili?? Ja sobie myślę, o boże co?? i tak też pytam a ona do mnie: MINETĘ! :-D:-D

Mojej koleżance za to jeden uczeń na lekcji w pierwszej ławce za przeproszeniem zwalił sobie konia! A ona w tym szoku kazała mu iść do higienistki hehe, nie wiadomo po co, powinna go raczej do łazienki wysłać, żeby się umył:-D

:szok::szok::szok::szok:

z tą minetą to ona tak wyskoczyła jak filip z konopi????

dramat:no:

no, ja jej zapytałam dlaczego ona MI to mówi?? A ona do mnie, że ja jestem jak jej mama. Dopiero mnie zaszokowała, że ona z matką tak rozmawia hehe

blond
jak mi laptop spadł i się zepsuł wentylator to powiedziałam mojemu tylko, że się zepsuł wentylator, nie muszą wszystkiego wiedzieć!;-)

solarium w ciąży niewskazane! bardzo dziwne to zalecenie, mówiła dlaczego??

karamija, masz racje, nadmiar informacji nigdy nie prowadzi do niczego dobrego :tak:
tez tak robie :tak:

reklama
Do góry